FC INTER

Nema veze Walken mi smo se bar plasirali u osminu finala za razliku od vas koji ni to nemozete:D Salu na stranu,ja verujem da imamo dobre sanse da prodjemo,jedino ne bi voleo da dobijemo Celzi u osmini finala,sve ostale mozemo proci ali Celzi jako tesko..Sto je rekao Stankovic voleo bi Bordo ili Sevilju da izvucemo...:)

Jebbiga Gari, nismo mi sila u Italiji pa da imamo obavezu dobrih igara u Evropi :D ... Kad je Juve bio sila na čizmi, i u Evropi su odlično gurali i igrali polufinala i finala ...

No, ne znam koliko je poželjno dobiti Bordo, jer su se prošetali kroz tešku grupu, prvaci su Francuske i vodeći u ovoj sezoni ... Sevilja je treća najjača ekipa Španije, ima konstantu, fantastične igrače, a i ako si gledao njih protiv Reala, video bi da nemaju respekta prema favoritima ... Koga god Inter da izvuče neće im biti lako, i ne verujem da će ove godine konačano proći osminu finala ... Da su bili u grupi imali bi znatno veće šanse, ali ovako im dajem 40 % ...

Nema veze sto niste sampioni trenutno,pa nemaju samo sampioni obavezu dobrih igara,zar ne?I vi ste sila,odma iza Intera koji je trenutno najjaci...Mislim na kraju ti dodje isto Walken izgubio ti u osmini finala ili u finalu,samo se pobednik pamti...Vi ste isto godinama bili sampioni Italije,a Ligu sampiona niste osvajali... :)Od 1995 cini mi se :)

Znam da su i Bordo(jeste grupa bila jaka,ali ipak Juve i Bajern nisu toliko jaki kao sto su bili pre) i Sevilja jaki,ali ako cemo iskreno nisu oni Celzi ili Barsa pa da sa njima ne moze da se igra...Ja sam rekao bilo ko sem Celzija i ajde Reala(mada mislim da bi i njih mogli proci).Ove ostale sigurno mozemo da prodjemo,e sad da li cemo videcemo...Mancester ipak nije vise jak kao prosle godine,Arsenal sam siguran da nisu bolji od Intera i da ih mozemo proci,Bordo i Sevilji respekt,ali mozemo ih proci,bolja smo ekipa od njih...Ali naravno to sve zavisi,videcemo sacekajmo prvo zreb :)

Nemaju naravno, ali se od njih najviše očekuje, i moraju na neki način da opravdaju šampionski oreol ... Bila bi još veća sramota da je Barsa ispala sad u grupi kao šampion Evrope i Španije ...

Da, pamti se samo pobednik, ali velike klubove ne čine samo titule, nego i konstanta igranja na najvišem nivou i učestalost u završnicama ... Pitaj navijače Liverpula dal im je isto dal su ispali u polufinalu, ili ovako u grupi ... Ili navijače Reala, dal im je draže da Real igra bar polufinale ili finale, ili da konstantno već 5 godina ispada u prvoj rundi nokaut faze ... Naravno da se pobednici pamte, ali ako ti svodišš na isto polufinale i ispadanje u grupi, onda Inter nije ništa veći klub od Notingem Foresta, te je za nijansu veći od Aston Vile npr. ... Bez obzira što su konstantno u LŠ, a Notingem je bio 2x i nikad više ...

Juve nije osvojio titulu, evo 15 godina već, ali su redovni učesnici polufinala i finala u tom razdoblju, te se zbog toga smatraju jednim od najboljih klubova ...

I da, reci mi kako to Čelsi zaslužuje da uzme titulu, kad su oni stalno gubili te odlučujuće mečeve, jer ako je isto ispasti u grupi/osmini i polufinalu, po čemu oni to zaslužuju, jer po tebi su izgleda polufinala koja oni imaju skoro pa nevažeća?

Walken nisam rekao da su polufinala bukvalno nevazeca,ali u sustini isto je ispao u osmini finala ili polufinalu,jer u oba slucaja nisi sampion...Za Celzi mislim da je zasluzio da bude sampion jer stvarno nije imao srece,prosle godine je pokraden protiv Barse u polufinalu i to je bila velika sramota.Pre dve godine su onako izgubili od Mancestera na penale,jos je Teri imao sut za pobedu...

Juventus isto vec godinama nema nikakvog uspeha u ligi sampiona,poslednje je ono finale koje ste igrali 2003 godine...

Da ali koliko puta je Notingem Forest bio sampion Engleske?Ili Aston Vila?Inter je bio 17 puta i odma je iza Juvea po broju skudeta...Mislim da kapiras sta hocu da ti kazem...Notingem forest ne moze biti isti klub kao recimo Juve ili Inter.Bez obzira na to sto isto imaju dve titule sampiona Evrope...

Walken nisam rekao da su polufinala bukvalno nevazeca,ali u sustini isto je ispao u osmini finala ili polufinalu,jer u oba slucaja nisi sampion...Za Celzi mislim da je zasluzio da bude sampion jer stvarno nije imao srece,prosle godine je pokraden protiv Barse u polufinalu i to je bila velika sramota.Pre dve godine su onako izgubili od Mancestera na penale,jos je Teri imao sut za pobedu...
Onda je isto Gari dal ćeš umreti sutra ili za 50 godina, jer ti svejedno moraš umreti ...

Nebitno Gari dal su imali šut za pobedu, i dal su im sudije pomagale, jer pamti se samo šampion i ono što je na papiru ... Bar si tako pričao u slučaju Intera i kalča :confused: ... Nemoj sad da pričaš o zaslugama i sudijskoj pomoći, jer kad sam ja to pričao u slučaju Intera i Juventusa, ti si govorio kako to nema veze sa zaslugama, i da je zasluženo šampion samo onaj koji je to na papiru ....

Juventus isto vec godinama nema nikakvog uspeha u ligi sampiona,poslednje je ono finale koje ste igrali 2003 godine...
Ne možeš gledati Juve, jer u tom periodu im je dva puta uskraćeno da igraju LŠ, a onaj odličan tim je rasformiran ...

