FC INTER

Zavrsili smo i sa Ligom sampiona ovu sezonu i kako sad stvari stoje LS cemo videti za jedno dve tri godine,ovaj tim se raspao...Pre manje od dve godine sampioni Evrope,danas nas guzi ko stigne:roll:

Nemogu da verujem,kakva igra,katastrofa...Da dopustamo da nas ovaj Marsej eliminise,prosle godine Salke...Dokle vise ovako???

Proklet bio Morati sto si prodao Etoa i kao zamenu raspalog Forlana doveo...Dok je bio Murinjo tu on se pitao za sve i tada su rezultati stizali...Sad kad se ovaj glupan pita,evo sta je uradio...

Prvo i osnovno Interu treba trener,za duge staze,ne znam Viljam Boas ili Blan,da se napravi dugorocni plan,dovedu novi mladi igraci,jer ovako vise ne ide.

Svaka cast ovom timu,ali mora se izvrsiti smena generacija...

Ej dva puta primamo gol u 90 minutu od Marseja,koji ne moze da se sastavi u francuskom prvenstvu...

Ali tacno sam znao da ce primiti gol i da ga nisu primili u 90,dali bi nam u produzecima...

Sto je najgore na leto sigurno ide i Snajder,one hoce da igra ligu sampiona a i premijer ligu...

Teski trenuci za Inter,uzasni...

Zoze,majstore vrati nam se...

Zavrsili smo i sa Ligom sampiona ovu sezonu i kako sad stvari stoje LS cemo videti za jedno dve tri godine,ovaj tim se raspao...Pre manje od dve godine sampioni Evrope,danas nas guzi ko stigne:roll:

Nemogu da verujem,kakva igra,katastrofa...Da dopustamo da nas ovaj Marsej eliminise,prosle godine Salke...Dokle vise ovako???

Proklet bio Morati sto si prodao Etoa i kao zamenu raspalog Forlana doveo...Dok je bio Murinjo tu on se pitao za sve i tada su rezultati stizali...Sad kad se ovaj glupan pita,evo sta je uradio...

Prvo i osnovno Interu treba trener,za duge staze,ne znam Viljam Boas ili Blan,da se napravi dugorocni plan,dovedu novi mladi igraci,jer ovako vise ne ide.

Svaka cast ovom timu,ali mora se izvrsiti smena generacija...

Ej dva puta primamo gol u 90 minutu od Marseja,koji ne moze da se sastavi u francuskom prvenstvu...

Ali tacno sam znao da ce primiti gol i da ga nisu primili u 90,dali bi nam u produzecima...

Sto je najgore na leto sigurno ide i Snajder,one hoce da igra ligu sampiona a i premijer ligu...

Teski trenuci za Inter,uzasni...

Pirova pobeda...

Prvo poluvreme, solidno, Milito i Snajder su promašili zicere...pogotovu Snajder...

Drugo poluvreme, katastrofa...iako smo oba gola dali u drugoj polovini meča...

Eto je i više značio nego što se to možda moglo pretpostaviti, al' otišao je...ne vredi više žaliti...Forlan je doveden kao eventualna zamena...al' iako meni drag igrač ništa do sada nije uradio...

Prvo šta treba uraditi jeste dovođenje nekog trenera sa modernim shvatanjem fudbala, koji zna šta hoće, i naravno sada je već vreme da se nađe neki na duže staze...onda uraditi remont tima...ima tu valjanih igrača...iako to sada možda ne izgleda tako zbog celkupne situacije, al' ima i onih koji su samo višak...

U slučaju Intera ne valja nikako da odlučuje predsednik...kažu da je veliki fan Intera...al' da se u taktiku, u fudbal i u dovođenje igrača nikako ne razume...

Što se tiče Snajdera...dobar je fudbaler, al' neka donese odluku, ako hoće da ide neka ide...a ako ne, neka ostane i neka se završi priča sa tim...biće bolje i za Inter i za njega...

I ja sam imao osećaj da se posle gola Milita neće sve završiti...a kako sam tek skakao kada sam video da je dosuđen penal Paciniju, al' sam totalno zaboravio na gol u gostima...:)

Baš teški trenuci za Neroazure...al' biće bolje...

Nije se Murinjo baš puno pitao za kadar, on je hteo Drogbu, Lamparda i još neke iz Čelsija, i igrači koji su dovedeni po njegovoj želji su bili teški promašaji (Mansini i Kvarežma) ... Branka je napravio potez veka kad je dao Ibru za Etoa i silne milione, i doveo Snajdera za siću, kao i Lusija za dž ...

