FC INTER

Stigli Forlan i Poli

220x.jpg
http://4.***************/_SvbO0cys-mI/SbqfNxdofVI/AAAAAAAAAEE/0mXU3amW5EM/s320/Andrea_Poli.jpg

Sada već bivši napadač madridskog Atletika Dijego Forlan doputaovao je sinoć u Milano gde bi u toku današnjeg dana trebao da potpiše ugovor sa Interom, koji je u međuvremenu doveo još jednog zanimljivog igrača. Reč je o vezisti Sampdorije Andrei Poliju (21) koji je u Milano stigao na jednogodišnju pozajmicu.

"Veoma sam zahvalan predsedniku Moratiju što mi je pružio priliku da zaigram za klub kakav je Inter. Takođe sam srećan što ću biti deo jedne sjajne ekipe. Ranije sam razogovarao sa mojim velikim prijateljima Kambijasom i Zanetijem i zaključili da je ovo velika šansa u mojoj karijeri." - izjavio je Dijego Forlan, a prenosi Interov sajt.

Forlan bi u toku današnjeg dana trebao da obavi lekarske preglede nakon kojih će staviti potpis na ugovor čime će i zvanično zameniti u napadu Samuela Eta koji je otišao u ruski Anži:

"Eto? Samuel je kolko čujem odličan momak i fenomenalan igrač. Došao sam da pobeđujem sa Interom i da postignem što je više moguće golova za svoj novi klub." - izjavio je Forlan nedugo nakon što je sleteo na milanski aerodrom.

Pored Frolana uprava Intera je juče angažovala i Andreu Polija koji je prošle sezone nastupao sa Sampdoriju. Poli u redove "nero-azura" dolazi na jednogodišnju pozajmicu sa pravom na otkup celog ugovora i ukoliko zadovolji kriterijume biće mu ponuđen četvorogodišnji ugovor narednog leta:

"Zaista sam srećan. Za mene je velika čast da nosim ovaj dres i učiniću sve što je u mojoj moći da dokažem da ga zaslužujem. Za mene je ovo fantastična prilika" – izjavio je Poli, koji je zabeležio između ostalog i 13 nastupa za italijansku mladu reprezentaciju.

Ova sezona je pocela jako lose po nas.Zbog toga mi je drago sto je Gasperini dobio otkaz.Njegov sistem 3-4-3 ne prolazi u Interu.

Doveli smo solidna pojacanja.Najbolji su Alvarez i Forlan,mada i Poli i Zarate nisu losi igraci.Smatram da je velika greska sto odbrana nije pojacana.Trebali su nam dobri stoperi.

Pominju se razna imena kao potencijalni novi treneri,smatram da bi od svih njih najbolji bio Van Gal.

Nadam se da cemo uspeti da se popravimo kada bude dosao novi trener.

Juhuuu,ima nekoga ovde ***? Btw,zadnji put kada sam gledao stanje u Kalcu bili smo 16.,sada smo 5.... Ocajno u odnosu na uspeh od pre 2 godine,ali i dobro u odnosu na igru na pocetku sezone...

Juhuuu,ima nekoga ovde ***? Btw,zadnji put kada sam gledao stanje u Kalcu bili smo 16.,sada smo 5.... Ocajno u odnosu na uspeh od pre 2 godine,ali i dobro u odnosu na igru na pocetku sezone...
Nije zanimljivo biti najbolji svake godine.Od 89-e sam čekao scudeto...i dočekao.Ali mi je smetalo da vidim da ljudi koji jedne godine navijaju za MTUTD,pa sljedeće za Chelsea,počinju navijati za Inter.Srećom oni sada vole Barselonu :)
Inače,Inter je stvar karakternog integriteta; čim neko navija za Juventus - znaš da je šupak,a poznato je da samo seljaci u duši vole Milan.

Gde ste nestali INTERISTI?Ove sezone nema nikoga da komentarise uspehe i neuspehe naseg voljenog kluba.

Konacno je Ranijeri postavio sve kako treba,u seriji smo odlicnih rezultata.

Bacili smo petardu Parmi.Sada nam sledi gradski derbi,nadamo se pobedi.:grudvanje3:

• Podržavam
Reactions: Gax
Pobeda Intera u derbiju rezultatom 1-0...mnogo vazni bodovi,priblizavamo se vrhu...sto se tice skudeta,ili Inter, ili Lazio :D .