Da ali koliko puta je Notingem Forest bio sampion Engleske?Ili Aston Vila?Inter je bio 17 puta i odma je iza Juvea po broju skudeta...Mislim da kapiras sta hocu da ti kazem...Notingem forest ne moze biti isti klub kao recimo Juve ili Inter.Bez obzira na to sto isto imaju dve titule sampiona Evrope...
Ne pričamo sad o domaćim titulama, nego o evropskim i po tome je Notingem jednak klub Interu i Juventusu u Evropi ... Bet obzira što su dva il tru puta igrali to takmičenje, pamti se samo šampion, a ne ekipe koje su konstante, a pošto je Notingem dva puta bio šampion kao i Inter, oni su u Evropi isti klub kao Inter i Juve i Barsa do prošle godine i Mančester pretprošle ...

Vidis ja kazem da su domace titule i te kako bitne,tu je razlika izmedju klubova kao sto su Notingem Forest i Juve ili Inter...Ti sve shvatas bukvalno,znas dobro sta hocu da kazem ali to pogresno tumacis...

Nisam rekao da je zasluzeno sampion samo onaj koji je to na papriu,ali to se samo pamti zar ne?Ovo za kalco necu komentarisati,pa da se opet vracamo na tu temu...Razlika je u tome sto su se ovamo igrale samo dve utakmice,a Celzi je bas pokraden u jednoj od te dve...

Sto se tice Juventusa,oni nemaju rezultate poslednjih godina u ligi sampiona i to je cinjenica

Nemoj Walken da mi kazes da cu sutra umreti,meni se jos zivi :)

Vidis ja kazem da su domace titule i te kako bitne,tu je razlika izmedju klubova kao sto su Notingem Forest i Juve ili Inter...Ti sve shvatas bukvalno,znas dobro sta hocu da kazem ali to pogresno tumacis...
A ja ti opet kažem da ne pričamo o ukupnim trofejima, nego o onom što se određeni klubovi uradili u Kupu Evrope/Ligi Šampiona, i sledeći tu logiku Notingem je na istom nivou kao Inter ...

Nisam rekao da je zasluzeno sampion samo onaj koji je to na papriu,ali to se samo pamti zar ne?Ovo za kalco necu komentarisati,pa da se opet vracamo na tu temu...Razlika je u tome sto su se ovamo igrale samo dve utakmice,a Celzi je bas pokraden u jednoj od te dve...
Rekao si to Gari više puta, inače ne bi titule Intera smatrao zasluženim ...

Nije dokazano da je Čelsi pokraden kao ni da je Inter plaćao sudije, prema tome je BArsa zasluženo prošla dalje ... I da, velika je razlika kad te neko pokrade u samo jednoj utakmici, a ne u 15+ kao što se zbilo u kalču ...

Sto se tice Juventusa,oni nemaju rezultate poslednjih godina u ligi sampiona i to je cinjenica
Inter nema poslednjih decenija, tačnije skoro pola veka ...

Nemoj Walken da mi kazes da cu sutra umreti,meni se jos zivi :)
E pa tako se i nekome igra LŠ, pa im nije isto dal će ispasti u plufinalu ili u grupi, bez obzira što neće biti šampioni ...

Pa po trofejima u ligi sampiona Notingem i jeste isti kao Inter ili Juve,zar ne?Sva tri kluba su bili po dva puta sampioni Evrope...Ali sve ukupno gledano zna se kome je gde mesto...

Ovo za kalco je vec smesno.Ti tvrdis da je je neko u kalcu pokraden u 15 utakmica?Naravno da su Interove titule zasluzene,bez obzira ako su bile 2-3 greske u korist Intera,bilo ih je mnogo protiv...

Pa nisam ja nista ni rekao za Inter,mi nemamo vec 45 godina titulu sampiona Evrope i to je cinjenica.J a sam samo rekao za Juve da nema vec 15 godina titulu u Evropi,a i to su sada isto vec decenije u pitanju :)

Pa po trofejima u ligi sampiona Notingem i jeste isti kao Inter ili Juve,zar ne?Sva tri kluba su bili po dva puta sampioni Evrope...Ali sve ukupno gledano zna se kome je gde mesto...
A dal imaju isti status u LŠ, Notingem i Inter? Što je onda Lejton Hjuit ispod Đokovića na listi, kad Novak ima jedan GS, a Hjuit dva? Ili ispod Davidenka koji nema niti jedan?

Ovo za kalco je vec smesno.Ti tvrdis da je je neko u kalcu pokraden u 15 utakmica?Naravno da su Interove titule zasluzene,bez obzira ako su bile 2-3 greske u korist Intera,bilo ih je mnogo protiv...
Pričamo o sezoni 2007/2008, gde je Inter poguran u 10-15 utakmica, a Juve oštećen u isto toliko ... Ostavio sam 50 klipova o tome, i smešno je zaista da neko priča o nekim zaslugama što se tiče te sezone ... I onda ti dođeš i kažeš Čelzi zaslužuje da igra finale jer su pokradeni, a Inter je zasluženo prvak iako su njegovi protivnici pokradeni :confused:?

I da, koliko je Inter oštećen bio u toj sezoni dovoljno govori činjenica da protiv njih do skoro penal nije bio suđen dve godine čini mi se ... Prošle sezone su bili pod manjom protekcijom, ali u pravo vreme je ta protekcija stizala ...

Pa nisam ja nista ni rekao za Inter,mi nemamo vec 45 godina titulu sampiona Evrope i to je cinjenica.J a sam samo rekao za Juve da nema vec 15 godina titulu u Evropi,a i to su sada isto vec decenije u pitanju :)
Ne, to nisu decenije, jer decenije su množina, a najmanji broj množine je 2, a prošla je čitava jedna od kad Juve nije bio prvak Evrope ... Kad prođe još 6 godina, a Juve ostane kratak, onda će biti decenije ...

