FC Barcelona

Ibra i Aleksis su isto tako računali, samo izgleda da je Pedro odličan igrač sam po sebi :D ...

Elem, sigurno će im dati novu dimenziju, biće daleko ubojitiji sa njim nego sa limitiranim Aleksisom i istrošenim Viljom ...

Ibra je prica za sebe, njegova jedina racunica su bile (i ostale) pare :) A Sancez je bio dobar igrac i nista vise od toga a Barsa se ne odbija.

Malo je drugacija prica oko Nejmara, ogromna su ocekivanja, godinama se prica o prelasku u Evropu, novom Peleu, slaboj odbrani u Brazilu itd... Mislim da je on od starta znao da ce u Spaniju zbog nacina igre. Engleska je previse gruba, Kalco je otisao u qrc, tako da je on u sutini birao izmedju Bajerna, Reala i Barse. I napravio je logican izbor. Licno sam misljenja da cemo gledati novog Robinja a ne novog Pelea, ali ajde da sacekamo pa da mu sudimo na terenu.

Sta mu ti predvidjas: zlatnu loptu u buducnosti ili diskoteke, ribe, ibice i ostalo?

Ronaldinjo je bio u vrhunskoj formi mozda 2-3 godine(2004-2007)..Posle je propao ko zeton,a bio je malo i precenjen...
Ronaldinjo je u vrhunskoj formi bio od početka svoje karijere, pa do poslednje godine u Barsi ... Od tada je pao, ali i sa takvom igrom je bio doktor fudbala za 99% igrača ...

2002-e je uz Rivalda i Ronalda bio jednako zaslužan za osvajanje titule, da je igrao u nekom medijski praćenijem klubu od PSG-a i tada bi bio proglašen najboljim igračem na svetu ...

Malo je drugacija prica oko Nejmara, ogromna su ocekivanja, godinama se prica o prelasku u Evropu, novom Peleu, slaboj odbrani u Brazilu itd...
Očekivanja jesu enormna, ali mislim da nisu toliko velika kao ranije za Saviolu, Robinja, Diega i ostale, jer mediji su oko novog Pela i Maradone sad malo umereniji, jer niko od tih talenata u poslednjih 10-15 godina nije ni približno pokazao da je bar blizu Pelea i Maradone ... Messi se ne računa naravno ...

Mislim da je on od starta znao da ce u Spaniju zbog nacina igre. Engleska je previse gruba, Kalco je otisao u qrc, tako da je on u sutini birao izmedju Bajerna, Reala i Barse. I napravio je logican izbor. Licno sam misljenja da cemo gledati novog Robinja a ne novog Pelea, ali ajde da sacekamo pa da mu sudimo na terenu.
Njemu bi i Engleska legla jednako dobro kao Primera, nije engleska toliko gruba koliko je to medijski mit, stakleni Van Persi je 2 godine najbolji strelac i međ najboljim igračima, D. Silva i Mata koji su Nejmarove građe su glavni igrači lige, Kazorla i Miču su fantastično odigrali svoje prve sezone tamo nakon dolaska iz Primere ...

Sta mu ti predvidjas: zlatnu loptu u buducnosti ili diskoteke, ribe, ibice i ostalo?
Ima potencijal ali moraće baš mnogo da pokaže da bi bio glavni u ekipi koju predvodi Mesi ... Jednako teško bi mu bilo i u Realu, i zato me čudi da nije izabrao Premier ligu ili Bajern koji nema vrhunsku zvezdu nego atomski tim ...

Ima potencijal ali moraće baš mnogo da pokaže da bi bio glavni u ekipi koju predvodi Mesi ... Jednako teško bi mu bilo i u Realu, i zato me čudi da nije izabrao Premier ligu ili Bajern koji nema vrhunsku zvezdu nego atomski tim ...

Tesko da ce biti glavni,bar ne dok Mesi ne padne,a to nece skoro :D ali uz Mesija ipak moze bolje da napreduje,nego recimo u Realu, pre moze da postane tip igraca MEsi,nego Ronaldo jer nema gradju za ovog drugog.....i Barsa ima bolju klimu i vise strpljenja za mladje igrace od Reala,da ne govorimo o razlici u fudbalu i o fizikaliji koja se igra u Realu......
Potencijal jeste,mora da radi i da bude disciplinovan....