Hvala Bogu pa se Inter malo trgnuo.Zasluzena pobeda i drago mi je sto smo malo spustili na zemlju ove milaniste,ljudi se istripovali da su Barsa,samo pretez:)

Milito veliki se vratio,par dobrih meceva je odigrao,evo sad resio derbiz:lol:

Samo nek nastavr ovako pa da se malo zakuva borba za skudeto...

• Podržavam
Reactions: Gax
Evo posle dužeg perioda, ''uhvatio'' sam malo slobodnog vremena da prokomentarišem partije Intera...

Dosta loš i težak period za Inter, od odlaska Murinja sve slabo štima, promenila su se četiri trenera, nikako da se nađe prava forma.

Baš gledam igrače Intera, sve u svemu, nije to tako loše, ekipa jeste malo stara, al' ima tu i mlađih igrača, samo što trenutno nisu baš u nekoj formi.

Malo su nas mučile i povrede, doveden je i Guarin koji bi trebao dosta da pojača vezni red, pogotovu posle odlaska Mote.

Mislim da bi nam u sledećem prelaznom roku trebalo još igrača, al' da su na onako na vrhunskom nivou, malo radi osveženja, a i radi pojačavanja konkurencije.

Sada smo sedmi u Ligi, gubili smo dosta utakmica koje smo morali da dobijemo, tipa Novara i Bolonja, treba sada da se borimo za mesto koje vodi u Evropu, jer o Skudetu realno ne treba ni razmišljati.

Šta reći za večerašnju, tj. sinoćnu utakmicu, utakmica bez puno zanimljivih dešavanja, Inter je imao možda par konkretnijih prilika, al' sve u svemu krajnje izjednačene ekipe, i onda poslednji minut, korner, pad koncetracije, malo sportske sreće i Ajev daje gol...biće teško u revanšu...

Verovatno se posle ovih četiri vezanih poraza ''smeši'' otkaz i Ranijeriju, retko ko će hteti sada da prihvati trenersku funkciju, čuo sam da će možda privremeno postaviti Barezija i Figa...

Valjda će se polako složiti kockice i samim tim početi malo bolja igra i bolji rezultati...

novija.gif

Evo posle dužeg perioda, ''uhvatio'' sam malo slobodnog vremena da prokomentarišem partije Intera...

Dosta loš i težak period za Inter, od odlaska Murinja sve slabo štima, promenila su se četiri trenera, nikako da se nađe prava forma.

Baš gledam igrače Intera, sve u svemu, nije to tako loše, ekipa jeste malo stara, al' ima tu i mlađih igrača, samo što trenutno nisu baš u nekoj formi.

Malo su nas mučile i povrede, doveden je i Guarin koji bi trebao dosta da pojača vezni red, pogotovu posle odlaska Mote.

Mislim da bi nam u sledećem prelaznom roku trebalo još igrača, al' da su na onako na vrhunskom nivou, malo radi osveženja, a i radi pojačavanja konkurencije.

Sada smo sedmi u Ligi, gubili smo dosta utakmica koje smo morali da dobijemo, tipa Novara i Bolonja, treba sada da se borimo za mesto koje vodi u Evropu, jer o Skudetu realno ne treba ni razmišljati.

Šta reći za večerašnju, tj. sinoćnu utakmicu, utakmica bez puno zanimljivih dešavanja, Inter je imao možda par konkretnijih prilika, al' sve u svemu krajnje izjednačene ekipe, i onda poslednji minut, korner, pad koncetracije, malo sportske sreće i Ajev daje gol...biće teško u revanšu...

Verovatno se posle ovih četiri vezanih poraza ''smeši'' otkaz i Ranijeriju, retko ko će hteti sada da prihvati trenersku funkciju, čuo sam da će možda privremeno postaviti Barezija i Figa...

Valjda će se polako složiti kockice i samim tim početi malo bolja igra i bolji rezultati...

novija.gif

Evoi ja uhvatih malo vremena da napisem nesto...Sta reci nakon svega ovoga...Kao sto si napisao Gax,od odlaska Murinja sve izlgleda tako lose...Tu i tamo imamo periode dobre igre i napravimo neku seriju pobeda,ali nismo u stanju da igramou u kontinuitetu...Sad sam video statistiku,nismo dali gol od 1 februara:roll: Katastrofa...Tim koji je pre manje od dve godine pokorio Italiju,Evropu i svet,sad se bukvalno raspada...

Posle Murinja svi treneri su bili losi,cak mi se cini da je najbolji bio Leonardo od ove cetvorice.Ali on nije bio trener za velike stvari i velike utakmice...