Covece citaj sta pisem,napisao sam da su sva tri kluba bila po 2 puta sampioni Evrope i to je fakat.Naravno da nemaju isti status u ligi sampiona,samo sam rekao da imaju isto trofeja.

Ovo za kalco stvarno vise ne zelim da polemisem,smesno je to sto pises,to uopste nije bilo tako,cak i vecina navijaca Juventusa ce ti to priznati.Inter poguran u 15 utakmica???:eek:Pa to je svaka druga utakmica,jesi ti Walken svestan sta pises...Znaci Inter je poguran u 15 utakmica a Juve ostecen u isto toliko?Znaci po tebi bi trebalo da je Juve te godine bio sampion sa bar 20 bodova prednosti?E sad stvarno nisi realan...Sa tobom je stvarno ok polemisati,poznajes dobro fudbal,ali jednostavno sto se tice kalca nisi objektivan zato izbegavam da vodim ove polemike ;)

Covece citaj sta pisem,napisao sam da su sva tri kluba bila po 2 puta sampioni Evrope i to je fakat.Naravno da nemaju isti status u ligi sampiona,samo sam rekao da imaju isto trofeja.
Čitam ja šta ti pišeš, i ne verujem u to ... Cela ova stvar je počela oko toga kad si ti rekao da je isto ispasti u polufinalu ili u grupi, jer nisi šampion ... A ja već pun q vremena pokušavam da ti objasnim zašto nije isto ispasti u finalu/polufinalu, i u grupi/osmini finala ... Naravno da nemaju isti status, jer Juve i Inter redovno igraju u LŠ, redovno u nokaut fazi, a Notingem je igrao dva puta ... Vidiš, ako već nisi šampion, onda je jako bitno kad ćeš ispasti jer to doprinosi povećanju rejtinga kluba ...

Ovo za kalco stvarno vise ne zelim da polemisem,smesno je to sto pises,to uopste nije bilo tako,cak i vecina navijaca Juventusa ce ti to priznati.Inter poguran u 15 utakmica???:eek:
Ja sam ostavio klipove koji to dokazuju, tvoja stvar je dal ćeš verovati svojim očima i svom zdravom razumu, ne moraš meni verovati ...

Pa to je svaka druga utakmica,jesi ti Walken svestan sta pises...Znaci Inter je poguran u 15 utakmica a Juve ostecen u isto toliko?Znaci po tebi bi trebalo da je Juve te godine bio sampion sa bar 20 bodova prednosti?E sad stvarno nisi realan...
Ne, nisam ja to pisao napamet, nego sam lepo ostavio video koji potvrđuje ... Te godine su Juve i Roma trebali da se bore za titulu, Inter je realno trebao biti treći sa desetak bodova manje od njih ...

Sa tobom je stvarno ok polemisati,poznajes dobro fudbal,ali jednostavno sto se tice kalca nisi objektivan zato izbegavam da vodim ove polemike ;)
Ako ti ja ostavim video klip, u kom se jasno vidi da je Inter poguran a Juve oštećen, tu nema polemike i subjektivnosti/objektivnosti, nego samo zdrav razum ili lobotomija ...

Sad mi kaži, koristeći zdrav razum, dal sam ja subjektivan kad kažem da je Juve oštećen u ovoj utakmici i da je penal nepostojeći? Dal je objektivno ako ja kažem da je ovaj penal sramotan, i da je Juve pokraden u toj utakmici, pošto je sledeći penal još sramotniji? Ako ti i nakon ovog snimka (a ostavio sam zilion takvih, i za Inter i za Juve) misliš da sam ja subjektivan, i da se udružujem sa navijačima Milana samo da bi pljuvali po Interu bez razloga, onda stvarno nema smisla da pričamo na tu temu, jer je izgleda potrebna naučna fantastika da bi se tebi neke stvari objasnile, pošto pomoću video dokaza ipak ne može ... A ja još uvek posedujem samo zemaljska znanja ...

Pa te godine je Inter razbio Romu usred Rima 4-1,jel znas to?Skroz si nerealan,Inter je te godine bio najbolji i zasluzeno uzeo skudeto,igrali smo najbolje.Inter trebao da bude treci,Boze sacuvaj...:)

Sto se tice ovog snimka slazem se da penal nije postojao i bas je sramotno ostecen Juventus u ovom slucaju..Ali verovatno da sudije sada zele da vam vrate za ono sto ste ko zna koliko godina imali pomoc sudija,recimo 1998 svi znaju kako ste osvojili skudeto,i koliko je Inter tada ostecen...Tada ste svi vi cutali koji navijate za Juventus,i nisu vam smetale sudijske nepravde,jer su isle u korist Juventusa.Ali naravno ne opravdavam ovo.Ali ti si si recimo pisao da je gol Muntarija neregularan u derbiu prosle godine Inter Juve zbog navodnog ofsajda,a tad 100 posto nije bio ofsajd.
Sad pogledaj Walken ovaj klip i reci mi da Inter nije ostecen ovde???Ovo je derbi prosle godine Inter Juve.Prva situacija kad je Inter ostecen je na 3 minuta i 6 sekundi,kada je sutirao Stankovic sa ivice sesnaesterca i igrac Juvea je blokirao sut RUKOM,koji bi verovatno bio gol...Inter ostecen za cist penal!!!Druga situacija se desila na 3 minuta i 29 sekundi(zaustavi klip na 3.37 kad ide usporeni snimak),kada je jedan igrac Intera poslao dugu loptu prema Ibrahimovicu,i ovaj se ustremio sam ka golu Juvea,odlicna sansa...Ali AVAJ sudija svira offsajd koji nije postojao...Jos jedna zestoka greska na racun Intera!II sad na kraju gol Muntarija zaustavi isti ovaj klip na 3.58(to je usporeni snimak) i reci mi molim da li je bio ofsajd???Ali potrudi se da budes objektivan...A ko tebi posle ovog klipa nisu jasno da sudije isto dosta ostetile Inter onda stvarno nema sta da pricamo na ovu temu...Nije me mrzelo da se iscimam i nadjem ovaj klip,a znam da ih ima jos dostaaaa gde je Inter ostecen...
Fora je sto nemam toliko vremena da sad trazim sve te klipove po netu...

