FC INTER

Stramaćoni trajno rešenje Intera?

Andrea Stramaćoni bi mogao da predvodi Inter i naredne sezone, stav je uprave "Neroazura".

I dalje zvuči neverovatno da je na klupu Intera posle smene Ranijerija došao trener omladinske sekcije kluba. Andrea Stramaćoni će voditi klub do kraja tekuće sezone, a možda i duže.

Iz uprave Intera se nadaju da bi ovaj 36-godišnjak mogao da reši problem kluba sa trenerima, koji ne jenjava još od odlaska Žozea Murinja.

"Stramaćoni nije samo vršilac dužnosti trenera. Nadamo se da on može da bude predvodnik jednog novog mlađeg talasa. Treba nam kombinacija starosti i iskustva u ekipi i treba nam četiri-pet mlađih igrača da bismo promenili trenutni kurs." stoji u zvaničnom saopštenju kluba.

U medijima se pronela priča da bi Stramaćoni mogao da vrati Marija Balotelija u Inter, jer ga je trenirao u mlađim kategorijama Intera, ali je novoizabrani trener "Neroazura" to glatko demantovao.

Nije samo fora u treneru,poenta je da tim mora da se podmladi...Ovaj tim je prosao sve i osvojio sve sto se moglo uzeti,ali vreme je za nove snage.Ostavivti Zanetija,Pazzinija,Snajdera i Cezara iz ove ekipe i ostale promeniti...Drugcije ne vidim kako cemo

Nije samo fora u treneru,poenta je da tim mora da se podmladi...Ovaj tim je prosao sve i osvojio sve sto se moglo uzeti,ali vreme je za nove snage.Ostavivti Zanetija,Pazzinija,Snajdera i Cezara iz ove ekipe i ostale promeniti...Drugcije ne vidim kako cemo

Svakako...samo menjanje trenera ne znači puno...bar u našem slučaju...trebaju korenite promene za neke veće rezultate...zadržati par igrača, a ostalih se rešavati...i onda dovoditi mlađe i stvarati novi tim...

Izgleda da neće biti tako loše sa Stramaćonijem...:)...ako se držimo one „po jutru se dan poznaje“...55' minut, a vodimo 3 - 1 protiv Đenove...
interscarf.gif

Skoro se zavrsi i ova sezona...Opet smo dobilii derbi,Milan je skoro primio petardu u derbiju.Milito car,kako ih samo reseta! :)

A gol Majkona je stvarno fantazija...Morati je rekao da ce Stramaconi ostati i sledece sezone,sa cim mogu da se slozim.Ukoliko nece da dovedu nekog trenera tipa Murinjo,Hidink,onda je ok i ovaj.Bolje on nego neki Gasperini ili slicni njemu...
Elem ovih dana se vode pregovori oko transfera Lavecija u Inter...Kazu da su Laveci i Inter sve vec dogovorili,samo jos da se klubovi dogovore za obestecenje.

Ovo bi bilo dobro pojacanje,odlican je to igrac.Pominje se mogucnost odlaska Pacinija,ali ja njega ne bi prodavao,nije sad u formi,ali bice opet.

Za Lavecija Inter nudi kes,Pandeva i jos jednog igraca,Napoli je trazio Ranociu ali Inter nece njega da da,a ni ne treba...

Inter ce takodje vratiti Kutinja sa pozajmice iz Espanjola,dobro je igrao brazilac u Spaniji...Takodje pominju se Destro,De Jong,Lucas...A Stramaconi hoce da vrati i Marigu u Inter...

Treba reci i da se Kordoba oprasta od Intera...

Nadam se da ce biti nesto od Lavecija,Morati mora da se otvori i da dovede nekoliko dobrih igraca,ukoliko zeli da igra neku ulogu i da se bori za sccudeto.

Veceras je Inter odigrao konacno dobar mec :) Potpuno zasluzeno pobedjen Juve u sred Torina,vrlo vazna pobeda i zbog bodova i psihicki...

Zaneti kralj,ne znam dokle ce on ovako...Milito reseta,bez milosti :) Palasio jos jedne crno bele ugasio:lol:

Handanovic isto sjajan,sve u svemu ohrabrujuce za nastavak sezone,iako ne ocekujem titulu ipak.

Svaka cast na gazenju Juventusa,posle gola Vidala mislio sam da vam nema spasa..

Mozda je prejaka rec da smo ih zgazili,ali smo ih nadigrali,to priznaju i njihovi igraci i cak navijaci:)

Stvarno smo odigrali hrabro,Stramaconi me je iznenadio napao ih je sa 3 spica u sred Torina,zaista za postovanje.

Milito je postao legenda Intera,kako samo covek reseta...

Samo da ovako nastate i bice dobro,jos par igraca da se kupi,i mozemo ocekivati dobar Inter opet;)

Sutra igramo sa Atalantom,koja nam je uvek bila neugodna...Secam se pre par godina kad je Murinjo bio,dobili su nas 3-0 ili 3-1...