Razlozi za ovakvo posrtanje Intera su,sem loseih trenera,prodaja Etoa,sto je ubedljivo najveca greska...Sad se tek vidi koliko nam on fali,prosle sezone kad nije islo kamerunac je bio taj sto povuce ekipu,koji uspe da trgne ostale...Jako debilno sto su ga prodali...Takodje ekipa je prosla svoj zenit,pomalo cak podseca na Milan od pre par godina,kad smo ih zezali da su staracki dom...

Ali opet nije bas tako,ima tu i mladjih dobrih igraca,Snajder,Pazzini itd.Ali ni oni nisu u nekoj formi,sve se nekako poklopilo lose...

Znao sam posle triplete 2010 da sledi pad i losije igre,to je bilo neminovno.ali ovo je stvarno ocaj...Mislim da nam polako izmice Liga sampioma,a kako igramo i ne ne zasluzujemo je.Voleo bih samo da prodjemo Marsej,jer na taj nacin Italija ima sanse da vrati 4 mesto u ligi sampiona,posto su Milan i Napoli vec prosli prakticno...
Mislim da nam je 3 mesto daleko sad 10 bodova,jos uvek se to moze stici,ali kako igramo stvarno tesko...Ako nista drugo pobedili smo Milan i pokazali im i ovakvi kakvi smo sad,da ih tucemo:D

Citam sad generalno komenatere po netu,vidim da dusmani likuju,ali bolje da se okrenu sebi,mi cemo isplivati iz ovoga,jedna losa sezona nije kraj svet,treba nam samo dobar trener i nekoliko dobrih igraca,i bicemo opet konkurenti,pogotovo u Italiji,za LS je potrebno vise,velika je konkurencija...

Nadam se i cekamo bolje rezultate...

Uzgred nisam mogao da verujem sta nisu priznali Muntariju protiv Juventusa,hahaha ono je neverovatno,usla metar lopta u gol...Bitno da se Konte zalio:confused:

Mada moram da pohvalim Juventus,iako su igracki losiji od Milana,pa i Intera,dobro se drze i grizu za svaku loptu,a to je preduslov uspeha...Treba im jos 2-3 odlicna igraca i bice bas jaki,medjutim videcemo kako ce igrati u LS sledece godine...

Eto ubacih malo i pricu o rivalima,dugo me nije bilo,Forza Inter!!!

Evoi ja uhvatih malo vremena da napisem nesto...Sta reci nakon svega ovoga...Kao sto si napisao Gax,od odlaska Murinja sve izlgleda tako lose...Tu i tamo imamo periode dobre igre i napravimo neku seriju pobeda,ali nismo u stanju da igramou u kontinuitetu...Sad sam video statistiku,nismo dali gol od 1 februara:roll: Katastrofa...Tim koji je pre manje od dve godine pokorio Italiju,Evropu i svet,sad se bukvalno raspada...

Posle Murinja svi treneri su bili losi,cak mi se cini da je najbolji bio Leonardo od ove cetvorice.Ali on nije bio trener za velike stvari i velike utakmice...

Razlozi za ovakvo posrtanje Intera su,sem loseih trenera,prodaja Etoa,sto je ubedljivo najveca greska...Sad se tek vidi koliko nam on fali,prosle sezone kad nije islo kamerunac je bio taj sto povuce ekipu,koji uspe da trgne ostale...Jako debilno sto su ga prodali...Takodje ekipa je prosla svoj zenit,pomalo cak podseca na Milan od pre par godina,kad smo ih zezali da su staracki dom...

Ali opet nije bas tako,ima tu i mladjih dobrih igraca,Snajder,Pazzini itd.Ali ni oni nisu u nekoj formi,sve se nekako poklopilo lose...

Znao sam posle triplete 2010 da sledi pad i losije igre,to je bilo neminovno.ali ovo je stvarno ocaj...Mislim da nam polako izmice Liga sampioma,a kako igramo i ne ne zasluzujemo je.Voleo bih samo da prodjemo Marsej,jer na taj nacin Italija ima sanse da vrati 4 mesto u ligi sampiona,posto su Milan i Napoli vec prosli prakticno...
Mislim da nam je 3 mesto daleko sad 10 bodova,jos uvek se to moze stici,ali kako igramo stvarno tesko...Ako nista drugo pobedili smo Milan i pokazali im i ovakvi kakvi smo sad,da ih tucemo:D

Citam sad generalno komenatere po netu,vidim da dusmani likuju,ali bolje da se okrenu sebi,mi cemo isplivati iz ovoga,jedna losa sezona nije kraj svet,treba nam samo dobar trener i nekoliko dobrih igraca,i bicemo opet konkurenti,pogotovo u Italiji,za LS je potrebno vise,velika je konkurencija...