Ti svaku situaciju koja je sumnjiva proglasavas da je protiv Juventusa,ili za Inter sto je smesno...Recimo ovaj prvi gol Juvea u derbiu sa Interom,ja sam siguran da bi ti ovde rekao da je taj gol neregularan,da je Inter tako dao gol Juventusu...E u tome je problem sto gledas samo kako tebi odgovara,tacnije Juveu...

Poslednja izmena:
Pa te godine je Inter razbio Romu usred Rima 4-1,jel znas to?Skroz si nerealan,Inter je te godine bio najbolji i zasluzeno uzeo skudeto,igrali smo najbolje.Inter trebao da bude treci,Boze sacuvaj...:)
Te godine je Atalanta razbila Intera sa 3-1 jel znaš to? Znači, Atalanta je trebala biti šampion Italije :rotf: ...

Ybg, to što se tebi ne sviđa da je Inter trebao biti treći ne znači da je to neka nebuloza pa da prizivaš Boga u pomoć ... No, nisam ja to izmislio niti je to samo moja procena

Sad pogledaj Walken ovaj klip i reci mi da Inter nije ostecen ovde???Ovo je derbi prosle godine Inter Juve.[/QUOTE]Pogledao sam klip ja taj odavno, ali ne ide ti baš na ruku da se vadiš na tu utakmicu ...

Prva situacija kad je Inter ostecen je na 3 minuta i 6 sekundi,kada je sutirao Stankovic sa ivice sesnaesterca i igrac Juvea je blokirao sut RUKOM,koji bi verovatno bio gol...Inter ostecen za cist penal!!!
Ne znam dal si čuo, ali u fudbalu postoji izraz 'ruka uz telo', koji znači da kad je ruka pripojena uz telo igrača, nema nikakvog uticaja na igru, i ako pogodiš ruku koja je uz telo igrača, samo slep sudija to može da svira ... Da lopta nije pogodila igrača u ruku, pogodila bi ga u rebra, jer mu je bila spojena sa telom ... I onda ja neobjektivan i subjektivan kad su Inter i Juve u pitanju :roll:

Druga situacija se desila na 3 minuta i 29 sekundi(zaustavi klip na 3.37 kad ide usporeni snimak),kada je jedan igrac Intera poslao dugu loptu prema Ibrahimovicu,i ovaj se ustremio sam ka golu Juvea,odlicna sansa...Ali AVAJ sudija svira offsajd koji nije postojao...Jos jedna zestoka greska na racun Intera!II
Greška naravno, ali ne žestoka kao poništen gol/penal/nepostojeći crveni i slične ... Ako ćemo izvlačiti sitna crevca u greškama kao što su ove, onda će tu biti i nepravilno izvedenih/dosuđenih auta, faula na sredini, mogućih kornera itd. ... I na 2:00 se Zlatan suštio sam prema golu, pa nije bilo gola ...

sad na kraju gol Muntarija zaustavi isti ovaj klip na 3.58(to je usporeni snimak) i reci mi molim da li je bio ofsajd???Ali potrudi se da budes objektivan...
Naravno da nije ofsajd ... Samo ne znam ko je pominjao ofsajd kao uzrok neregularnosti ...

A ko tebi posle ovog klipa nisu jasno da sudije isto dosta ostetile Inter onda stvarno nema sta da pricamo na ovu temu...Nije me mrzelo da se iscimam i nadjem ovaj klip,a znam da ih ima jos dostaaaa gde je Inter ostecen...
Fora je sto nemam toliko vremena da sad trazim sve te klipove po netu...
Da, Inter je oštećen za jedan ofsajd i to je po meni najveća greška u istoriji fudbala ... Slažem se da su preočito pokradeni, i da je prvenstvo u tom trenutku kad je dosuđen taj ofsjad trebalo da se prekine i da se Interu odmah da titula ...

Sa druge strane imamo penal nad Markionijem, koji si nekako zaboravio, i neregularan gol Intera (ZBOG FAULA IBRE A NE OFSAJDA) ... No, to su sitnice :ok: ...

Rekoh ti, bolje da nisi tražio klip, jer ne ide baš na ruku Interu ... Kao kad bih ja rekao da je Juve oštećen u ovom kolu za penal i da je pokraden, a u stvari su oni dobili poklon penal ...

I ne verujem ti da nemaš vremena, jer da nemaš vremena ne bi bauljao po netu u sitne sate raspravljajući o nečemu što te ne interesuje više i o čemu ne želiš da raspravljaš :ok:

Ti svaku situaciju koja je sumnjiva proglasavas da je protiv Juventusa,ili za Inter sto je smesno...Recimo ovaj prvi gol Juvea u derbiu sa Interom,ja sam siguran da bi ti ovde rekao da je taj gol neregularan,da je Inter tako dao gol Juventusu...E u tome je problem sto gledas samo kako tebi odgovara,tacnije Juveu...
Auuuu, kad bih proglašavao svaku to bi onda potrajalo do 2012, jer tih sitnica ima stalno u skoro svim mečevima ... Koncentrisao sam se samo na krupne greške ...

Da, da je Juve dao auto gol u tom derbiju rekao bih da je neregularan :roll: ... Isto tako je neregularan ovaj što su sad primili protiv Barija, kad je Legro zadnji igrao loptom ...

Aha Walken stavljas ovde kao dokaz to sto su RIMSKE(namerno sam napisao velikim slovima) novine Republica napisale da su se za titulu trebalo boriti Roma i Juve?I na kraju pise da je Roma trebala biti sampion?Pa to ti dovoljno govori,jer sam znas da je Republica list koji je naklonjen Romi i koji je iz Rima...ccc Kakve "dokaze" stavljas :) Bice da rimljane bas pece to sto poslednjih godina svaki put kad im Inter dodje na gostovanje,dobiju 4-5 komada i to na svom terenu,to je vec postala tradicija... :)

Igrac Juventusa je rukom blokirao sut Stankovica,dovoljno da se svira penal,siguran sam da bi se ti zalio,da je bila obrnuta situacija...

