FC INTER

E *** Walken ako je tebi isto nedosudjeni aut i slobodni,u odnosu na nepostojeci ofsajd koji je sviran Interu onda stvarno nema smisla da nastavljamo pricu...
Jbbg, pošto je tebi isto nedosuđeni penal i neregularan gol sa nepostojećim ofsajdom, mogu i ja naći glupa poređenja a da ni ne posumnjam da ćeš opet iskoristiti dvostruka merila ...

Mada ako imaš Delapa u ekipi, aut je jako opasan prekid, a i Real je u finalu 2002-e dao gol preko auta, kao i Zvezda u jednom derbiju :D ...

Slobodnjake će ti bolje objasniti Pinturikio nego ja :D ...

Ne tvrdim ja da je Kjelini pao potpuno sam,ali u takvim duelima uvek bude puno povlacenja za dres i slicnih stvari,koji se ne sviraju kao faul...
Razlika je u tome što se ova stvar svira kao faul ...

Ko je uopste rekao da je to zavera?Nemoj da mi stavljas reci koje ja nisam pisao.Ja sam samo rekao da Inter opet nije imao srece u zrebu i da smo izvukli opet najtezeg protivnika.A te price o tajnim sluzbama,cia bia itd. to ide tebi bolje,posto nam na ovom forumu otkrivas zaveru protiv Juventusa,u kojoj naravno Inter i Morati imaju glavnu ulogu...z:lol:
A ko je rekao da si ti rekao da je zavera? Smajli na kraju valjda govori da je zajjebancija u pitanju, a ne da zaista mislim da su četnici odgovorni za uefin žreb ...

Ova zavera protiv Juvea je potvrđena, jer su sponzori i uprava Intera izbacili Juve, a ne Čiča Draža ...

Koga smo mi dobijali poslednjih nekoliko sezona a koga Arsenal?Livepul,Mancester i sad Celzi u nokaut fazi.Pogledaj Interovu grupu ove godine u Ligi sampiona i uporedi je sa Arsenalovom...Oni toliko srece imaju sa tim zrebom,ne kazem da su losa ekipa ali nisu od Intera bolji siguran sam sto posto.Samo sto imaju mnogo vise srece...Voleo bi da smo sa njima ukrstili koplja,pa da vidimo... :)
Rekoh ti već koga je Arsenal dobijao - Milan, Juve, Real, Liverpul, Mančester ... Dodaj Barsu u finalu 2006-e, i u nokaut fazi Arsenal je igrao sa svim najjačim ekipama u Evropi ... JA sam 100% siguran da su bolji od Intera ...

I kad pominješ grupe, jeste dobili su slabiju grupu kroz koju su se prošetali ... Iako su sva tri protivnika šampioni svoje zemlje, kao što ti voliš da naglasiš ... Inter je prošle godine dobio još slabiju grupu, pa je na jedvite jade prošao u nokaut fazu ... I ti onda pričaš o laganom žrebu Arsenala, i super-teškim protivnicima za Inter (isti ti protiv kojih je i Arsenal igrao) ... Kad već pominješ te super teške protivnike, pomeni ih i u Arsenalovom žrebu, te takođe pomeni i Panatinaikos, Anortozis, Verder, Viljareal, Valensiu i ostale evropske divove ...

INTER JE JESENJI SAMPION!!!:) Pobedom u mecu sa Laciom smo na najbolji nacin zavrsili ovu godinu u kojoj smo zasluzeno prvi sa odlicnim bodovnim suficitom u odnosu na najblize rivale.Odlican centarsut Stankovica,rutinska zavrsnica Etoa za za nova tri boda...Sad nek se momci odmore pa od januara u nove pobede,pa da na kraju svi pevamo ovu pesmu z:)

Poslednja izmena:
E vidiš sad su zasluženo na prvom mestu, sudije ih ne guraju, niti je Juve sada žrtva velikih sudijskih grešaka ... Najmanje su loši od svih kandidata za skudeto, i ne dopuštaju sebi velike kikseve kao Juve ili Milan ...

Nego, šta misliš Gari jel oštećen Lacio u ovom meču za penal?

Bivši igrač Milana na meti Intera....