Nadam se i cekamo bolje rezultate...

Uzgred nisam mogao da verujem sta nisu priznali Muntariju protiv Juventusa,hahaha ono je neverovatno,usla metar lopta u gol...Bitno da se Konte zalio:confused:

Mada moram da pohvalim Juventus,iako su igracki losiji od Milana,pa i Intera,dobro se drze i grizu za svaku loptu,a to je preduslov uspeha...Treba im jos 2-3 odlicna igraca i bice bas jaki,medjutim videcemo kako ce igrati u LS sledece godine...

Eto ubacih malo i pricu o rivalima,dugo me nije bilo,Forza Inter!!!

Slažem se da je Leo bio najbolji, s njim smo imali bar nekakvu igru...

Tek se sada na delu vidi koliko nam je Eto značio, igrač koji je bukvalno sam mogao da preokrene i igru i sa kojim je sve mnogo bolje funkcionisalo...

Sada nam je baš star tim...reče Aca onda protiv Olimpika da je Interov tim najstariji u istoriji LŠ...Ima ''mlađih'' dobrih, izdvojio si Pacinija i Snajdera, nije loš ni Nagatomo...Riki Alvarez je bio velika nada, al' nije baš nešto pokazao, dosta se očekivalo i od Kutinja, kupili su i onog Kastinjosa, tu je i Ranokija...al' niko od njih da pronađe pravu igru i pravi tempo...

Trebaju nam novi igrači, neki mladi, al' iskusni, tj. trebaju nam neka ozbiljna zvučna pojačanja...da se malo iskombinuju sa ovim timom, koji sve u svemu bar po igračima nije tako loš...

Sada treba da gledamo, što kažeš da izvučemo pobedu nad Marsejom, u Kalču je situacija otišla u nepovrat, biće teško protiv Francuza, al' ko zna, možda nam se ove sezone posreći u LŠ...:)

Težak period naišao, treba sada da prebrodimo krizu, pa da ponovo budemo bar slični onima iz 2010.

Inter je često imao i uspona i padova, al' jak je to klub...naći će svoju formu...
sciarpa.gif

Ono između Milana i Juventusa jeste komično, al' volim što Muntariju nisu priznali gol...duša prodana...:lol:

Izvukli nas Forlan i Milito da nas Katanja ne ubije u sopstvenoj kući...

I dalje se nastavlja agonija...ovo nam je, ako sam dobro sračunao osma utakmica bez pobede, čak smo oborili i neki rekord po vremenu provedenom na terenu bez postignutog gola...

Igrači se loše kreću, igra se nekako bez određenog plana...

Pretpostavljam da je ovo poslednja utakmica Ranijerija, najozbiljniji kandidati su Miha i Zenga, teško je sada naći trenera koji želi da preuzme Inter u ovakvom stanju, i posle kraha četiri trenera...

Ovo je stvarno jedan od najlošijih perioda Intera u poslednje vreme...valjda će polako da krene na bolje...već su i navijači počeli da gube strpljenje, sve ih je manje i sve vše zvižde...a i igrači mentalno tonu sve dublje...

Presudio je individualni kvalitet, ipak je Inter iskusan i kvalitetan tim...sa trenutnom krizom...

a i mnogo bi bilo.......cak 11 poraza.......
iskusan ali istrosen,ta ekipa je dosegla svoj pik,odatle jedino sto snajder moze jos,moze i forlan ali se zajebao dolaskom mada ga je i povreda omela

nego ima sve vise italijana u interu sto do sada nije bila praksa.....uvek su imali vise argentinaca ili brazilaca nego li italijana

a i mnogo bi bilo.......cak 11 poraza.......
iskusan ali istrosen,ta ekipa je dosegla svoj pik,odatle jedino sto snajder moze jos,moze i forlan ali se zajebao dolaskom mada ga je i povreda omela

nego ima sve vise italijana u interu sto do sada nije bila praksa.....uvek su imali vise argentinaca ili brazilaca nego li italijana

To bi bila 11 utakmica...bez pobede...uključujući i remije...al' nebitno...bilo bi baš mnogo...

Jeste istrošen, treba ga malo ''razrediti''...potrebni su mlađi kvalitetni igrači...

Forlan je odličan igrač...međutim pored povrede fali mu još da se uigra sa ekipom...da uđe u svoju formu...