Verujem da čak ni Murinjo sa ovim timom ne bi ništa uradio značajno ... On je majstor da izvuče maksimum iz igrača, i on je to uspeo sa Interom i zato je imao rezultate jer mu je na raspolaganje dat odličan tim, ali svi ti igrači su već istrošeni i to je trebalo remontovati odmah nakon madridskog finala ...

Džabe i Murinjo ako Morati ne odreši kesu, ne može se sa trošnim 30+ igračima stalno biti na vrhu, nisu svi Zaneti ...

Walken koliko se secam nije hteo Murinjo Drogbu,hteo je Lamparda iz Celzija i to je to...Istina Kvarezma i Mansini su dovedeni po njegovoj zelji,a bili su promasaj.Ali pitao se i on,zajedno sa Brankom je odradio taj prelazni rok odlicno,za Ibru su dobili Etoa i 40 milion,od kojih su dovedeni Lusio,Milito,Snajder i Mota...Pa sad iskreno kad pogledam i prodaja Motte je greska,i on je bio dobar kod nas...

Ma naravno da ni Murinjo sad sa ovim timom ne bi uzeo LS opet,ali verujem da se ne bi bar brukali...Posle madridskog finala sam znao da ce biti pad,ali ovako je bas uzas...
Mislim da bi Zoze iz njih i veceras izvukao maksimum i da bi prosli,mada sa jedne strane bolje da nismo prosli,ej aj zamisli sad ovakav Inter da ide na noge Barsi ili Realu?:roll:

Pa unakazli bi nas Messi i Ronaldo,pogotovo bi Barsa bila zeljna osvete za ono iz 2010,tako da mozda i bolje da im ne naletimo,da se ne brukamo...
Jedino bi bili dobro zbog italijasnkog fudbala,jer Milan je prosao a i Napoli ve verovatno,pa su mogli vratiti to 4 mesto u LS...

Jasno je da ako Morati ne izbaci jedno 100 miliona na pojacanja,nema nista od Intera...Sad me podsecaju na Milan od pre par godina kad su bili penzionerski dom:confused:

Pirova pobeda...

Prvo poluvreme, solidno, Milito i Snajder su promašili zicere...pogotovu Snajder...

Drugo poluvreme, katastrofa...iako smo oba gola dali u drugoj polovini meča...

Eto je i više značio nego što se to možda moglo pretpostaviti, al' otišao je...ne vredi više žaliti...Forlan je doveden kao eventualna zamena...al' iako meni drag igrač ništa do sada nije uradio...

Prvo šta treba uraditi jeste dovođenje nekog trenera sa modernim shvatanjem fudbala, koji zna šta hoće, i naravno sada je već vreme da se nađe neki na duže staze...onda uraditi remont tima...ima tu valjanih igrača...iako to sada možda ne izgleda tako zbog celkupne situacije, al' ima i onih koji su samo višak...

U slučaju Intera ne valja nikako da odlučuje predsednik...kažu da je veliki fan Intera...al' da se u taktiku, u fudbal i u dovođenje igrača nikako ne razume...

Što se tiče Snajdera...dobar je fudbaler, al' neka donese odluku, ako hoće da ide neka ide...a ako ne, neka ostane i neka se završi priča sa tim...biće bolje i za Inter i za njega...

I ja sam imao osećaj da se posle gola Milita neće sve završiti...a kako sam tek skakao kada sam video da je dosuđen penal Paciniju, al' sam totalno zaboravio na gol u gostima...:)

Baš teški trenuci za Neroazure...al' biće bolje...

Istina nismo imali ni srece u prvom poluvremenu da su one dve sanse usle ko zna,mozda bi Marsej prosao kao Bazel veceras,ali *** nije se dalo...

I meni je Forlan drag igrac,ali za sada je veliki promasaj,kao i Zarate...Pa Milito nam daje golove ove sezone,na 13 meceva 12 golova,ali ne moze sam covek...

Kao sto si napisao ima u Interu dobrih igraca,koji treba da ostanu,bez obzira na losu formu trenutno...

Ali generalno se mora uraditi remont ekipe,ovako vise ne ide,nek Morati ili ulozi pare ili proda klub nekim arapima,treceg nema

Snajder ce da pali sigurno na leto,videces,premijer liga je njegova destinacija sledeca

Sad se treba okrenuti prvenstvu i pokusati nekako do tog treceg mesta,ali jako tesko ce uspeti,Napoli je odlican kao i Udineze i Lazio...