Nepostojeci ofsajd koji je sviran Ibrahimovicu nikako ne moze biti sitna greska Walken,jer bi to bila odlicna sansa za Inter...Naravno da ovaj klip ide u korist Intera i dokazuje da je u stvari Inter taj koji je ostecen...

E nacicu post koji si pisao,100 posto sam siguran da si napisao da je bio ofsajd Muntarija,secam se naseg razgovora prosle godine posle tog derbia...

Nisam uopste rekao da je Inter toliko ostecen da je to "najveca greska u istoriji fudbala" kako si ti to ironicno napisao,vec sam ti samo skrenuo paznju da se greske sudije i te kako desavaju i na Interovu stetu,a ne samo Juventusovu kako ti pises.To je poenta price...

A ovo sto se tice vremena,pa veruj mi stvarno nemam toliko vremena da sad trazim sve klipove po netu,to bi bilo puno vremena... Sinoc si me ti isprovocirao pa sam morao da bauljam do jutarnjih sati, i trazim ovaj klip ... :) Mislim imam vremena da redovno ovde navracam,ali ne bas toliko da posle svakog kola,trazim klipove i ostavljam ih ovde... Volim da dodjem ovde razmenim neka misljenja sa drugim ljudima(kao sad sa tobom) i to je to...:)

Italijani za Vidića nude bogatstvo!

Reprezentativac Srbije i jedan od najboljih štopera sveta Nemanja Vidić mogao bi već u zimskom prelaznom roku da pojača redove milanskog Intera! Prema pisanju italijanskih medija, koje prenosi "Press", trener šampiona Italije Žoze Murinjo spreman je da za "užičku stenu" Mančester junajtedu ponudi fenomenalnih 35 miliona evra. Vlasnik Intera Masimo Morati, prema najavama, spreman je da izdvoji toliki novac.

Takođe, harizmatični Portugalac, koji grozničavo traži kvalitetnog defanzivca, neće se libiti da Vidiću poveća mesečnu zaradu, što je menadžer "crvenih đavola" ser Aleks Ferguson već odbio da učini. Trenutno, Vidić na "Old Trafordu" nedeljno inkasira 70.000, dok bi na "Meaci" zarađivao najmanje 100.000 funti.

Za nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde odavno su zainteresovani španski velikani Barselona i Real Madrid (ponudili 30 miliona evra). Međutim, sada su dobili ozbiljnu konkurenciju, pogotovo što je Inter spreman da udovolji zahtevima čelnika Mančester junajteda, koji su Vidićevu slobodu procenili na 35 miliona evra. U slučaju da privole Vidića na saradnju, odgovorni u Interu će skupo platiti grešku načinjenu proleća 2004. godine. Oni su tada dolazili u Beograd da na delu vide kapitena Crvene zvezde, bili oduševljeni njegovim igračkim sposobnostima, ali nisu želeli da izdvoje sedam miliona evra. Odustali su od posla, jer su navodno na rendgenskom snimku videli da Vidić ima krhku kičmu, zbog koje ne može da igra fudbal na vrhunskom nivou. Ispostavilo se da je to bio amaterski previd, jer je reprezentativac Srbije u ovom trenutku najbolji štoper planete. U Milanu se nadaju da bi važnu ulogu, kao posrednik, mogao da odigra Dejan Stanković, reprezentativni kolega i dugogodišnji prijatelj Nemanje Vidića.

Iako je već dugo "tiha patnja" bogatih evropskih klubova, Vidić je nekoliko puta istakao da je srećan u Mančester junajtedu i da ne razmišlja o promeni sredine. Ipak, posle odluke ser Aleksa Fergusona da mu ne poveća platu, britanski mediji spekulišu da Srbin neće jod dugo biti stanovnik "Old Traforda".

Sjajni štoper još početkom novembra izrazio je nezadovoljstvo godišnjim primanjima jer smatra da je postao glavni defanzivni igrač kluba i da zbog toga mora da bude plaćen isto koliko i Rio Ferdinand. Reprezentativac Engleske u ovom trenutku sedmično zarađuje čak 60.000 evra više od Vidića, a u ovoj sezoni više vremena provodi po lekarskim ordinacijama zbog povreda. Takođe, Ferdinand je ove sezone napravio nekoliko kardinalnih grešaka, a bio je i tragičar velikog derbija sa Liverpulom. Međutim, vlasnici "crvenih đavola", braća Glejzer, naredili su štednju u klubu, pa je Ferguson odbio da Vidiću da povišicu i svrsta ga u red najplaćenijih igrača. Mančester na "grbači" ima kredit od 690 miliona funti i godišnje plaća kamatu od 43 miliona funti. Ta činjenica mogla bi da ubrza Vidićev odlazak.

- Srećan sam u Mančesteru. Videćemo šta će se dalje dešavati. Ne želim da žurim i pričam o svojoj budućnosti - rekao je nedavno engleskim medijima Nemanja Vidić.

Nije to krunski dokaz, nego pokušavam da ti objasnim da nisam ja izmislio tu teoriju zavere, nego da je o tome brujala cela Italija ... Toga je bilo u svim novinama, rebublica je random izbor ...

OK, znači imamo novu dimenziju fudbala, gde se ruka uz telo svira kao penal ... Pošto to ne piše u zvaničnim fudbalskim pravilnicima, ja ću ipak verovati tebi, jer ipak bolje znaš, a i posebno si objektivan kad je Inter u pitanju :ok:

Ibra je trčao po strani, bio je daleko od gola, pre toga je promašio još čistiju šansu, i ti to navodiš kao argument da je Inter debelo oštećen (onu ruku ću pripisati ostrašćenosti) u odnosu na Juventus ... Pitam te opet, šta ćemo za nedosuđen penal i neregularan gol?

