Gax
Domaćin
- Poruka
- 3.149
Inter 1 – 0 Lazio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbbg, pošto je tebi isto nedosuđeni penal i neregularan gol sa nepostojećim ofsajdom, mogu i ja naći glupa poređenja a da ni ne posumnjam da ćeš opet iskoristiti dvostruka merila ...E *** Walken ako je tebi isto nedosudjeni aut i slobodni,u odnosu na nepostojeci ofsajd koji je sviran Interu onda stvarno nema smisla da nastavljamo pricu...
Razlika je u tome što se ova stvar svira kao faul ...Ne tvrdim ja da je Kjelini pao potpuno sam,ali u takvim duelima uvek bude puno povlacenja za dres i slicnih stvari,koji se ne sviraju kao faul...
A ko je rekao da si ti rekao da je zavera? Smajli na kraju valjda govori da je zajjebancija u pitanju, a ne da zaista mislim da su četnici odgovorni za uefin žreb ...Ko je uopste rekao da je to zavera?Nemoj da mi stavljas reci koje ja nisam pisao.Ja sam samo rekao da Inter opet nije imao srece u zrebu i da smo izvukli opet najtezeg protivnika.A te price o tajnim sluzbama,cia bia itd. to ide tebi bolje,posto nam na ovom forumu otkrivas zaveru protiv Juventusa,u kojoj naravno Inter i Morati imaju glavnu ulogu...![]()
Rekoh ti već koga je Arsenal dobijao - Milan, Juve, Real, Liverpul, Mančester ... Dodaj Barsu u finalu 2006-e, i u nokaut fazi Arsenal je igrao sa svim najjačim ekipama u Evropi ... JA sam 100% siguran da su bolji od Intera ...Koga smo mi dobijali poslednjih nekoliko sezona a koga Arsenal?Livepul,Mancester i sad Celzi u nokaut fazi.Pogledaj Interovu grupu ove godine u Ligi sampiona i uporedi je sa Arsenalovom...Oni toliko srece imaju sa tim zrebom,ne kazem da su losa ekipa ali nisu od Intera bolji siguran sam sto posto.Samo sto imaju mnogo vise srece...Voleo bi da smo sa njima ukrstili koplja,pa da vidimo...![]()
Pobedom u mecu sa Laciom smo na najbolji nacin zavrsili ovu godinu u kojoj smo zasluzeno prvi sa odlicnim bodovnim suficitom u odnosu na najblize rivale.Odlican centarsut Stankovica,rutinska zavrsnica Etoa za za nova tri boda...Sad nek se momci odmore pa od januara u nove pobede,pa da na kraju svi pevamo ovu pesmu
E vidiš sad su zasluženo na prvom mestu, sudije ih ne guraju, niti je Juve sada žrtva velikih sudijskih grešaka ... Najmanje su loši od svih kandidata za skudeto, i ne dopuštaju sebi velike kikseve kao Juve ili Milan ...
Nego, šta misliš Gari jel oštećen Lacio u ovom meču za penal?
Makedonac ponovo u Milanu....
Sada već bivši fudbaler Lacija, Goran Pandev, nalazi se na pragu povratka u Inter, a transfer će najverovatnije biti završen početkom sledeće nedelje, pišu italijanski mediji. Makedonski reprezentativac, koji je pre nekoliko dana sudskim putem raskinuo ugovor sa rimskim klubom, u ponedeljak će obaviti lekarske preglede u trening centru Intera, nakon čega će potpisati četvorogodišnji ugovor vredan 12 miliona evra.
Šampion Italije će odraditi mini pripreme u Saudijskoj Arabiji, a Pandev će zvanično postati novi član milanskog kluba 2. januara, kada počne prelazni rok u Italiji. Makedonac je kao 18-godišnjak došao u Inter 2001. godine, ali u naredne tri sezone nije odigrao nijednu utakmicu za milanski klub, već je na pozajmici nastupao za Speciju i Ankonu. U Lacio je stigao 2004. godine i do sada je za rimski klub odigrao 159 utakmica i postigao 48 golova. Dres nacionalne selekcije Makedonije oblačio je 47 puta i postigao 17 golova.

Ne znam sta ce im jos jedan napadac![]()
Slovenac + 8 miliona evra = Kolarov....
Zato je tu i moguća nagodba - osam miliona evra i slovenački half Rene Karhin.
Jeste, ovi iz Lacija sisali vesla.
To samo ako neka mafija proradi.