Walken koliko se secam nije hteo Murinjo Drogbu,hteo je Lamparda iz Celzija i to je to...Istina Kvarezma i Mansini su dovedeni po njegovoj zelji,a bili su promasaj.Ali pitao se i on,zajedno sa Brankom je odradio taj prelazni rok odlicno,za Ibru su dobili Etoa i 40 milion,od kojih su dovedeni Lusio,Milito,Snajder i Mota...Pa sad iskreno kad pogledam i prodaja Motte je greska,i on je bio dobar kod nas...
Hteo je dosta tih starih igrača iz Čelsija, mislim da je i Karvaljo bio međ' njima ... Nije Murinjo neki mag za transfere, poprilično je slab u tome rekao bih, i to treba da pusti drugim ljudima da rade (opet primer Koentrao koji je plaćen 30 miliona, a ne vredi ni 10, a on je bio isključivo njegova želja), kao što drugi ne treba da se mešaju u njegov posao, koji on odlično radi kad ima odličnu ekipu na raspolaganju ...

Hteo je dosta tih starih igrača iz Čelsija, mislim da je i Karvaljo bio međ' njima ... Nije Murinjo neki mag za transfere, poprilično je slab u tome rekao bih, i to treba da pusti drugim ljudima da rade (opet primer Koentrao koji je plaćen 30 miliona, a ne vredi ni 10, a on je bio isključivo njegova želja), kao što drugi ne treba da se mešaju u njegov posao, koji on odlično radi kad ima odličnu ekipu na raspolaganju ...

Da u pravu si i Karvaljo se spominjao,ali ne secam se Drogbe i ostalih da je hteo iz Celzija...Nije neki veliki mag za transfere ali znao je i da pogodi,elem citao sam nesto da navodno on ima procente od tih igraca sto je dovodio u Inter i Real,konkretno se to odnosi na Kvaremu i tog Koentrao...Meni je taj Koentrao ok igrac,mada jeste malo placen previse,isto kao i onaj Kerol za koga je Liverpul platio brdo para a ne vredi ni pola toga...

Murinjo ima pobednicki mentalitet,on je razbio Interovo prokletstvo u LS...Pre toga sa Portom isto,sad sa Realom ocekujem da isto uzme...

Opet ne moze Murinjo da skroz prepusti drugima da kupuju igrace,ipak je on trener,i on treba da ih vodi,pa stoga se mora uvazavati i njegovo misljenje,kao i svakog drugog trenera

Istina nismo imali ni srece u prvom poluvremenu da su one dve sanse usle ko zna,mozda bi Marsej prosao kao Bazel veceras,ali *** nije se dalo...

I meni je Forlan drag igrac,ali za sada je veliki promasaj,kao i Zarate...Pa Milito nam daje golove ove sezone,na 13 meceva 12 golova,ali ne moze sam covek...

Kao sto si napisao ima u Interu dobrih igraca,koji treba da ostanu,bez obzira na losu formu trenutno...

Ali generalno se mora uraditi remont ekipe,ovako vise ne ide,nek Morati ili ulozi pare ili proda klub nekim arapima,treceg nema

Snajder ce da pali sigurno na leto,videces,premijer liga je njegova destinacija sledeca

Sad se treba okrenuti prvenstvu i pokusati nekako do tog treceg mesta,ali jako tesko ce uspeti,Napoli je odlican kao i Udineze i Lazio...

Sva pojačanja su nam promašaj...totalni...bar ova u poslednje vreme...mada i ranije je Inter često umeo da omaši oko transfera...

Da, bez obzira, na to relativno dobro prvo poluvreme, izmene tima su neophodne...i to korenite...

Morati mora malo da odreši kesu...treba nam po nov igrač gotovo na svakoj poziciji...

Snajder je stvarno dobar igrač...i može puno da pruži...voleo bih da ostane, al' ako je njegova želja da ode...onda je po meni bolje da tako i bude...

U Seriji A se baš pojačala konkurencija...jako teško će biti da dođemo do tog trećeg mesta...fali nam osam bodova...nije nemoguće...al' s obzirom na stanje...i na to da treba da prestignemo Napoli, Udineze i Lacio...za koje teško mogu da pretpostavim da će dozvoliti sebi da tako kiksnu...mislim da su šanse ravne domenu neke superoptimistične teorije...

