Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Nejmar za sada buši beton, bolje igra nego MessiKoliko god bio dobar u narednih par godina samo cudo moze da ga stavi ispred Mesija.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nejmar za sada buši beton, bolje igra nego MessiKoliko god bio dobar u narednih par godina samo cudo moze da ga stavi ispred Mesija.
Vidi se neiskustvo u toj ekipi Sitija, a i Pelegrini je prevara od menadzera, u svakom slucaju ne znam ko je ocekivao da prodju Barsu...
Ne verujem da bi Siti uradio išta i da nije bilo penala, jer crveni je bio opravdan dok je ono čini mi se bilo van 16 ... Pelegrini je podbacio najviše, od pogršne taktike pa do odabira igrača ...Sve to stoji,ali eto ja sam bio ubedjen da ce proci City.... i ko zna sta bi bilo da nije bilo penala.....
Nije prevara, nego nema iskustva, nije radio puno u velikim klubovima i nema rutinu ovakvih utakmica a to je neophodno kad su ekipe približnog kvaliteta ...Vidi se neiskustvo u toj ekipi Sitija, a i Pelegrini je prevara od menadzera, u svakom slucaju ne znam ko je ocekivao da prodju Barsu...
Ne verujem da bi Siti uradio išta i da nije bilo penala, jer crveni je bio opravdan dok je ono čini mi se bilo van 16 ... Pelegrini je podbacio najviše, od pogršne taktike pa do odabira igrača ...
- - - - - - - - - -
...
Ova Barsa je daleko od dominacije sa Gvardiolom, ponajviše jer su Ćavi i Iniesta malo pali u formi, ali mislim da sa Realom i Parizom mogu, dok će im protiv Bajerna trebati najbolji mogući Mesi i Ćavi ... Pariz ima neku šansu jedino ako Ibra odigra na nivou, ali do sada nije pokazivao neki kvalitet u velikim tekmama protiv ozbiljnih protivnika ...Barsa nije tako dominantna kao pre 2 ili 3 godine,a City ima igrace da im parira,ne da se zatvara nego da ima parira,a Pelegrini je mnogo pogresio sto se odlucio da kopira Murinja, dupliranje bekova stavljanjem Kolarova na krilo je teska glupost, Demikelisa tek ne mogu da komentarisem,kako ne volim tog igraca pa to je strasno.......
Uglavnom Barsa ce tesko moci sa Realom i Psz-om, ne kazem da ne bi imali sanse,ali bice tesko.....pitanje je i sa Celsijem kako bi igrali
Nije prevara, nego nema iskustva, nije radio puno u velikim klubovima i nema rutinu ovakvih utakmica a to je neophodno kad su ekipe približnog kvaliteta ...
Možda dugoročno računaju na njega, za 2-3 sezone bi trebalo da ima tu rutinu i onda će Siti biti dosta opasniji ...Pa zato kazem da je i prevara, kad je dosao svi su pricali kako ce on sa Sitijem uzeti titulu bez problema, da ce se u LS prosetati do polufinala... hocu da kazem da kad su ga zaposljavali u Sitiju, ocekivali su da uradi dosta vise od Mancinija u LS, a opet to sto kazes kako bi mogao to da uradi kad nema iskustvo, zato mi je prevara, za vlasnike Sitija, zajebo ih epizodom u Malagi i eto ti ga...
Barsa nije tako dominantna kao pre 2 ili 3 godine,a City ima igrace da im parira,ne da se zatvara nego da ima parira,a Pelegrini je mnogo pogresio sto se odlucio da kopira Murinja, dupliranje bekova stavljanjem Kolarova na krilo je teska glupost, Demikelisa tek ne mogu da komentarisem,kako ne volim tog igraca pa to je strasno.......
Uglavnom Barsa ce tesko moci sa Realom i Psz-om, ne kazem da ne bi imali sanse,ali bice tesko.....pitanje je i sa Celsijem kako bi igrali
Nejmar dogovorio sa Barselonom
Po meni pametan izbor s obzirom na stil igre,samo da ispostuje hijerarhiju i radi za tim,i bice igracina
.....i Barsa ima bolju klimu i vise strpljenja za mladje igrace od Reala,da ne govorimo o razlici u fudbalu i o fizikaliji koja se igra u Realu..............
A što je Barselona danas zakazala ? je l neko gledao utakmicu ?