Espada_De_Fuego
Domaćin
- Poruka
- 3.098
A tesko je Stutgart upropastiti...
Tri stepenika do odbrane titule
Tri stepenika do odbrane titule

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bi bio problem da Mesi nema ovoliki broj golova na kontu, a pošto drži Barsu svojim golovima i pokriće mu je ogromno ....Mesi u zadnje vreme previse sebican.
.....It was a performance that started off well, got better in the middle, and by the end was barely believable. One that left you feeling exhausted just watching it, full of ridiculously good touches. It got better and better and better and when you thought it couldn't get any better it got better again.
Pošto smo nedavno pričali o Mesijevoj sebičnosti, treba napomenuti da je prvi asistent lige ... I prvi strelac i prvi asistent...
Ja iskreno ne znam, pošto nikad nisam revnosno pratio ko je na vrhu liste asistenata ... Ali ovo je rezultat za respekt, pogotovu što Mesi već sad prima etikete sebičnjaka, a inače je odličan kao dodavač ... Mada, pošto je još bolji dribler to se i ne primeti toliko ...Jel bio neko skorije u Primeri prvi asistent i golgeter na kraju sampionata?
I jednima i drugima fali pola tima, ali Barsa za razliku od Arsenala ima dostojne zamene, dok oni nemaju pravu zamenu za Seska, a i Song im dosta znači pošto odlično igra ... Bez Galasa u odbrani, sa matorim i sporim Kempbelom mislim da nemaju puno šanse protiv Barsinih omalenih brzinaca ... Oko 3 razlike je realno u ovoj situaciji ...I sta mislis koliko ih Barsa tuce veceras![]()
Lo stile InterPosto je sad vec ocigledno polufinale Barsa-Inter ima da odem kod nekog vraca da navuce crnu magiju na Messija da se povredi![]()
Lo stile Inter...
Sad im se valja okrenuti prvenstvu, jer za skudeto imaju realne šanse, dok se protiv Barse to ipak meri promilima ... Lagano, bez pola igrača, i sve završeno u prvom poluvremenu ... Možda nije hteo Pep da forsira, jer su on i Venger dobri prijatelji...
Mesi polako ponavlja prošlu godinu, i po meni je već ušao u legendu, samo je pitanje u koji će red stati ...
Jedan veliki deja vu, tako su i prošle godine u jednoj nedelji imali nokaut fazu i Real u prvenstvu gde se odlučuje šampion, a lagano su izašli na kraj ... Sad im je protiv Reala dovoljan i X, tako da pritisak nije na njima ...
A ni moj smajli nije baš mrtav ozbiljanNaravno da se zajebavam.
Imaju šanse naravno, ali se mere promilima ... Dakle, nije 0% i nije aksiom da Barsa ide dalje, ali realno za klasu ili dve su ispred Intera ... Video si u grupi da je Murinjo pokušao Hidinkovu taktiku, ali bezuspešno, Barsa ih je razvalila ...Za skudeto imaju vece sanse realno,ali nije da nemaju sanse u LS.Svaka cast Barsi favoriti su tu nema price,ali mislim da ce im Inter biti mnogo tezi rival od Stutgarta i Arsenala.Realno Inter je bolji od ove dve ekipe i ima mnogo jacu odbranu,sto je bitno...Inter treba da primeni recept koji je primenio Celzi prosle godine u polufinalu Lige sampiona,kad je Barsa srecno prosla.E to je nacin na koji se moze zaustaviti Barsa.Da li ce to Inter uspeti videcemo.Realno tesko,ali nikad ne reci nikad...![]()
Gledaju se međusobni dueli, tako je Real uzeo titulu 2007-e čini mi se ... Pošto nije još uvek odigran drugi, Real je na čelu zbog bolje gol razlike ... Mada su i tu slični čini mi se ... Možda je Real za gol ili dva bolji ...A mislim da Barsi nije dovoljan samo iks u el klasiku,jer imaju isto bodova kao Real,sa tim da madridjani imaju bolju gol razlikul.Tako da i oni moraju na pobedu...Bice stvarno spektakl,eno K.Ronaldo je izjavio-"dajte nam Barselonu"!![]()
Zanimljivo je da su mnogi kritikovali njegov šut, i smatrali kao manu (verovatno kad ga porede sa CR-om koji ima razoran), ali Mesija ima odličan šut, i video sam bar deset golova koje je postigao zahvaljujući jakom i preciznom šutu van 16-erca ...Mesijeva era, hvala Argentini na njemu. Covek jos samo da zablista na SP i mislim da moze da stane rame uz rame sa najvecim legendama ove igre ikada.
A ni moj smajli nije baš mrtav ozbiljan...
Imaju šanse naravno, ali se mere promilima ... Dakle, nije 0% i nije aksiom da Barsa ide dalje, ali realno za klasu ili dve su ispred Intera ... Video si u grupi da je Murinjo pokušao Hidinkovu taktiku, ali bezuspešno, Barsa ih je razvalila ...
Kao što je protiv Arsenala bilo realno 3 razlike, protiv Intera je laganih 2 razlike realan odnos snaga ... Rutinski da završe, kao Inter protiv CSKA ...
Gledaju se međusobni dueli, tako je Real uzeo titulu 2007-e čini mi se ... Pošto nije još uvek odigran drugi, Real je na čelu zbog bolje gol razlike ... Mada su i tu slični čini mi se ... Možda je Real za gol ili dva bolji ...