Najbolji!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A u pick...
Ocigledno nisi gledao ovu sezonu lige sampiona...Mesija smo videli u Africi protiv Nemacke... a inace slobodno postavljajte driblinge protiv Albanije, San Marina, Lihtenstajna itd...
Ocigledno nisi gledao ovu sezonu lige sampiona...
Ta preterivanja dolaze iz prostog razloga što je Messija jedini koji može da uzdrma tron koji Pele i Maradona dele, pa ljudi hoće da budu živi svedoci vremena kada je "najbolji ikada" igrao ... Da se pojavi neko bolji od Messija, on bio ubrzo bio isključen iz tih klasifikovanja ... I ne mora osvojiti SP, dovoljno je da odigra odlično i da igra minimum polufinale ... Krojf nema osvojeno SP pa je nekima bolji i od Pelea i od Diega ... Messija za sada ubija u LŠ i jednoj od najjačih liga na svetu, krajem godine će osvojiti treću uzastopnu zlatnu loptu i iza sebe ima 5 sezona u kojima je ili najbolji ili međ 3 najbolja igrača na svetu ... A tek su mu 24 godine ...Gledao sam naravnoPazi, ne kazem ja da je on los igrac, ali sva ta preterivanja tipa "najbolji igrac ikad" mi se ne svidjaju. Da ima potencijal da bude najbolji, ima, ali jos je rano govoriti da je najbolji ikad. Kad osvoji SP, onda tek moze uci u konkurenciju za najboljeg svih vremena.
Poštenje je relativno, zavisi dal ga gledaš kao fan Barse ili hejter Barse ... Istina je da je kardinalnih grešaka bilo i pro i kontra Barse, i zbog toga uopšte ne treba da se sumnja u kvalitet ovog tima i kvalitet Guardiole ... Uostalom, 70% tog tima je prvak sveta i Evrope na reprezentativnom nivou ...Takodje, jos uvek se ceka da Gvardiola i ova generacija Barselone posteno osvoje Ligu Sampiona...
Imaju Sancheza,tako da kod njih nema sekiracije..Gvardiola bez napadača pet nedelja
Napadač Barselone Ibrahim Afelaj se povredio i biće odsutan taman toliko da propusti najvažnije utakmice Katalonaca na početku sezone. Gvardiola neće imati na raspolaganju Holanđanina za meč Superkupa Španije protiv Reala, i protiv Porta, za trofej Superkupa Evrope. Afelaj će, prema prognozama, propustiti i dva uvodna duela u Primeri, protiv Malage i Viljareala.
Bivši kapiten PSV Ajndhovena, koji je u januaru pojačao Barsu, povredio se tokom prijateljskog duela sa Mančester junajtedom u Vašingtonu. U pitanju su prepone, pa će Holanšanin morati da miruje otprilike pet nedelja.
Na listi povređenih igrača Afelaj se pridružio Džonatanu Sorijanu, koji je povredio koleno tokom meča sa Bajernom, i odsustvovaće sa terena nekoliko meseci.
Ja ne kontam kako Real misli da im parira sa onim poluigracima u odbrani..Kod sva tri gola su ih izvozali ko majmune najgore..Kod treceg Mesi stoji u sesnaestercu sam,skroz nemarkiran..amaterizam.Kako je barsa ponovo ugazila onaj nesrecni real pa to je strasno.......bas se vidi da im nije dobro,pukli su,stvarno su se pokazali kao divljaci na kraju....bas seljacki........ a barsa sve gore i gore melje....mislis ne moze bolje od toga sta oni rade,a oni jos bolje svaku sledecu.......mada su cigani zestoki koliko su kvarni neki medju njima.......
Kako jednostavno izgleda kad dva genija to odrade... Mesiji je ovo već treća il četvrta ovakva asistencija ove sezone ... Nakon što je usavršio svoje golgeterske sposobnosti, sada je i prvi asistent Evrope
... Elem, 7 utakmica, 9 golova, 7 asistencija ... Ove godine obara sve moguće rekorde
...
Treba spomenuti i Fabregasa koji je genijalan na, takoreći, floater poziciji ...
Ide mu nenormalno dobro, ni najbolji plejmejkeri prethodnih generacija nisu imali ovoliko asistencija, a mnoge od njih su genijalne, nisu prosto dodavanje saigra;u na 2 metra od sebe ...Mesi se sve vise lozi na asistencije a i dobro mu ide
Statistika mu je SF, to se radi samo na PESu, i prosle godine je imao neku ludu statistiku. Jeste CR imao vise golova u sezoni ali ovaj je pored 30 i kusur golova upisao i vise od 20 asistencija sto je izvanredno.
