.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
a imali su i srece...dve greske gomana(rezervnog ,inace) pogotovo kod drugog gola,kod kojeg je i milito verovatno bio u ofsajdu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E nece moci ove noci
Murinjo to nece dozvoliti

... Prošle godine se ostali bez trofeja jer se Sesk povredio na duži period, ali ove godine igra kao lud, i trenutno mi je najjači igrač u Evropi ... 
Drogba je odličan ove sezone, među najboljim napadačima u Evropi (uz Toresa, Ibru i Interov tandem), prija mu Ančelotijeva taktika, ali pitanje je da li će to trajati kad Anjelka uđe u formu, jer njih dvojca nikako da se usklade - kad Drogba igra odlično, Anjelka malo stagnira, a kad Anjelka igra odlično onda je Drogba lošiji ...@Walken
Drogba je trenutno najjaci igrac u Evropi, pa onda Fabregas...![]()
Ali dobro da se ne nastavljamo na to,derbi kao derbi cvrsta utakmica,Juventus je na kraju dobio srecno prvi gol su dali posle ofsajda,plus je lopta pogodila jednog igraca Intera,a drugi gol su dali posle katastrofalne greske odbrane Intera...Uglavnom nisam nesto zabrinut jer i pored poraza mislim da je Inter kvalitetnija ekipa i jos nisu igrali Snajder i Majkon,tako da verujem da imamo snage da osvojimo petu uzastopnu titulu i da na vecnoj listi prestignemo Milan po broju skudeta,sto mi je velika zelja,posto i jedni i drugi sada imamo 17 titula...
Prvi smo na tabeli imamo 4 boda vise od MIlana i 5 od Juventusa,treba sto pre zaboraviti na ovu utakmicu i nastaviti dalje...Govori istinu, ali isto tako je i prećutkuje, jer je Juve oštećen za penal u 5 minutu a Muntari nije dobio crveni ... Prvi gol Juventusa je autogol Lusia, tako da ne znam u čemu je problem ...Meni se cini da Cezar samo govori istinu,pogotovo za prvi gol Juventusa...
Imali su pomoć sudija, ali imao je i Juventus, te bi to bilo status quo ...Da je kojim slucajem Inter pobedio ovako u derbiu,Walken bi bi naravno rekao da je to nezasluzeno i da su imali pomoc sudija...![]()
Melo je bio u ofsajdu, ali nije uticao na igru, te je zbog toga gol regularan, a drugi gol i nije bila neka katasrofalna greška, nego je Markizio odlično reagovao ...Ali dobro da se ne nastavljamo na to,derbi kao derbi cvrsta utakmica,Juventus je na kraju dobio srecno prvi gol su dali posle ofsajda,plus je lopta pogodila jednog igraca Intera,a drugi gol su dali posle katastrofalne greske odbrane Intera...
Kako mogu igrati bolje, kad je to ubedljivo najjača sila u Italiji koja godinama dominiraSad se treba okrenuti utakmici sa Rubinom za nas je to finale,moramo da pobedimo i plasiramo se u osminu finala Lige sampiona,pa onda se nadam da cemo sledece godine podici formu i igrati bolje u nokaut fazi neko prethodnih godina...

A ja sam ti rekao da mi je nelogično da dominantna sila u Italiji već godinama ne može da prođe prvu rundu u nokaut fazi ... Juve i Milan kad su bili dominantni su igrali finala i polufinala redovno, a Inter kad je bio treća sila u Italiji je igrao polufinala i četvrt-finala minimum ... O tome ti ja pričam svo oveo vreme, da je Inter samo prividno dominantan, da je liga skroz sjebbana od kad je Morati izbacio Juve, i da Inter u ligi ima rezultate više zahvaljujući sudijama i sreći negoli odličnoj igri ...Walken kad sam rekao da mogu igrati bolje mislio sam na Ligu sampiona a ne na kalco...
Ne igrate odlično, nego su najmanje loši od svih ekipa ... Igra nije ništa posebno (a gledao sam 70% utakmica ove sezone) osim u nekoliko slučajeva, ali je liga i dalje dosta slabija nego ranije, a Inter ima manje očajnih tekmi od Juventusa i Milana ... Sa ovakvom igrom, Inter pre kalčopolija ne bi mogao do drugog mesta ...U kalcu igramo odlicno i tu sam zadovoljan.Ali sto se tice evrope tu igramo lose,protiv Barselone smo se obrukali,ne rezultatski(nije sramota izgubiti od ovakve Barse 2-0)nego po igri jer smo igrali kukavicki,i to je realnost.
Ne može se to tek tako preseći, potrebno je dosta kockica da se složi ... Potrebna je jaka liga pre svega, jer Englezi haraju Evropom od kad je PL preuzela primat u odnosu na kalčo (Primera je uvek na prvom ili drugom mestu, nema puno oscilacija), i potrebni su jaki konkurenti, i potrebno je da jasno odrede svoje limite (jer ne mogu očekivati čuda u LŠ-a ako u slaboj ligi pobeđuju uz pomoć sudija) ...Ocigledno da jos uvek imamo tu blokadu kad igramo u Ligi sampiona i to moramo jednom preseci...Hmm evo zanima me tvoje misljenje,sta je po tebi potrebno Walken da bi Inter uradio nesto vise u ligi sampiona?Neki novi igrac?Novi pristup igri,drugacija taktika?![]()
Jedino što se ne vidi je koji je to igrač gurnuo Sisoka, ali ja odlično vidim da Sisoko trči u 16-erac, i da ga je neki igrač gurnuo tu negde na 12-13 metara od gola ... Možda ti loša grafičkaOvaj snimak sto si postavio ne vidi se bas najbolje ta deseta sekunda snimka...
A jos jedna vest koju sam procitao,navodno sad i Inter hoce Dzeka???