FC Barcelona

Ovo vec vise nije u redu kako barsa przi real..... kontam da ce uskoro preci na sledeci nivo - da im daju dva gola prednosi... i to negde do sesdesetog minuta........ znaci real im nije ni do kolena ni u jednoj disciplini, cak ni u glumatanju, ono je bas bilo previse ..... inace jako idiotski potezi pepea i koentraa vidi se da su murinjovi..... bas jadno .... onog pepea ne da treba proterati iz fudbala nego ga treba zabraviti.......... strasno kakav fudbal igra barsa...a cini mi se kao da su danas bili sa 50 % snage, nisu se kretali brzo kao inace....odradili su ih rutinski..... hteodoh da napisem abidal igrac utakmice ali barsa je takva masina da svaki igrac deluje kao igrac utakmice...osim pinta mozda....

ibuE9qx2K6RKEK.gif

Smrad z:((

Poslednja izmena od moderatora:
Nikako ne mogu da shvatim Mesijevu reakciju ovdje...ovaj ga je baš nagazio i ne samo što je namjerno, nego je i previše očigledno da ga je namjerno nagazio...kako može samo da se previja, a da ne ustane bar da ga odgurne ili nešto tako...

Jer ako je profesionalizam da ga u ovoj situaciji ne zavališ pesnajom u glavu...onda nije ni čudo što nisam profesionalac :D

Ja imam nekako osecaj da je nedostatak motiva glavni uzrok slabih rezultata protiv slabih timova,i da jedino to moze skloniti ovu masineriju.......mada kako su krenuli jos neki el clasico i izgubice motiv i njega da igraju :D

Nikako ne mogu da shvatim Mesijevu reakciju ovdje...ovaj ga je baš nagazio i ne samo što je namjerno, nego je i previše očigledno da ga je namjerno nagazio...kako može samo da se previja, a da ne ustane bar da ga odgurne ili nešto tako...

Jer ako je profesionalizam da ga u ovoj situaciji ne zavališ pesnajom u glavu...onda nije ni čudo što nisam profesionalac :D

Messi da se tuče...:mrgreen:

gledam golove sa ove utakmice... mislim da nijedan od ovih golova ne bi mogao da da igrac iz nase lige, eventualno onaj Pujolov, ali i za to je potrebno biti sjajan atleta, a nasi fudbaleri to nisu po definiciji
udarac slabijom nogom nakon driblinga u trku... to je stvarno iluzorno ocekivati
prijem grudima i mirno plasiranje lopte pored golmana... i jos kad se uzme da je to uradio bek... vec zamisljam Miljkovica koji u toj situaciji igra rukom :lol:

Ma klasika... kad ne ide dobro po Barsu sudija je tu da pripomogne... vec po ko zna koji put.
Ono kad je Lasu oprostio čist crveni :lol: ... A i Pepe je mogao da leti, kao i Ramos zbog onog starta nad Fabregasom a već je imao žuti ... I Alveš je poprilično divljao u drugom, mogao je i on na hlađenje ranije ... Nije bio nijedan penal po meni, ni za Real ni za Barsu ...

A sramota da onaj Ozilov sut nije usao, a Alves je utera u ralje a nije tri godine ubo centarsut.
Sramota je da je Iguain onako promašio na početku ... Elem, odlična tekma, dinamična, Real nije bio mrtav nego je pritiskao i napadao ... CR osim gola ništa, iako je dao sjajn gol ... Mesi takođe prosečan, mada genijalna asistencija za Pedra ...

Lako je sad pricati, ali da je Benzema poceo umesto Iguana, i Granero umesto Dijare... ma i prvi mec da je Ozil igrao od pocetka... volim Murinja ali ponekad pokusava da izmislja toplu vodu i ne uspeva mu uvek. Ipak, valjda ce uspeti da osvoji prvenstvo...

Ono kad je Lasu oprostio čist crveni :lol: ... A i Pepe je mogao da leti, kao i Ramos zbog onog starta nad Fabregasom a već je imao žuti ... I Alveš je poprilično divljao u drugom, mogao je i on na hlađenje ranije ... Nije bio nijedan penal po meni, ni za Real ni za Barsu ...

Eh, i to sudjenje u Spaniji je prilicno ostro, za svaki malo ostriji start ide zuti (sto i jeste po knjizi) ali treba pustiti malo da se igra razvije a ne se odmah masiti za kartone... juce je doduse oprosteno nekoliko ostrijih startova sto je mozda i uticalo na to da fudbal bude bolji, ali opet je bilo dosta glumatanja sa obe strane. To je zacarani krug, ne zelis da dajes kartone, ali oni to vide i onda se bacaju da bi ih izmuzli nekako... kasnije se sve otrgne kontroli pa mora pasti i crveni

Back