I kao što rekoh, pamćenje te jako slabo služi, i da ne bi morao da trošiš minut svoga vremena, jer si ipak u cajtnotu, ja sam ti malo pomogao i pronašao post gde tvrdim da je Juve oštećen za ofsajd Muntarija ... Moja greška ...

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8119644&postcount=720

Verujem da vremena nemaš, jer traženje klipova na Youtubu oduzima večnost, i lakše je naći godišnji plan i program kineske svemirske agencije, nego klip o italijanskom fudbalu ...

Meni traženje klipa posle svakog kola oduzme najviše 5 minuta, ali ako ti kažeš drugačije, opet ću ti verovati, jer si vrlo objektivan kad je Inter u pitanju ... Samo me čudi otkud onda za druge timove imaš drugačije aršine (konkretno Čelsi) ...

To su Walken opet sve nagadjanja i price rekla-kazala,te novine su rimske kao sto rekoh i sve to nema neki znacaj dok se ne dokaze kao sto se za vas dokazalo 2006 godine...

Pa ja sam sto posto siguran da je tako igrac Intera blokirao rukom sut,da bi ti rekao Juve ostecen za penal...Ok moja greska za ovo bio sam siguran da si rekao da je bio ofsajd kad je Muntari dao gol...Ali ok svejedno gol je regularan,jer Ibra nije napravio prekrsaj,obojica su bili u skok duelu i ovaj igrac Juvea je pao posle toga,ali nije bilo faula.Tokom jedne prosecne utakmice bude mnogo takvih duela,i to se ne svira kao faul...

Ibra nije bio tako daleko od gola,tacnije imao je otvoren put do gola i to bi bila 100postotna sansa za Inter da sudija nije svirao nepostojeci ofsajd...

A napisao si kako je Juve zasluzeno uzeo skudeto 1998 godine,pa ne bi se bas slozio sa tobom,tada je isto cela Italija brujala o tome kako je Inter ostecen i ceo svet je to video,ali mi nismo takve tuzibabe pa da stalno nesto kukamo,istrpeli smo tu nepravdu...

*** stalno si nesto ironican,ali nisam rekao da trazenje klipova oduzima vecnost,ali nemam uvek vremena da trazim u moru klipova neki odredjeni klip,a nekad priznajem me i mrzi da to radim...

I nisam uopste rekao da sudije nikad nisu pomogle Interu nekim greskama u korist Intera,ali sveuukupno mnogo vise su pomagali Juveu od kad se igra fudbal...Uostalom evo pre par dana je bivsi direktor Juventusa osudjen na 3 godine zatvora zbog malverzacija i laziranja utakmica-http://www.blic.rs/sport.php?id=125382

U svakom slucaju mozda je nisam skroz objektivan kad je u pitanju Inter,ali nisi ni ti kad je u pitanju Juve,cak sam siguran da sam ja objektivniji od tebe...

Elem da se malo i vratim na temu,vecera smo igrali osminu finala kupa sa Livornom i pobedili smo prelepim golom Snajdera iz slobodnog udarca,bili smo mnogo bolji i zasluzili da pobedimo ubedljivije...Zanimljivo je da u cetvrtfinalu verovatno ce biti par Inter-Juve ako Juve prodje Napoli cini mi se...Eto nama jos jednog derbia Italije :)

Poslednja izmena:
To su Walken opet sve nagadjanja i price rekla-kazala,te novine su rimske kao sto rekoh i sve to nema neki znacaj dok se ne dokaze kao sto se za vas dokazalo 2006 godine...
Rekoh ti, ima više takvih izvora, to što su novine rimske je obična slučajnost ...

I po n-ti put ponavljam, ovo ništa ne dokazuje, nego su napravili tablicu sudijskih grešaka a ne nameštaljki, i po toj tablici Inter je najviše poguran od strane sudija, a to ne znači da je kupovao utakmice ...

OK onda, samo nemoj više govoriti da Čelsi zaslužuje titulu LŠ, jer nije dokazano da je sudija pomagao Barsi namerno u durgom meču, te onda te sudijske greške i ispadanje Čelsija nema neki značaj ... Znači da ni ona Anrijeva ruka nema neki značaj, jer ipak nije dokazano da je Platini/Sarkozi platio sudije, te su Francuzi zasluženo dali taj gol i otišli u Afriku ...

Pa ja sam sto posto siguran da je tako igrac Intera blokirao rukom sut,da bi ti rekao Juve ostecen za penal...
Blokirao je Samjuel u poslednjem derbiju čini mi se (ili neko drugi), i to dok mu ruka nije bila uz telo, nego iznad tela dok je radio klizeći, pa niko nije kukao da je penal, jer je lopta bila napucana sa 2-3 metra i nema govora o penalu ... Ono što si ti ostavio isto nema veze sa penalom ...

Ali ok svejedno gol je regularan,jer Ibra nije napravio prekrsaj,obojica su bili u skok duelu i ovaj igrac Juvea je pao posle toga,ali nije bilo faula.Tokom jedne prosecne utakmice bude mnogo takvih duela,i to se ne svira kao faul...
Ako su obojca u skoku, a Kjelini dok je u vazduhu naglo promeni pravac i padne napred, kako to onda nije faul? Ako je to neki novi zakon fizike, onda OK, nije bio faul i Inter je zasluženo pobedio i pored onog penala što zaboravljaš ...

Ibra nije bio tako daleko od gola,tacnije imao je otvoren put do gola i to bi bila 100postotna sansa za Inter da sudija nije svirao nepostojeci ofsajd...
Bio je skroz levo i igrači Juventusa su se vraćali ... Pre toga je imao 1 il 2 slične situacije, pa nije dao gol kad je izašao sam ispred golmana, a sad je odjednom ovaj ofsajd revolucionarna odluka po kojoj je Inter oštećen a Juve blagosiljan ...