Fudbaler Bordoa Joan Gurkuf nalazi se na listi želja Intera, a transfer bi trebalo da bude realizovan narednog leta, pišu italijanski mediji. Nakon nezapažene epizode u Milanu, 23-godišnji igrač sredine terena je u prethodne dve godine postao najbolji igrač francuskog šampionata i standardan član reprezentacije Francuske.

Bordo je Gurkufa platio oko 15 miliona evra, ali je u međuvremenu njegova cena značajno porasla. Bivši fudbaler Rena je proglašen i za najboljeg francuskog fudbalera u 2009. godini u izboru "France Football"-a. Bordo se plasirao u osminu finala Lige šampiona, a Svetsko prvenstvo se bliži pa Žirondinci nemaju nameru da prodaju svoju zvezdu pre leta. Mediji takođe navode da je sudbina Gurkufa vezana za budućnost Lorana Blana na klupi francuskog šampiona.

U međuvremenu, Inter želi da u januarskom prelaznom roku angažuje Luku Tonija i Gorana Pandeva.

E vidiš sad su zasluženo na prvom mestu, sudije ih ne guraju, niti je Juve sada žrtva velikih sudijskih grešaka ... Najmanje su loši od svih kandidata za skudeto, i ne dopuštaju sebi velike kikseve kao Juve ili Milan ...

Nego, šta misliš Gari jel oštećen Lacio u ovom meču za penal?

Sad sam tek odgledao ceo skraceni snimak utakmice i video tu situaciju o kojoj mislim da govoris.Jeste realno trebalo je da se svira penal za Lacio jer je lopta pogodila cini mi se Majkona u ruku,iako nije isla u gol,moze se reci da je Lacio ovde ostecen...Medjutim ako si video bila je jedna situacija gde je mogao da se svira penal i za Inter.Isto je Majkon u pitanju i njegov prodor,kad ga je jedan igrac Lacia odgurnuo telom i srusio...

A sto se tice ovog prvog,slazem se,kljuc je sto Inter dobija uglavnom sve "male utakmice" i zato ima prednost,dok Juventus i Milan dosta kiksaju...Interova najbolja partija prvog dela sezone ja derbi sa Milanom kad smo ih razmontirali,a najgora sa Barsom kad smo bili totalno nemocni...

I meni se isprva učinilo da je ono bio penal nad Maikonom, ali vidi se kasnije da je Maikon išao na penal i prelako pao, jer kontakt telom je bio minimalan, a Maikon je išao na to da ga je protivnik sapleo ...

To ti je Walken slicna situacija kao duel Ibre i Kjelinija za koji ti govoris da je bio faul Ibre,pre nego sto je Inter dao gol.E tako je onda isto Kjelini prelako pao,kao sto sad tvrdis za Majkona,ali ti tu imas dvostruke arsine...Takve situacije mogu da se sviraju kao faul ali i ne moraju...

A sto se tice ovog za Inter i Arsenal,ja ti ne pricam za finale 2006,pa normalno da ce u finalu dobiti najtezeg moguceg protivnika,nego ti pricam za osminu finala i cetvfinale,tu je poslednjih godina Arsenal dobijao dosta lakse protivnike...Prosle godine su dobili Romu u osmini finala a Viljarel u cetvrfinalu...Ove godine su dobili grupu sa Alkmarom,Olimpijakosom i Standardom,neuporedivo laksa grupa nego Interova...I sad su dobili Porto u osmini finala(ne potcenjujem Porto nikako odlicna su ekipa,ali tesko ce ponoviti 2004 godinu)

Poslednja izmena:
Razlika je u tome što je Maikon imao oslonac, i bio je na zemlji, a Kjelini je gurnut u vazduhu gde nema kontrolu nad telom niti oslonac, a i nije ga Ibra taknuo nego ga je pošteno gurnuo jer je nemoguće da Kjelini svojim kretanjem onako naglo promeni smer u vazduhu ... Podseti se gari fizike malo ...

Porto 2004-e nije dobio najtežeg protivnika npr. niti je Portugal imao najjačeg u finalu EP-a ...

Roma je sasvim solidna ekipa, jesu malo lošiji bili prođle sezone ali i dalje opasna ekipa, koja je pre toga redovno igrala nokaut fazu LŠ-a ... Viljareala je dobio i Inter pre par sezona, ali je Inter ispao za razliku od Arsenala ...