Nego evo citam kao prodaju Alkantaru,po meni totalno pogresan potez,posto ce lik u narednim godinama sigurno poceti da dominira svetskom scenom....

Koliko god bio dobar u narednih par godina samo cudo moze da ga stavi ispred Mesija.

Njemu bi recimo Milan legao kao budali samar. Dobar je sa Balotelijem, dopisuju se preko tvitera :lol: Lepo bi se uklopila ta mladost, jos plus El Saravi. Ali nije Kalco vise konkurentan za ovakvo velike komercijalne zvezde najkija i ostalih kompanija.

Koliko god bio dobar u narednih par godina samo cudo moze da ga stavi ispred Mesija.

Njemu bi recimo Milan legao kao budali samar. Dobar je sa Balotelijem, dopisuju se preko tvitera :lol: Lepo bi se uklopila ta mladost, jos plus El Saravi. Ali nije Kalco vise konkurentan za ovakvo velike komercijalne zvezde najkija i ostalih kompanija.

Ne bi mu leg'o jer se u Italiji lopta davi,tako da bi "otupeo" njegov talenat

Ne bi mu leg'o jer se u Italiji lopta davi,tako da bi "otupeo" njegov talenat

Da ali individualni kvalitet ispliva na povrsinu, jednostavno se vidi. Ne mogu sad da ti navedem primer iz bliske buducnosti jer top klasa odavno ne igra u seriji a, ali seti se Kake :) Za par sezona od talentovanog brazilca do lige sampiona i zlatne lopte. Nejmar u Barsi mozda moze do LS, ali do zlatne lopte pored zivog mesija nema sanse, Pricam hipoteticki, mozda decko uopste i nije materijal za tako nesto.

Da ali individualni kvalitet ispliva na povrsinu, jednostavno se vidi. Ne mogu sad da ti navedem primer iz bliske buducnosti jer top klasa odavno ne igra u seriji a, ali seti se Kake :) Za par sezona od talentovanog brazilca do lige sampiona i zlatne lopte. Nejmar u Barsi mozda moze do LS, ali do zlatne lopte pored zivog mesija nema sanse, Pricam hipoteticki, mozda decko uopste i nije materijal za tako nesto.

Ma bio je i u Kakino vreme kvalitetniji italijanski fudbal nego sad......jednostavno kol'ko da si kvalitetan pojedinac,ne mozes sam da igras....a pored zivog Mesija,gde god bude igrao nece biti najbolji

Ma bio je i u Kakino vreme kvalitetniji italijanski fudbal nego sad......jednostavno kol'ko da si kvalitetan pojedinac,ne mozes sam da igras....a pored zivog Mesija,gde god bude igrao nece biti najbolji

Slazem se ja sa ovim....Ali ljudi ko je od vas iskreno mislio da ce neko da zaseni Ronaldinja? I onda se desio jedan Messi
Nakzem da je Nejmar taj ali...Secam Mesijeve prve utakmice sto sam gledao to je bilo protiv Chelzija kad je Del Orno dobio crveni karton nad njim tad je Messi bio zalepljen za aut liniju i driblo sve ko ludak tj prolazio ih ko cunjeve dotad nesto nevidjeno komentar u drustvu je bio kao onaj kad Tirke ode na trening BSKa...."Sta je ovo Bog te video?"

Slazem se ja sa ovim....Ali ljudi ko je od vas iskreno mislio da ce neko da zaseni Ronaldinja? I onda se desio jedan Messi
Nakzem da je Nejmar taj ali...Secam Mesijeve prve utakmice sto sam gledao to je bilo protiv Chelzija kad je Del Orno dobio crveni karton nad njim tad je Messi bio zalepljen za aut liniju i driblo sve ko ludak tj prolazio ih ko cunjeve dotad nesto nevidjeno komentar u drustvu je bio kao onaj kad Tirke ode na trening BSKa...."Sta je ovo Bog te video?"

Imas prava ,ali Mesi duze traje od Ronaldinja,ne mogu to da ti opisem jednostavno ne vidim Nejmara kao najboljeg svetskog igraca u buducnosti i to je to....mislim mozda on i bude najbolji u nekom trenutku,ali da nadmasi Mesija jako tesko

iIDyi6Pq2JSxb.gif

Alba :roll:

Back