Mislim da ce se Napoli prosetati do treceg mesta iako trenutno zaostaje za Laciom. Tesko ce Inter izboriti LS... Al opet smatram da je nepravda sto Nemci recimo imaju 4 tima u LS a do toga su dosli iskljucivo zahvaljujuci bodovima stecenim u Ligi evrope. Realno sve osim Bajerna i eventualno Borusije nije vredno LS.

Mislim da ce se Napoli prosetati do treceg mesta iako trenutno zaostaje za Laciom. Tesko ce Inter izboriti LS... Al opet smatram da je nepravda sto Nemci recimo imaju 4 tima u LS a do toga su dosli iskljucivo zahvaljujuci bodovima stecenim u Ligi evrope. Realno sve osim Bajerna i eventualno Borusije nije vredno LS.

Ja isto mislim da ce Napoli uzeti trece mesto,a kako igraju ljudi i zasluzuju ga.Oni uz jos neko dobro pojcanje mogu sledece sezone do scudeta.Inter moze samo nekim cudom da izbori LS,mi cemo sada proci kao vi 2008 godine cini mi se,kad se ostali bez LS.Ali dobro na leto remont ekipe i da se krene od nule lepo.

Naravno da je nepravda sto nemci imaju 4 a zabari 3 tima u LS,ali to su isto krivi zabarski timovi u Ligi Evrope koji su lose igrali a nemci tamo uzimali bodove.Pa poslednji sampion Evrope iz Nemacke je bio Bajern 2001,posle toga Milan je dva puta uzeo i Inter 2010.Zato se nadam da ce Napoli proci Celzi,a mogao bi i Milan bar do polufinala da dodje.

]Ja isto mislim da ce Napoli uzeti trece mesto[/B],a kako igraju ljudi i zasluzuju ga.Oni uz jos neko dobro pojcanje mogu sledece sezone do scudeta.Inter moze samo nekim cudom da izbori LS,mi cemo sada proci kao vi 2008 godine cini mi se,kad se ostali bez LS.Ali dobro na leto remont ekipe i da se krene od nule lepo.

Naravno da je nepravda sto nemci imaju 4 a zabari 3 tima u LS,ali to su isto krivi zabarski timovi u Ligi Evrope koji su lose igrali a nemci tamo uzimali bodove.Pa poslednji sampion Evrope iz Nemacke je bio Bajern 2001,posle toga Milan je dva puta uzeo i Inter 2010.Zato se nadam da ce Napoli proci Celzi,a mogao bi i Milan bar do polufinala da dodje.

nakon ispadanja iz LS sada je to vrlo izvesno

FK Inter: Posle Murinja – potop!

Milanski tim za dve godine od krova Evrope do osrednjosti u Seriji A. Portugalac otišao, nastradali Benitez, Leonardo i Gasperini, Ranijeri pred otkazom.

ITALIJANSKI gigant Inter proživljava najteže trenutke u trećem milenijumu. Tim koji se 22. maja 2010. godine popeo na krov Evrope gotovo u istom sastavu došao je u situaciju da strepi hoće li uopšte izaći u Evropu!

U moru analiza pobrojani su mnogi razlozi ovakvog pada (treneri, stari igrači, slaba pojačanja) ali retko ko je smeo da potpiše izjavu Harija Rednapa da “posle Žozea Murinja u klubu ostaje potop”.

Portugalski trener je i na “Đuzepe Meaci” potvrdio da je majstor taktike i takmičar bez premca. Vrhunac je u maju pretprošle godine, kad je nadmudrio Van Gala i Bajern u velikom finalu i posle pola veka doneo treći pehar Lige šampiona.

Međutim, Murinjo je mesecima unapred koketirao sa Real Madridom, da bi na kraju Španci platili rekordnih 16 miliona evra obeštećenja da bi ga preuzeli!

Vođenje kraljevskog kluba, jednog Reala, nije jedini razlog odlaska, jer je Murinjo predvideo strmoglavi pad generacije koju je strpljivo pre njega selektirao Roberto Manćini. Pet godina dominacije u Italiji krunisano je najznačajnijim peharom, a Zaneti (38), Stanković (33), Kordoba (35), Samuel (33), Lusio (33), pa donekle i Kambijaso (31), Majkon (30), Dijego Milito (32) i Žulio Cezar (32) su te sezone dali više od maksimuma.

Sve je to “Izabrani” znao, ne treba sumnjati da su to isto pretpostavljali gazda Masimo Morati i tehnički direktor Marko Branka. Ako se nešto može zameriti Murinju onda je to malo takta za problematičnog Marija Balotelija, koji je prodat Sitiju, iako je u grupi veterana bio jedina mlada zvezda.