U velikom smo naletu i bilo bi jako vazno da upisemo novu pobedu na gostovanju i da nastavimo da disemo za vratom Juventusu;)

Kasano i Milito odlicno igraju ove sezone,treba poceti sa njima da ih napadnemo odma.Takodje moram da pohvalim Guarina,koji sve vise dokazuje da je pravo pojacanje:ok:

Problem ce biti odbrana jer su Samjuel i Ranocia povredjeni...

Ali nadam se da cemo uspeti da nastavimo pobednicki niz :)

FORZA INTER!!!

Zaneti kralj,ne znam dokle ce on ovako....

Zaneti: Inter se voli bezuslovno

Navijači Intera ovog vikenda proslavljaju dva jubileja, 105 godina od osnivanja kluba i 600. meč kapitena Havijera Zanetija.

Inter je osnovan 9. marta 1908. godine od strane nekoliko Italijana i Švajcaraca, koji su, nezadovoljni što su u timu Milana dominaciju imali isključivo italijanski igrači, napustili klub i osnovali svoj. Igrači Intera će godišnjicu obeležiti posebnim prišivačima na dresovima u nedeljnoj utakmici protiv Bolonje. Praznik ’nerazura’ uveličaće i 600. meč kapitena.

„Ponosan sam što sam deo velike Interove porodice. Toliko stvari se izdešavalo u istoriji dugoj 105 godina, i bez obzira na teške trenutke i sve krize kroz koje sad prolazimo, Inter se voli bezuslovno“, rekao je Zaneti.

Argentinac je za milanski klub debitovao 27. avgusta 1995. u pobedi nad ekipom Vičence od 1:0 na ’Đuzepe Meaci’.

„Moram priznati, 600 utakmica je mnogo“, izjavio je 39-godišnji fudbaler i dodao, „Hvala Interu za sve, biti kapiten toliko godina je divno, to je prelepa odgovornost i s ljubavlju i ponosom nosim kapitensku traku.“

Inter se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji Serije A i sa ekipama Lacija i Milana se bori za treće mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Novi ugovor za Zanetija?

Milanski Inter pregovara sa Havijerom Zanetijem oko potpisivanja novog ugovora, prenose italijanski mediji.

U tom pogledu postoje prepreke, ali se spominje klauzula koja podrazumeva neku funkciju u klubu za legendarnog fudbalera po završetku karijere.

Iako će u avgustu napuniti 40 godina čelnici kluba ga i dalje žele u svojim redovima.

Argentinac je u Inter došao 1995. godine iz Banfilda, a nedavno je na utakmici sa Bolonjom odigrao 600. meč za klub.
:super:

Kuzmanović: Želim triplu krunu

Zdravko Kuzmanović izjavio je da želi da ponovi uspeh Intera iz sezone 2009-10 kada je klub osvojio triplku krunu.

Crno-plavi su tada pobedom u finalu Lige šampiona overili najuspešniju sezonu u istoriji kluba.

“Sanjam pobede. Najveći uspeh bi bio ponavljanje onoga što je Inter uradio 2010. godine”, rekao je srpski reprezentativac.

“Međutim, sada moramo da razmišljamo o onome što možemo da uradimo ove sezone što se tiče Serije A i Kupa Italije. Što se mene tiče, ja ću dati sve od sebe dok god sam u klubu.”

FORZA INTER !!!

Altobeli: Ovo je najgori Inter ikad

Legenda Intera Alesandro Altobeli kritikovao je trenera Andreu Stramačonija, dok je za igre tima rekao da su najgore u istoriji.

Ovo je najlošija sezona tima iz Milana još od 1998/99. kada su bili na osmoj poziciji, a sledeće sezone neće igrati ni u evrokupovima.

“Morati je, kako se čini, u ljubavi sa Stramačonijem, a meni nije jasno zašto. Ovo je najgori Inter koji sam ikad video”, rekao je Altobeli.

“Igraju loše, teško postižu golove i izgubili su previše utakmica. Povrede nisu opravdanje, u toj igri nema fudbalske filozofije niti ikakvog stila igre”, smatra 57-godišnji Italijan.

On veruje da bi trener Napolija Valter Mazari bio idealna zamena za mladog stručnjaka.

“Ako Inter želi da se vrati na pobedničke staze treba da angažuju Mazarija. Ako ne izaberu njega, verovatno se ništa neće promeniti”, izjavio je Altobeli.

Alesandro Altobeli igrao je za Inter od 1977. do 1988. godine, i na 317 utakmica postigao je 128 golova.
FORZA INTER!!!

Indonežanin Tohir preuzeo Inter

Indonežanski biznismen Erik Tohir potpisao je ugovor kojim je preuzeo većinu akcija Intera i time postao drugi inostrani vlasnik kluba u Seriji A.
"Sve je potpisano", rekao je predsednik Intera Masimo Morati.
Ugovor o vlasništvu nad 70 odsto akcija kluba vredan je 350 miliona evra.
Tahir je delimično vlasnik i fudbalskog kluba DC Junajted, kao i NFL kluba Filidelfija.
Ostaje nejasno da li će Morati, koji je predsednik kluba od 1995. godine, ostati na njegovom čelu. Inter je u svojoj istoriji osvojio 18 trofeja u Seriji A i tri titule prvaka Evrope.

fc inter1769276798_small.jpg

Back