Ide mu nenormalno dobro, ni najbolji plejmejkeri prethodnih generacija nisu imali ovoliko asistencija, a mnoge od njih su genijalne, nisu prosto dodavanje saigra;u na 2 metra od sebe ...
Imali su isto golova Messi i CR, samo što je Messi svoje daleko bolje rasporedio ...
Ma ima baš mnogo takvih asistencija, postao je filigranski precizan u dodavanju, i sad je postao majstor traženja rupe u odbrani ... Dijego je bio genijalniji i bolji lider, a sa druge strane Mesi je dosta konkretniji, poput Pelea ...Sad sam video i Fabregasov gol, opet Mesi, gotovo identicna asistencija, sto kazes nije da je samo cusne u prostor vec koristi one lopte s ocima, sto seku ili prebacuju odbranu.
Moram priznati da kada gledam ove asistencije sve me vise podseca na Velikog Dijega.
To će se teško desiti, a i da se ne desi, Mesija vrlo lako može da dosegne visine Pela i Maradone, osvojiće još par LŠ-a gde će izdominirati kao igrač, i fali mu još samo SP pa da ljudi biraju između njega, Maradone i Pelea ...Ostaje samo jedna stvar da bi se popeo na isto postolje na kom stoji Maradona, a to je da ode u neki klub koji je nista vise od solidnog i sa njima napravi cudo, kao Dijego u Napoliju, da bude igrac koji je alfa i omega ekipe, istinski vodja![]()
Preslaba je sad serija a da bi to bio pokazatelj, Napoli je i ovako konkurent, a sa Mesijom bi bio prvak posle pola sezoneBilo bi kul da ode bas u Napoli, kao Dijego, tamo ga ionako ceka sasvim solidna ekipica, pa recimo malo jaca od one sa kojom je Dijego igrao.
Secam se onog Brazilca iz napada, Kareke, uz njega je u spicu igrao kosmati Karnivale a u vezi uz Maradonu Alemao, sto je igrao za Brazil na SP 1990. I Ferara, naravno.
Sad sam video i Fabregasov gol, opet Mesi, gotovo identicna asistencija, sto kazes nije da je samo cusne u prostor vec koristi one lopte s ocima, sto seku ili prebacuju odbranu.
Elem, Valensija pokazala da protiv Barse može i bez bunkera,
Pa može, ali treba da se poklopi i da Guardiola eksperimentiše i da usere utakmicu, a on to ne radi često ... Sve akcije Valensije su padale preko desne strane jer je Alveš bio previsoko, a Buskets i Maskerano izgubljeni po pozicijama i sve je to morao da krpi Pujol koji se tek oporavio od povrede i nije mogao sve da pokupi, ali imao je nekoliko sjajnih intervencija ...E to sve vreme i ja pokusavam da kazem a ti mi skreces postove u krivinu na temi o milanu![]()
Ma ima baš mnogo takvih asistencija, postao je filigranski precizan u dodavanju, i sad je postao majstor traženja rupe u odbrani ... Dijego je bio genijalniji i bolji lider, a sa druge strane Mesi je dosta konkretniji, poput Pelea ...
To će se teško desiti, a i da se ne desi, Mesija vrlo lako može da dosegne visine Pela i Maradone, osvojiće još par LŠ-a gde će izdominirati kao igrač, i fali mu još samo SP pa da ljudi biraju između njega, Maradone i Pelea ...
Preslaba je sad serija a da bi to bio pokazatelj, Napoli je i ovako konkurent, a sa Mesijom bi bio prvak posle pola sezone... Maradona je igrao protiv Gulita, Mateusa, Van Bastena, Maldinija, Rajkarda, Bađa, Platinija i ostalih superzvezda ...
Evo večeras je na identičan način asistirao Fabregasu za izjednačenje, a pre toga takođe sjajna asistencija za Pedra... Premda je bio prosečan celu utakmicu ...
Elem, Valensija pokazala da protiv Barse može i bez bunkera, mada je Guardiola najveći krivac za gubitak dva boda - sve šanse Valensija je stvorila po desnoj strani, a on tek u drugom poluvremenu vratio formaciju na 4 u odbrani ...