Verujući floskuli “Pobednički tim se ne menja”, Morati i Branka su počeli da nižu grešku za greškom. Produžavali su ugovore sa gotovo svim igračima, a onda prodali Samjuela Etoa. Ponuda Anžija je zaista bila sjajna (27 miliona evra) ali su mnogi zaboravili na koji je način Kamerunac rešavao velike mečeve, donosio titule, a pogotovo to što je godinama bio prvi strelac i asistent tima.

Od trenerske vrteške tek je bolela glava. Na klupu je prvo seo trener Liverpula Rafael Benitez i nije shvatio na vreme je da se nalazi u Italiji, a ne u Engleskoj. Da nije sam svoj gazda kao na “Enfildu” već da ima Branku, Moratija, opoziciju. U Premijer ligi je mogao da gubi sa slavnim klubom i da ima apsolutnu podršku, a na “Đuzepe Meacu” je došao da brani, ispostavilo se neodbranjivo - pehar Lige šampiona.

I umorni tim je počeo da tone bez obzira na osvajanje Superkupa Italije i pehara na Mundijalu za klubove. Benitez je u decembru bio smenjen jer je već zaostao 13 bodova za Milanom.

- Inter je veliki klub, ali nestrpljiv. To nisam očekivao na “Meaci” - upečatljiva je bila izjava super plaćenog Španca.

Dolazak ekstrenera Milana Leonarda činio se kao pravi potez sve do finiša sezone. Brazilski stručnjak je oborio rekord jer je osvojio 33 boda u 13 mečeva, ali kad su došle ključne utakmice, eliminisan je od Šelkea u Ligi šampiona (5:2), a doživeo je i debakl od Milana (3:0).

Kraj za Leonarda, a lekcija nije naučena pa je tim dat u ruke Đan Pjeru Gasperiniju, treneru Đenove. A on se zadržao na klupi svega pet mečeva, sa samo jednim remijem i četiri poraza! Šok terapija Klaudija Ranijerija bila je uspešna sve do kraja prošle godine i kad se činilo da se Inter vraća u trku, čak i za titulu, usledila je serija od 10 mečeva bez pobede, čak osam poraza i eliminacija iz Lige šampiona.

Česte povrede Forlana, Stankovića, Milita, Rikija Alvareza i Snajdera tokom jeseni i zime doprinele su čestim izmenama u timu i nedovoljnoj pripremljenosti za igru na tri fronta.

- Veoma sam tužan zbog eliminacije Intera - izjavio je pre nekoliko dana Murinjo - Pred klubom je teška sezona, ali se ne slažem da Ranijeri treba da se smeni, jer je iskusan stručnjak koji bi sa nekoliko novih igrača mogao da ukomponuje jak tim. Inter ima kvalitetan igrački pogon, znaće već Morati šta treba da radi...

Sada je klub čvrsto stao iza Ranijerija, svestan valjda da do kraja sezone ni čarobnjak ne bi mnogo toga promenio. Ali u Interu neće da priznaju kako je jedna “zlatna generacija” završila svoju misiju i da je potrebna prava strategija, ali i vreme da se ponovo napravi “drim tim”.
.
.

Jedan zanimljiv tekst iz Novosti...Opet kao sto pise u tekstu najveca greska je bila prodaja Etoa....Koliko nam samo takav igrac nedostaje...Mora se na leto odraditi remont ekipe,ako hocemo da igramo neku ulogu u narednim godinama.

Jedan zanimljiv tekst iz Novosti...Opet kao sto pise u tekstu najveca greska je bila prodaja Etoa....Koliko nam samo takav igrac nedostaje...Mora se na leto odraditi remont ekipe,ako hocemo da igramo neku ulogu u narednim godinama.

Dobar tekst...i potvrđuje ono što smo mi već do sada pričali...

Inter otpustio Ranijerija

Milanski Inter otpustio je trenera Klaudija Ranijerija samo dan nakon što je predsednik ’neroazura’ Masimo Morati rekao da će Italijan ostati do kraja sezone.

"Predsednik Morati i Inter se zahvaljuju Klaudiju Ranijeriju na profesionalizmu i posvećenosti koje su pokazali poslednjih meseci", navodi se u saopštenju kluba.

Ranijeri je drugi trener Intera koji je dobio otkaz ove sezone posle Đan-Pjera Gasperinija.

