Pa te godine je Inter razbio Romu usred Rima 4-1,jel znas to?Skroz si nerealan,Inter je te godine bio najbolji i zasluzeno uzeo skudeto,igrali smo najbolje.Inter trebao da bude treci,Boze sacuvaj...
Te godine je Atalanta razbila Intera sa 3-1 jel znaš to? Znači, Atalanta je trebala biti šampion Italije

...
Ybg, to što se tebi ne sviđa da je Inter trebao biti treći ne znači da je to neka nebuloza pa da prizivaš Boga u pomoć ... No, nisam ja to izmislio niti je to samo moja procena
Sad pogledaj Walken ovaj klip i reci mi da Inter nije ostecen ovde???Ovo je derbi prosle godine Inter Juve.[/QUOTE]Pogledao sam klip ja taj odavno, ali ne ide ti baš na ruku da se vadiš na tu utakmicu ...
Prva situacija kad je Inter ostecen je na 3 minuta i 6 sekundi,kada je sutirao Stankovic sa ivice sesnaesterca i igrac Juvea je blokirao sut RUKOM,koji bi verovatno bio gol...Inter ostecen za cist penal!!!
Ne znam dal si čuo, ali u fudbalu postoji izraz 'ruka uz telo', koji znači da kad je ruka pripojena uz telo igrača, nema nikakvog uticaja na igru, i ako pogodiš ruku koja je uz telo igrača, samo slep sudija to može da svira ... Da lopta nije pogodila igrača u ruku, pogodila bi ga u rebra, jer mu je bila spojena sa telom ... I onda ja neobjektivan i subjektivan kad su Inter i Juve u pitanju
Druga situacija se desila na 3 minuta i 29 sekundi(zaustavi klip na 3.37 kad ide usporeni snimak),kada je jedan igrac Intera poslao dugu loptu prema Ibrahimovicu,i ovaj se ustremio sam ka golu Juvea,odlicna sansa...Ali AVAJ sudija svira offsajd koji nije postojao...Jos jedna zestoka greska na racun Intera!II
Greška naravno, ali ne žestoka kao poništen gol/penal/nepostojeći crveni i slične ... Ako ćemo izvlačiti sitna crevca u greškama kao što su ove, onda će tu biti i nepravilno izvedenih/dosuđenih auta, faula na sredini, mogućih kornera itd. ... I na 2:00 se Zlatan suštio sam prema golu, pa nije bilo gola ...
sad na kraju gol Muntarija zaustavi isti ovaj klip na 3.58(to je usporeni snimak) i reci mi molim da li je bio ofsajd???Ali potrudi se da budes objektivan...
Naravno da nije ofsajd ... Samo ne znam ko je pominjao ofsajd kao uzrok neregularnosti ...
A ko tebi posle ovog klipa nisu jasno da sudije isto dosta ostetile Inter onda stvarno nema sta da pricamo na ovu temu...Nije me mrzelo da se iscimam i nadjem ovaj klip,a znam da ih ima jos dostaaaa gde je Inter ostecen...
Fora je sto nemam toliko vremena da sad trazim sve te klipove po netu...
Da, Inter je oštećen za jedan ofsajd i to je po meni najveća greška u istoriji fudbala ... Slažem se da su preočito pokradeni, i da je prvenstvo u tom trenutku kad je dosuđen taj ofsjad trebalo da se prekine i da se Interu odmah da titula ...
Sa druge strane imamo penal nad Markionijem, koji si nekako zaboravio, i neregularan gol Intera (ZBOG FAULA IBRE A NE OFSAJDA) ... No, to su sitnice

...
Rekoh ti, bolje da nisi tražio klip, jer ne ide baš na ruku Interu ... Kao kad bih ja rekao da je Juve oštećen u ovom kolu za penal i da je pokraden, a u stvari su oni dobili poklon penal ...
I ne verujem ti da nemaš vremena, jer da nemaš vremena ne bi bauljao po netu u sitne sate raspravljajući o nečemu što te ne interesuje više i o čemu ne želiš da raspravljaš
Ti svaku situaciju koja je sumnjiva proglasavas da je protiv Juventusa,ili za Inter sto je smesno...Recimo ovaj prvi gol Juvea u derbiu sa Interom,ja sam siguran da bi ti ovde rekao da je taj gol neregularan,da je Inter tako dao gol Juventusu...E u tome je problem sto gledas samo kako tebi odgovara,tacnije Juveu...
Auuuu, kad bih proglašavao svaku to bi onda potrajalo do 2012, jer tih sitnica ima stalno u skoro svim mečevima ... Koncentrisao sam se samo na krupne greške ...
Da, da je Juve dao auto gol u tom derbiju rekao bih da je neregularan

... Isto tako je neregularan ovaj što su sad primili protiv Barija, kad je Legro zadnji igrao loptom ...