I kaži mi, koja je lakša grupa, ona gde imaš za protivnike šampione belgijske, holandske i grčke lige (koje su sasvim solidne), ili ona gde imaš vicešampiona grčke lige, kiparskog predstavnika i treću ekipu Bundes lige?

Po čemu su PAO, Anortozis i Verder jači kluobvi od Olimpijakosa, Standarda i AZ-a?

Ako misliš da je Porto lagan protivnik, kako to da su se i Mančester i Čelsi prilično namučili protiv njih prethodnih godina u nokaut fazi?

Murinjo: Ne plašim se otkaza....

Trener Intera Žoze Murinjo izjavio je da se ne plaši otkaza. Mediji na Apeninima se već duže bave ovim spekulacijama, pa je portugalski stručnjak morao da odgovori.

- Nisam zabrinut, ali moj posao je uvek u opasnosti jer svi žele da budu treneri Intera - rekao je Murinjo italijanskim medijima, a prenosi Beta.

Murinjo se često sukobljava sa medijima, a on je to objasnio željom da zaštiti svoju ekipu.

- To radim da bih odbranio svoj tim i nikada nisam zabrinut kako moji nastupi utiču na moj imidž u javnosti.

Murinjo je rekao i da će, ako dobije otkaz u Interu, nastaviti da se bavi trenerskim poslom.

- Rođen sam u fudbalu i umreću u fudbalu.

Murinjo je u karijeri trenirao Benfiku, Leiriju, Porto, sa kojim je osvojio Ligu šampiona, Kup UEFA i dve titule šampiona. Portuglac je predvodio i Čelsi, sa kojim je dve godine uzastopno osvojio Premijer ligu, zatim FA Kup, Liga kup i Komjuniti Šild. Sa Interom je prošle godine bio prvak, a osvojio je i Superkup Italije.

Makedonac ponovo u Milanu....

Sada već bivši fudbaler Lacija, Goran Pandev, nalazi se na pragu povratka u Inter, a transfer će najverovatnije biti završen početkom sledeće nedelje, pišu italijanski mediji. Makedonski reprezentativac, koji je pre nekoliko dana sudskim putem raskinuo ugovor sa rimskim klubom, u ponedeljak će obaviti lekarske preglede u trening centru Intera, nakon čega će potpisati četvorogodišnji ugovor vredan 12 miliona evra.

Šampion Italije će odraditi mini pripreme u Saudijskoj Arabiji, a Pandev će zvanično postati novi član milanskog kluba 2. januara, kada počne prelazni rok u Italiji. Makedonac je kao 18-godišnjak došao u Inter 2001. godine, ali u naredne tri sezone nije odigrao nijednu utakmicu za milanski klub, već je na pozajmici nastupao za Speciju i Ankonu. U Lacio je stigao 2004. godine i do sada je za rimski klub odigrao 159 utakmica i postigao 48 golova. Dres nacionalne selekcije Makedonije oblačio je 47 puta i postigao 17 golova.

Makedonac ponovo u Milanu....

Sada već bivši fudbaler Lacija, Goran Pandev, nalazi se na pragu povratka u Inter, a transfer će najverovatnije biti završen početkom sledeće nedelje, pišu italijanski mediji. Makedonski reprezentativac, koji je pre nekoliko dana sudskim putem raskinuo ugovor sa rimskim klubom, u ponedeljak će obaviti lekarske preglede u trening centru Intera, nakon čega će potpisati četvorogodišnji ugovor vredan 12 miliona evra.

Šampion Italije će odraditi mini pripreme u Saudijskoj Arabiji, a Pandev će zvanično postati novi član milanskog kluba 2. januara, kada počne prelazni rok u Italiji. Makedonac je kao 18-godišnjak došao u Inter 2001. godine, ali u naredne tri sezone nije odigrao nijednu utakmicu za milanski klub, već je na pozajmici nastupao za Speciju i Ankonu. U Lacio je stigao 2004. godine i do sada je za rimski klub odigrao 159 utakmica i postigao 48 golova. Dres nacionalne selekcije Makedonije oblačio je 47 puta i postigao 17 golova.

Ne znam sta ce im jos jedan napadac z:hm:

Slovenac + 8 miliona evra = Kolarov....

Žoze Murinjo je spreman da na sve načine ubedi vlasnika Intera Masima Moratija da već u januaru doveda našeg reprezentativca Aleksandra Kolarova, sada zaposlenog u ekipi Lacija.