A napisao si kako je Juve zasluzeno uzeo skudeto 1998 godine,pa ne bi se bas slozio sa tobom,tada je isto cela Italija brujala o tome kako je Inter ostecen i ceo svet je to video,ali mi nismo takve tuzibabe pa da stalno nesto kukamo,istrpeli smo tu nepravdu...

*** stalno si nesto ironican,ali nisam rekao da trazenje klipova oduzima vecnost,ali nemam uvek vremena da trazim u moru klipova neki odredjeni klip,a nekad priznajem me i mrzi da to radim...
Poveži ovo boldovano :ok: ...

I sada cela Italija bruji o tome a ti opet misliš da sam ja subjektivan kad je Inter u pitanju ...

U moru klipova samo običnim redoslodem slova u reči možeš da izvršiš specifikaciju, te ako na YT-u ukucaš Inter *** (*** = tim sa kojim je Inter igrao to kolo), YT ti neće izbaciti nove zvezde granda u punom svom sjaju, nego upravo ono što si naveo ...

I nisam uopste rekao da sudije nikad nisu pomogle Interu nekim greskama u korist Intera,ali sveuukupno mnogo vise su pomagali Juveu od kad se igra fudbal...Uostalom evo pre par dana je bivsi direktor Juventusa osudjen na 3 godine zatvora zbog malverzacija i laziranja utakmica-http://www.blic.rs/sport.php?id=125382
Samo mi reci da li mi pričamo o vremenu 'od kad se igra fudbal' ili pričamo o skorašnjim sezonama u kojima Inter 'dominira'? MOraš mi reći, jer ako ne znam šta je predmet rasprave, onda je neizbežno da pomešamo babe i žabe ...

U svakom slucaju mozda je nisam skroz objektivan kad je u pitanju Inter,ali nisi ni ti kad je u pitanju Juve,cak sam siguran da sam ja objektivniji od tebe...
Ako si, to je tvoja procena koja je opet pod znakom objektivnosti ...

Poslednja izmena:
Napravili su tablicu Walken oni koji ne vole Inter,i oni koji su ostali praznih saka(u ovom primeru Roma),tako da njihova objektivnost dolazi u pitanje...

Taj duel Ibre i Kjelinija mozes eventualno da stavis kao sumnjiv,ali nikako da kazes da je bio 100posto faul Ibre.Jednostavno bio je skok duel i tu bude uvek guranja,mnogo takvih duela bude tokom jednog prosecnog meca,pogotov kad je u pitanju derbi Italije gde je atmosfera uvek napeta...

Nema veze sto je Ibra pre toga imao dobru sansu koju je promasio,cinjenica je da je sudijskom greskom Interu i Ibri oduzeta velika sansa,jer Ibra je bio najblizi golu...

Prvo sad ne bruji cela Italija kao sto ti kazes,a jos jedna razlika je sto je Juve vec uhvacen u prevari,pa samim tim logicno je da ce covek pre pomisliti za njih nego za Inter da varaju...

Govorim ti za sve vreme,od kad se igra fudbal,pogotovo je Juventus bio zasticen kod sudija tokom devedesetih godina.Oni su kao najpopularniji klub u Italiji uvek favorizovani...

Ovo za Celzi ne uzimaj toliko zdravo za gotovo,ja sam samo rekao moje misljenje da zasluzuju da osvoje Ligu sampiona i stojim pri tome...Elem evo izvuceni su parovi osmine finala i tacno sam znao sta ce biti...Opet nismo imali srece dobili smo Celzi ubedljivo najjaceg protivnika koga smo mogli dobiti(Barsu nismo mogli dobiti jer smo bili u istoj grupi).A recimo onaj mrtvi Arsenal(voleo bi da smo izvukli njih,mislim da bi ih sigurni prosli) uvek ima srece i dobije smesne protivnike(kako u grupi tako i u nokaut fazi),pa zato i dodju do polufinala redovno... Mi ove godine nismo mogli dobiti tezu grupu-sampion Evrope Barsa i sampiona Rusije i Ukrajine,plus sada smo dobili najtezeg protivnika u osmini finala...*** sta da se radi samo da nas povrede zaobidju pa nek prodje bolji..

Poslednja izmena:
Napravili su tablicu Walken oni koji ne vole Inter,i oni koji su ostali praznih saka(u ovom primeru Roma),tako da njihova objektivnost dolazi u pitanje...
Po n-ti put ponavljam, takve tablice je radilo desetak neutralnih medija/agencija/organizacija, koje nemaju nikakav razlog da mrze Inter ...

Taj duel Ibre i Kjelinija mozes eventualno da stavis kao sumnjiv,ali nikako da kazes da je bio 100posto faul Ibre.Jednostavno bio je skok duel i tu bude uvek guranja,mnogo takvih duela bude tokom jednog prosecnog meca,pogotov kad je u pitanju derbi Italije gde je atmosfera uvek napeta...
Ako je jedan igrač u vazduhu, i očekuje loptu, i u sledećem trenutku naglo krene napred, ta putanja nije prirodna, nego je na njega uticala neka druga sila ... Nakon što je odgurnuo Kjelinija, Ibra je asistirao Muntariju potpuno sam ... Šta misliš da li je tu prednost stekao tako što je Kjelini pao potpuno sam, ili ga je Ibra gurnuo? A ako ga je gurno i time stekao veliku prednost, da li je to faul ili ne? Molio bih te da konsultuješ pravila igre na nekom od zvaničnih sajtova, pre nego što daš svoje objektivno mišljenje ...

Nema veze sto je Ibra pre toga imao dobru sansu koju je promasio,cinjenica je da je sudijskom greskom Interu i Ibri oduzeta velika sansa,jer Ibra je bio najblizi golu...
OK, i Juveu nisu doseđeni nekoliko auta, i par slobodnjaka u zoni gde je Del Pjero sigurniji nego sa penala ...

Prvo sad ne bruji cela Italija kao sto ti kazes,a jos jedna razlika je sto je Juve vec uhvacen u prevari,pa samim tim logicno je da ce covek pre pomisliti za njih nego za Inter da varaju...
Prvo - ne pričamo o sadašnjem vremenu, nego o prethodni sezonama ... Nadao sam se da znaš šta je predmet rasprave, ali izgleda ne znaš i pričaš već programiranu priču ...

