sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.206
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta mislite, da li će la korunja večeras "prodati" meč Barsi i pustiti da ih napune ko paprike kao što je to Barsa učinila njima prošle sezone da ne ispadnu iz lige?
Puno ime | Futbol Club Barcelona |
---|---|
Nadimak | Barça (srp. Барса), Barcelonistes, Blaugrana, Culers |
Osnovan | 1899. god.; pre 120 godina |
Stadion | Kamp Nou, Barselona |
Kapacitet | 99.354 |
Predsednik | ![]() |
Trener | ![]() |
Barsa prodaje poker, ceh 390 miliona!
Pogledajte prilog 565965
Ako je sudeći po natpisima Mundo Deportiva, Barselonu čekaju velike promene ovog leta.
Katalonci žele Antoana Grizmana, to nije tajna, međutim problem je u samoj svlačionici pošto je Leo Mesi skeptičan u vezi dolaska Francuza. Svi znamo koliko se Argentinac pita na Kamp Nou...
List iz Barselone navodi da su u klubu spremni da se odreknu četvorice fudbalera kako bi zaradili skoro 400 miliona evra.
Tačnije, 390, jer se na toliko procenjuju Osman Dembele (150), Filipe Kutinjo (120), Ivan Rakitić (70) i Samuel Umtiti (50).
Dembele nakon povrede nije uspeo da se vrati u prepoznatljivu formu, Kutinjo nije opravdao veliki novac uložen u njega, dok je dolaskom Frenkija de Jonga mesto Rakitića sasvim nesigurno. Štoperski tandem Barse čine Pike i Lengle, pa je Umtiti često na klupi.
Ovo nije lista za prodaju, već samo signal da bi Barselona dobro razmislila ukoliko bi stigla neka interesantna ponuda na ime četvorice fudbalera.
https://www.sportske.net/vest/transferi/barsa-prodaje-poker-ceh-390-miliona-378384.html
---------------------------------------------------------------------------
Dembele skuplji od Rakitica ?????? Nesto mi tu ne stima
To stoji ali ipak je Rakitic za klasu bolji igrac od ovog drugog ; moje licno misljenjeI pitas zasto Deblele vredi 150, a Rakitic 70, a ovaj 10 godina mladji.....
To stoji ali ipak je Rakitic za klasu bolji igrac od ovog drugog ; moje licno misljenje