Ima ukupno osam Italijana u Interu, uključujući i dva rezervna golmana...i dva igrača na pozajmici (Palombo i Poli)...jeste ih nešto više...ali i dalje dominiraju ''stranci''...

To bi bila 11 utakmica...bez pobede...uključujući i remije...al' nebitno...bilo bi baš mnogo...

Jeste istrošen, treba ga malo ''razrediti''...potrebni su mlađi kvalitetni igrači...

Forlan je odličan igrač...međutim pored povrede fali mu još da se uigra sa ekipom...da uđe u svoju formu...

Ima ukupno osam Italijana u Interu, uključujući i dva rezervna golmana...i dva igrača na pozajmici (Palombo i Poli)...jeste ih nešto više...ali i dalje dominiraju ''stranci''...

pa jednostavno je,to su ugasene karijere ili se gase
forlan je dobar,ali je i on star,i nije okosnica za duge staze
onaj zarate je mlad,dobar,ali se uklopio u sivilo......
pacini nije veliki igrac......
ali cak i ako se dovedu novi igraci (a moraju) bice potrebno strpljenja da se to ukomponuje,par godina,i obavezno neki trener koji daje sansu mladima i forsira ofanzivan fudbal,sto je gotovo nemoguce u italiji

Ne mora se dugo cekati barem za upseh u Kalcu jer niko osim Juvea nema neku ekipu za buducnost, a bogami ni njihova ne obecava neku dominaciju. Milan nije izvrsio smenu generacija, Juve je pokusao i to deluje solidno ali nista vise od toga. Napoli deluje ozbiljno ali pitanje je koliko ce dugo moci da zadrzi ekipicu. Ima nade za Inter ako odmah krene u remont.

pa jednostavno je,to su ugasene karijere ili se gase
forlan je dobar,ali je i on star,i nije okosnica za duge staze
onaj zarate je mlad,dobar,ali se uklopio u sivilo......
pacini nije veliki igrac......
ali cak i ako se dovedu novi igraci (a moraju) bice potrebno strpljenja da se to ukomponuje,par godina,i obavezno neki trener koji daje sansu mladima i forsira ofanzivan fudbal,sto je gotovo nemoguce u italiji

Dosta njih je istrošeno i već pomalo zasićeno...osim Zanetija...njemu nikada nije dosta...:lol::)

Forlan je meni jako drag igrač, al' i njegovo vreme već polako prolazi...on ima 32 godine...i sigurno nije za duže staze, al' nadam se da će ako ne ove sezone, onda sledeće pokazati razlog zbog čega je doveden...

Zarate jeste mlad, nasprem ostalih...:lol:...dobar je on fudbaler, al' već duže vreme nije u formi...i u Laciju poslednjih sezona nije bio u top formi...on je na pozajmici...al' ne verujem da će ga zadržati, iako mislim da nam jedan takav igrač ne bi loše došao, pogotovu ako se vrati u formu...

Pacini možda nije vrhunski napadač, al' nije loš, ume da daje golove...

Novi igrači su svakako potrebni, i sigurno da je potreban jedan period da se sve to složi...novi trener...obavezan...al' neki kao što si rekao, da igra brži, moderniji fudbal, sa ciljem da se da gol..ili da igra bunker kao Murinjo, al' da zna kada i kako taj bunker da napravi...a ne da bude kao sada, haotično kretanje igrača po terenu...gde niko ne zna šta mu je zadatak...

Ne mora se dugo cekati barem za upseh u Kalcu jer niko osim Juvea nema neku ekipu za buducnost, a bogami ni njihova ne obecava neku dominaciju. Milan nije izvrsio smenu generacija, Juve je pokusao i to deluje solidno ali nista vise od toga. Napoli deluje ozbiljno ali pitanje je koliko ce dugo moci da zadrzi ekipicu. Ima nade za Inter ako odmah krene u remont.

Juve je bar po rezultatima to dosta dobro uradio...lepo su oni napravili taj remont, ako se pogledaju prethodne sezone i u kakvom su stanju bili...sada dokle će izdržati i šta će biti dalje ostaje da se vidi, kao i sa Napolijem koji ima baš lep tim, al' dal' će ga zadržti na okupu teško je sada reći...ako naprave neke veće rezultate, onda imaju dosta šansi da ga zadrže... Milan nije izvršio smenu, al’ je uveo neke promene...ima tu mlađih fudbalera...s obzirom kakvi su bili do pre neku sezonu...Inter kada bi se malo iskombinovao imao bi šanse za lepe uspehe...

Back