Nekadašnji šef stručnog štaba Čelsija, Valensije i Rome odlazi iz kluba posle serije loših rezultata, a sve kulminiralo porazom od Juventusa 2:0 u nedelju. Inter sasvim sigurno naredne sezone neće igrati u Ligi šampiona jer zaostaje 10 bodova za trećeplasiranim Lacijom.

Bivši trener Čelsija Andre Viljas-Boaš je glavni kandidat za klupu Intera, a ekipu će u narednim danima voditi Andrea Stramaćioni, trener mlađih selekcija ’neroazura’.

Ranijeri nije ništa uradio, al' realno malo šta je i mogao s obzirom na period u kom je vodio klub...

Boaš ne bi bio loša solucija...al' da uzme klub od sledeće sezone, i da onda on počne da sastavlja tim...a ne da ga stave na klupu tri kola pred kraj sezone, i onda naravno ne uradi ništa, i onda ga otpuste...

Verovatno će se i Miha pojaviti kao rešenje...koji isto ne bi bio loša solucija...

Mada mislim da je najvažnije dovesti nove igrače...ne vredi ni stalno menjati trenere...treba malo obnoviti igrački kadar...sa kvalitetnim pojačanjima...međutim Morati je za to ''slep''...

I Leb u WRC ne bi ništa uradio da vozi ''Fiću''...:lol:

Murinjo: "Inter je moj dom..."

Portugalac ne zaboravlja neroazure, ističe da je Inter njegov dom i dodaje da se ljudi uvek vraćaju svojoj kući.

Trener Real Madrida nije negirao mogućnost da se jednog dana vrati u Italiju.

Portugalac je kao trener Intera taj klub doveo do triple krune 2010. godine, pre nego što je otišao u Real Madrid, a neroazuri nikako ne uspevaju da se oporave i vrate na put stare slave bez Gospodina Posebnog.

Navodi da će Murinjo na leto napustiti Santjago Bernabeu pojačali su spekulacije da bi Posebni mogao da se vrati u (neki) bivši klub.

„Inter je moj dom, a ljudi se uvek vraćaju svojoj kući.“, ostao je nedorečen Murinjo.

Portugalac svom bivšem klubu želi sve najbolje, tako i novom treneru Stramaćoniju.

„Kao i svi navijači Intera, i ja mu (Stramaćoniju) želim sve najbolje i puno uspeha. Žao mi je Ranijerija, ali takav je fudbal. Kada stvari krenu loše, treneri stradaju.“, zaključio je Murinjo.

Stramaćoni trajno rešenje Intera?

Andrea Stramaćoni bi mogao da predvodi Inter i naredne sezone, stav je uprave "Neroazura".

I dalje zvuči neverovatno da je na klupu Intera posle smene Ranijerija došao trener omladinske sekcije kluba. Andrea Stramaćoni će voditi klub do kraja tekuće sezone, a možda i duže.

Iz uprave Intera se nadaju da bi ovaj 36-godišnjak mogao da reši problem kluba sa trenerima, koji ne jenjava još od odlaska Žozea Murinja.

"Stramaćoni nije samo vršilac dužnosti trenera. Nadamo se da on može da bude predvodnik jednog novog mlađeg talasa. Treba nam kombinacija starosti i iskustva u ekipi i treba nam četiri-pet mlađih igrača da bismo promenili trenutni kurs." stoji u zvaničnom saopštenju kluba.

U medijima se pronela priča da bi Stramaćoni mogao da vrati Marija Balotelija u Inter, jer ga je trenirao u mlađim kategorijama Intera, ali je novoizabrani trener "Neroazura" to glatko demantovao.

Kako će izgledati novi Inter?

Stramaćoni menja formaciju, a neki igrači bi mogli da budu rehabilitovani. Dekiju režija...

Mister Stramaćoni će odustati od 4 - 4 - 2 u koju je verovao Ranijeri.

Mladi trener smatra da će Inter bolje delovati u 4 - 3 - 3 ili 4 - 3 - 1 - 2, a u odsustvu Snajdera režija će biti poverena Dejanu Stankoviću.

Bivši kapiten Srbije biće centralni vezni igrač, a uz njega u veznom redu će igrati Poli i Zaneti.

Takođe u napadu Milito ima prednost u odnosu na Pacinija, a najavljuje se da bi mogao da bude rehabilitovan Zarate koji je odbio da uđe u igru u Bergamu.

U odbrani zaboravljeni Ranokija ima prednost u odnosu na Samuela, pa će ekipa izgledati prilično drugačije u odnosu na prethodni period.

Inter u nedelju popodne u prvom Stramaćonijevom meču dočekuje Đenovu.

Back