Spreman za diplomu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2/3 penala nepravedno dosudjeni,ono nad Ronaldom nista bolje od ovog Nejmarovog....
Po meni zasluzena pobeda. Izmisljen penal nad Ronaldom, prestrog penal nad Neimarom. Ali Barsa je bila bolja za gol u svakom slucaju. I imala izglednije sanse.
Uprava im je debilna već duže vreme, godinama imaju jednog pravog štopera i jednog koji je non stop povređen, te im u ključnoj tekmi sezone igraju poluštoper Maskerano i osrednji BartraKoliko jos neuspeha treba da dozivi Barselona,pa da se upravi seti da je vreme za remont ekipe?
Uprava im je debilna već duže vreme, godinama imaju jednog pravog štopera i jednog koji je non stop povređen, te im u ključnoj tekmi sezone igraju poluštoper Maskerano i osrednji Bartra... Uz to prodaju najtalentovanijeg igrača ekipe koji je do sada kad je igrao bio najbolji igrač Bajerna ...
Elem, navijao sam za Atletiko i drago mi je da su prošli, razmontirali su ih u prvih pola sata... Nema zajebancije sa njima, imaju odličnu ekipu, ludog Simeonea na klupi i nadam se da idu do kraja ... Uvek mi je drago kad neko novi dođe u polufinale ili finale, smor je gledati jedne te iste ekipe ...
Uljuljkali su ih malo ti uspesi i Guardiolina nepobedivost ... Ćavi je pao formi i mislim da mu treba promena, čim promeni klub zaigraće 50% bolje i opet će biti najbolji veznjak na svetu, kao i Pirlo kad je otišao iz Milana ... Bilo koji top klub da izdvoji 25-30 miliona za Ćavija neće pogrešiti ...Isto i ja, ja sam bio simpatizer barsine igre prethodnih godina ,ali postali su isprazni,vise nemaju ideje,jednostavno ne moze se bez novina,ne moze se bez odbrane,i ne moze se bez napadaca...to smo videli sinoc na primeru Bajerna,koji je preko MAnduzkica izjednacio istog minuta..... a Barseloni je trebalo za nauk da budu oni 7:0 prethodne sezone.....
Nije Guardiola bezveze doveo Alkantaru, i prava je šteta ako propusti SP, iako Španija ima milion vrsnih veznjaka ... Ljorente bi im legao, jer je grdosija, a onda bi i centaršut imao smisla jer ovako nema ko da se rve sa štoperima, a Alba ima jedinu funkciju da vrati loptu InijestiKArdinalna greska za Alkantaru, kao uostalom i za Vilju, mislim nije toliki problem sto su prodali Vilju,nego sto nisu nasli klasicnog spica,i sto od odlaska Ibrahimovia pokusavaju da se prave pametni....pa to je moglo 2011. godine da prodje kad su Cavi ,Inijesta i Mesi bili u neverovatnoj formi,a sada je to procitana igra...morali su makar Ljorentea da cape.....
Meni on izgleda kao mladi Rom koji prodaje džindžuve na Zelenom vencu u onom prolazu.Retko antipatican igrac.
Retko antipatican igrac.
Elem, navijao sam za Atletiko i drago mi je da su prošli, razmontirali su ih u prvih pola sata... Nema zajebancije sa njima, imaju odličnu ekipu, ludog Simeonea na klupi i nadam se da idu do kraja ... Uvek mi je drago kad neko novi dođe u polufinale ili finale, smor je gledati jedne te iste ekipe ...
Pominje se Azar kao pojacanje,nesto im definitivno treba novo,mozda je to i on,mada ne mora da znaci...... potreban im je solidan centarfor koji ume da zabije gol,potrebna im je brza igra koju bi obezbedio Mesi kao "desetka", bocno Nejmar i Azar, Song da dobije vise prostora ,a Inijesta i Mesi da malo zaigraju na sredini i organizuju igru.....
Umro bivši trener Barselone Tito Vilanova
Koliko je Barselona veliki klub videlo se na kraju utakmice kada je ceo stadion ustao i aplaudirao Atletiku na zasluženo osvojenoj tituli.