Drugo - i dalje ne razumeš razliku između NELEGALNOG i NEZASLUŽENOG, iako sam se potrudio 100x da na najpširniji mogući način stavim do znanja šta je u pitanju, ali izgleda uzalud ...

Govorim ti za sve vreme,od kad se igra fudbal,pogotovo je Juventus bio zasticen kod sudija tokom devedesetih godina.Oni su kao najpopularniji klub u Italiji uvek favorizovani...
Jeste, bilo je utakmica kad je Juve bio privilegovan, ne samo ona sa Interom i to nije neka tajna ... Isto tako vrlo lako ću ti pronaći utakmice gde je Inter bio pod protekcijom, kao i Milan kao i mnogi klubovi u kalču ... Juve je prva asocijacija jer je bio najjači i uvek u vrhu, niko neće naravno govoriti o protekciji Bolonje i Parme, iako su imali jednako kao i veliki klubovi, ali pada u zapećak zbog neatraktivnosti ekipe ...

Ovo za Celzi ne uzimaj toliko zdravo za gotovo,ja sam samo rekao moje misljenje da zasluzuju da osvoje Ligu sampiona i stojim pri tome...
Uzimam zato što imaš dvostruke aršine ...

Elem evo izvuceni su parovi osmine finala i tacno sam znao sta ce biti...Opet nismo imali srece dobili smo Celzi ubedljivo najjaceg protivnika koga smo mogli dobiti(Barsu nismo mogli dobiti jer smo bili u istoj grupi).
Telurske struje, rozenkrojceri, iluminati, CIA, četnici i ostale tajne oraganizacije su krive za to :D ... Treba Morati da unajmi Umberta Ekoa da raskrinka te demonske sile i da Inter dobije ravnopravne protivnike, ili neke poput Viljareala, Ajaksa ili Valensije kao ranijih sezona ...

A recimo onaj mrtvi Arsenal(voleo bi da smo izvukli njih,mislim da bi ih sigurni prosli) uvek ima srece i dobije smesne protivnike(kako u grupi tako i u nokaut fazi),pa zato i dodju do polufinala redovno...
Da, mrtvi Arsenal dolazi do finala preko smešnih Juventusa, Reala i Milana, ali oni su kerov qratz, jedini ozbiljan protvnik im je bio Viljareal za kog Inter nije imao rešenje ...

Bice tesko proci Celzi u dobroj su formi, a plus imaju i veliki imperativ da stignu do finala kako bi po prvi put osvojili LS, nadam se prolasku, Murinjo bi donekle trebao da bude upoznat sa stilom igre, a i samim igracima, Interu je sada vec krajnje vreme da ostvari neki zapazeniji utisak u Evropi.

E *** Walken ako je tebi isto nedosudjeni aut i slobodni,u odnosu na nepostojeci ofsajd koji je sviran Interu onda stvarno nema smisla da nastavljamo pricu...

Ne tvrdim ja da je Kjelini pao potpuno sam,ali u takvim duelima uvek bude puno povlacenja za dres i slicnih stvari,koji se ne sviraju kao faul...

Ko je uopste rekao da je to zavera?Nemoj da mi stavljas reci koje ja nisam pisao.Ja sam samo rekao da Inter opet nije imao srece u zrebu i da smo izvukli opet najtezeg protivnika.A te price o tajnim sluzbama,cia bia itd. to ide tebi bolje,posto nam na ovom forumu otkrivas zaveru protiv Juventusa,u kojoj naravno Inter i Morati imaju glavnu ulogu...z:lol:

Koga smo mi dobijali poslednjih nekoliko sezona a koga Arsenal?Livepul,Mancester i sad Celzi u nokaut fazi.Pogledaj Interovu grupu ove godine u Ligi sampiona i uporedi je sa Arsenalovom...Oni toliko srece imaju sa tim zrebom,ne kazem da su losa ekipa ali nisu od Intera bolji siguran sam sto posto.Samo sto imaju mnogo vise srece...Voleo bi da smo sa njima ukrstili koplja,pa da vidimo... :)

Bice tesko proci Celzi u dobroj su formi, a plus imaju i veliki imperativ da stignu do finala kako bi po prvi put osvojili LS, nadam se prolasku, Murinjo bi donekle trebao da bude upoznat sa stilom igre, a i samim igracima, Interu je sada vec krajnje vreme da ostvari neki zapazeniji utisak u Evropi.

Slazem se sa tobom,bice pakleno tesko i realno Celzi je favorit u ovom dvomecu...Nase sanse su 40 %,ali to ne znaci da ne mozemo proci.Kao sto si rekao uzdam se u Murinja i veliku motivaciju igraca da ostvarimo bolje rezultate u Evropi...

Mansini napušta Inter....

Fudbaler Intera Amantino Mansini će u januarskom prelaznom roku najverovatnije napustiti milanski klub, pišu italijanski mediji. Brazilac je stigao na "Đuzepe Meacu" 2008. godine, ali nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu u timu. Većinu utakmica presedeo je na klupi za rezervne igrače, a u nekoliko navrata je mečeve posmatrao i sa tribina. Mansini je ove sezone odigrao samo jednu utakmicu za Inter, pa Žoze Murinjo neće imati ništa protiv da Brazilac u januarskom prelaznom roku napusti klub.

Za njega se interesuju Sampdorija i Roma. Klubu iz Đenove je potreban igrač koji će igrati na levom krilu kao podrška Antoniju Kasanu i Đanpaolu Paciniju u napadu. Međutim, visoka primanja Mansinija će biti problem za Sampdoriju. U periodu od 2003 - 2008. godine Brazilac je sa dosta uspeha nosio dres Rome koja želi da ga vrati na "Olimpiko". "Vučica" je za njega od Intera dobila oko 13 miliona evra.

Back