Portugalac je rekao gazdi da u beka srpske reprezentacije vredi investirati osam miliona funti, ali da zna da to neće zadovoljiti apetite Rimljana. Zato je tu i moguća nagodba - osam miliona evra i slovenački half Rene Karhin.

Jeste, ovi iz Lacija sisali vesla.
To samo ako neka mafija proradi.

Kolarov je jednom prilikom izjavio da zeli da ostane u Rimu, ali da sve zavisi od kluba....a Lotito je do sada ima dosta cudnih odluka....Mada mislim da ipak od ovog transfera nece biti nista....a sto se tice mafije, ona je uvek delimicno prisutna u italijanskom fudbalu....

Stanković apeluje na saigrače....

Fudbaler Intera Dejan Stanković poručio je saigračima da se ne opuštaju u nastavku sezone i da očuvaju prvo mesto na tabeli Serije A kada se vrate sa božićne pauze.

Plavo-crni trenutno se nalaze u Dubaiu gde se spremaju za prijateljski meč sa Al Hilalom. Uprkos tome što se nalaze na stranoj zemlji, Stanković je iskoristio priliku da javno podeli svoje mišljenje sa ostatkom ekipe. Dejan Stanković želi da se očuva razlika između Intera i ostalih ekipa u drugom delu sezone.

"Ovo je važan period za nas i moramo ga dobro iskoristiti da se što bolje spremimo za nastavak šampionata", rekao je Stanković za Republiku.

Hoze Murinjo neće moći da računa na usluge srpskog reprezentativca u prvom meču u 2010. godini protiv Kijeva sledeće srede.

"Neću igrati protiv Kjeva, ali biću spreman za meč sa Sijenom", završio je Stanković.

Kolarov odlazi u Milano?

Čelnici Intera ne odustaju u nameri da na "Đuzepe Meacu" iz Lacija dovedu Aleksandra Kolarova. U najnovijem pokušaju, za Srbina su ponudili Davida Santona, sve da bi predsednik rimskog kluba, Klaudio Lotito koji je do sada odbijao da pregovara pristao. Kako piše " La Gazzetta Dello Sport" Lotito bi u ovom slučaju tražio barem polovinu "vlasništva" nad Santonom, ali Žoze Murinjo to ne bi prihvatio. Kao rezervni plan pominje se i mogućnost da na "Olimpiko" odu "veznjak" Rene Krin i napadač Matia Destro, a sve u cilju ubeđivanja da puste Kolarova.

U daljem tekstu se navodi da Lacio sa srpskim defanzivcem ima ugovor do 2012., kao i da vredi 15 miliona evra. A pošto je gazda "nero azura", Masimo Morati izjavio da neće biti velikog trošenja u januaru, po italijanskim novinarima najrealnija opcija je pozajmica.

Inter To Sell Maicon To Manchester City To Fund Move For Arsenal's Cesc Fabregas....

The wheels to a mega winter transfer transaction are allegedly about to be set into motion...

Inter are ready to cash in on Maicon and use the €39 million profit his sale would generate to spend on Arsenal sensation Cesc Fabregas.

According to Tuttosport, the Nerazzurri right-back is wanted by Manchester City boss Roberto Mancini and the report claims City are ready to meet the €45 million asking price for the Brazilian - who arrived at the San Siro from Monaco four seasons for €6 m - meaning Inter would have a substantial cash injection that will go straight into funding a move for Fabregas.

It's no secret that Inter president Massimo Moratti is keen on bringing in a top quality midfielder. It is said Fabregas would allow the Nerazzurri the chance to make the huge step up in quality and deliver the Champions League - a trophy Moratti has been craving for for decades.

However, Arsenal want more than just a mega cash offer. The Gunners have been long-time admirers of Mario Balotelli.

A cash deal plus Balotelli is what they are looking for in order to allow the Spanish star freedom to join Inter. But, Moratti has always stressed that the Italian is not for sale under any circumstances.

Barcelona have also been on the trail of Fabregas, who on numerous occasions has pledged his loyalty to the Gunners.

Eto: Otišao sam zbog Gvardiole....

Kamerunski fudbaler, Samjuel Eto, izjavio je da je glavni krivac za njegov prelazak iz Barselone u milanski Inter trener katalonskog kluba Đozep Gvardiola.

- Još mi nije jasno zbog čega me Barselona letos pustila da odem u Inter. Smatram da nisam odgovarao shvatanjima trenera - rekao je Eto i dodao da je uvek davao sve od sebe na terenu.

On je u intervjuu za magazin "World soccer" istakao da je Zlatan Ibrahimović, koji ga je zamenio u Barseloni, "veliki igrač koji će se uklopiti u taktički sistem ekipe".

Komentarišući atmosferu u novom klubu, Eto je napomenuo da se radi o "potpuno drugačijoj situaciji nego što je bio slučaj u Barseloni, pošto je Milano "navijački apsolutno podeljen grad".

- Potpuno je drugacije igrati u Interu. Barselona je klub koji i dalje nosim u srcu - zaključio je Eto.

Murinjo predstavlja Pandeva....

Makedonski internacionalac i reprezentativac Goran Pandev od ponedeljka će i zvanično biti fudbaler milanskog Intera. Ustvari, poslednja prepreka pred potpis petogodišnjeg ugovora biće lekarski pregled, koji Makedonac mora da prođe.

Pandev će, kad dobije zeleno svetlo od lekarskog tima Intera, potpisati vernost sa nero-azirima, a godišnje će od novih poslodavaca dobijati tri miliona evra. Čak je i Murinjo uveren da na pregledima neće biti iznenađenja, pa ga je već najavio u startnoj postavi za meč koji Inter u sredu od 13.30 igra u 18. kolu Serije A protiv Kijeva.

Pandev će u napadu zameniti Samjuela Etoa, koji je već u Africi, gde sa sa reprezentacijom Kameruna sprema za Kup nacija.

Santon "sabotira" dolazak Srbina....

Odbrambeni fudbaler milanskog Intera Davide Santon neće preći u rimski Lacio u zamenu za reprezentativca Srbije Aleksandra Kolarova.

- Nema trunke istine u tim informacijama. Nismo pregovarali sa rimskim klubom. Ima, doduše, nekoliko ekipa koje bi želele da angažuju Santona, ali ne verujem da će ga Inter prodati - izjavio je Santonov menadžer Renco Kontrato za italijansku televiziju Skaj, a prenosi Beta.

Santon ima 19 godina, a za prvi tim Intera debitovao je prošle sezone i odigrao 16 prvenstvenih utakmica. Ove sezone Santon, međutim, nije dobio veću minutažu kod trenera Žozea Morinja, što je u medijima pokrenulo spekulacije o njegovom odlasku.

Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov nije odbacio mogućnost da u zimskom prelaznom roku napusti Lacio.

Inter pobedio u Rijadu....

Božićnu, ali i Novogodišnju pauzu u italijanskom prvenstvu fudbaleri Intera iskoristili su za posetu Saudijskoj Arabiji, tačnije prestonom gradu Rijadu gde su u subotu odigrali prijateljski meč sa Al Hilalom.

Na stadionu "Kralj Fahd", pred više od 60.000 gledalaca "nero-azuri" su opravdali ulogu favorita, pa su golom Diega Milita u 85. minutu slavili sa 1:0.

Utakmica je igrana povodom obeležavanja kraja karijere Navafa Al-Temjata, 33-godišnjeg veziste, koji je boje Al Hilala branio punih 15 godina (od 1993 - 2008).

Pandev potpisao....

"Sky Sport" prenosi da je makedonski reprezentativac Goran Pandev danas potpisao petogodišnji ugovor sa četvorostrukim uzastopnim šampionom Italije, Interom. Nakon uspešno odrađenog lekarskog pregleda Pandev je ozvaničio saradnju sa milanskim klubom. Pandev u Inter dolazi kao slobodan igrač pošto je 23. decembra prošle godine uspešno raskinuo ugovor sa Laciom.

Makedonski napadač je već bio član Intera i to između 2001. i 2004. godine, ali se nije naigrao. Trener milanskih plavo-crnih Žoze Murinjo najverovatnije će ga uvrstiti u startnu postavu u meču 18. kola Serije A protiv Kjeva koja se igra u sredu, jer neće moći da računa na Kamerunca Samjuela Etoa.

Pandev je danas odradio prvi trening sa novim saigračima.

Back