FC Barcelona

Lagana utakmica za Barsu, nije se nimalo osetilo odsustvo Ćavija, jer Ture je sjajno odradio tu ulogu ... Sjajno je asistirao i bez problema čuvao loptu ... Neverovatna kombinacija snage, tehnike i fudbalske inteligencije :worth: ... Mogli ste videti i njegov sjajan prodor u prvom poluvremenu kad je Anri zamalo dao gol ... Uz fantastičan šut što poseduje, dobija se perfekcija od igrača koji može bez problema da igra 3-4 različite pozicije :worth: ....

Mesija opet sjajan i ponovo dokazuje da ima vrhunski šut, a to su mu najčešće uzimali kao manu ...

Šteta što nije predriblao lajavca Lemana kod one poslednje prilike, pa da tako zabeleži još jedan het-trik.

Iznenadujuće kvalitetno je odigrao na poziciji tipične desetke, čak i izuzetno dobro proigravao saigrače, što se videlo kod drugog gola, iako on igra nekakvo desno krilo, ili polušpica koji uglavnom deluje po desnoj strani.

Štutgart užasan. Ni traga od onog nemačkog mentaliteta. Biće da imaju previše stranaca - Rusa, Belorusa, Rumuna, Srba, i ostalih istočnoevropskih neradnika.

Ovo već postaje bolesno, 8 golova za 7 dana na 3 tekme :worth::worth::worth::worth:

Sva tri gola su predobra, ali drugi je u stilu Ronalda protiv Kompostele i zaista nemoguće za bilo kog igrača na svetu osim njega ... Kontrola lopte prelazi ocenu 10, i šteta što i kod penala nije bio gol, jer bi bio lep jednako koliko i drugi ...

Ovo mu je verovatno najbolji preiod u karijeri, i ne gine mu zlatna lopta opet na kraju godine ako Barsa odbrani bar jedan trofej, a Gaučosi budu pristojni na mundijalu ...

It was a performance that started off well, got better in the middle, and by the end was barely believable. One that left you feeling exhausted just watching it, full of ridiculously good touches. It got better and better and better and when you thought it couldn't get any better it got better again.
.....
сјајан 2. гол, пазите овог последњег како окреће за 360 степени, :D
маестрално... :klap:

4. гол би био најбољи али на крају добро што је дао Ибри да пуца, јер је овај имао очајно вече...

Pele: Mesi neće obeležiti Mundijal

RIO DE ŽANEIRO- Legendarni brazilski fudbalski as Pele izjavio je da on, za razliku od mnogih poznavalaca fudbala, smatra da argentinski reprezentativac Lionel Mesi neće biti najbolji igrač predstojećeg prvenstva sveta u Južnoj Africi. Pele očekuje da će turnir koji će od 11. juna do 11. jula biti održan u Južnoj Africi svojim igrama obeležiti Portugalac Kristijano Ronaldo ili njegov zemljak Robinjo.

- Ne može se tvrditi da će Mesi obeležiti prvenstvo sveta. On je sjajan fudbaler i pruža izvanredne partije u dresu Barselone, ali za Argentinu ne igra na tom nivou. Ronaldo igra vrhunski i za klub i za reprezentaciju, a i Robinjova forma je u usponu- rekao je Pele.

Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena smatra da su osim Brazila i Španije najozbiljniji kandidati za titulu prvaka sveta selekcije Argentine i Engleske.

- Argentina trenutno ne izgleda dobro, ali ima rutinu igranja na velikim takmičenjima, a Englezi dolaze sa odličnim timom - zaključio je Pele.

Proradio ego matoroj odrpini, pa našao nešto da sere...

тешко гостовање вечерас, Маљорка има рекорд на домаћем, 12 победа и 1 пораз од Севиље..
све сем победе значи заостатак за Мадридом :bye:

Jel bio neko skorije u Primeri prvi asistent i golgeter na kraju sampionata?
Ja iskreno ne znam, pošto nikad nisam revnosno pratio ko je na vrhu liste asistenata ... Ali ovo je rezultat za respekt, pogotovu što Mesi već sad prima etikete sebičnjaka, a inače je odličan kao dodavač ... Mada, pošto je još bolji dribler to se i ne primeti toliko ...

I sta mislis koliko ih Barsa tuce veceras :mrgreen:
I jednima i drugima fali pola tima, ali Barsa za razliku od Arsenala ima dostojne zamene, dok oni nemaju pravu zamenu za Seska, a i Song im dosta znači pošto odlično igra ... Bez Galasa u odbrani, sa matorim i sporim Kempbelom mislim da nemaju puno šanse protiv Barsinih omalenih brzinaca ... Oko 3 razlike je realno u ovoj situaciji ...

Ovaj Messi je stvarno bolesno dobar igrac!!!Kako rutinski zavrsava sve akcije:worth:

Posto je sad vec ocigledno polufinale Barsa-Inter ima da odem kod nekog vraca da navuce crnu magiju na Messija da se povredi:lol::mrgreen:

Posto je sad vec ocigledno polufinale Barsa-Inter ima da odem kod nekog vraca da navuce crnu magiju na Messija da se povredi:lol::mrgreen:
Lo stile Inter :D ...

Sad im se valja okrenuti prvenstvu, jer za skudeto imaju realne šanse, dok se protiv Barse to ipak meri promilima ... Lagano, bez pola igrača, i sve završeno u prvom poluvremenu ... Možda nije hteo Pep da forsira, jer su on i Venger dobri prijatelji :D ...

Mesi polako ponavlja prošlu godinu, i po meni je već ušao u legendu, samo je pitanje u koji će red stati ...

Jedan veliki deja vu, tako su i prošle godine u jednoj nedelji imali nokaut fazu i Real u prvenstvu gde se odlučuje šampion, a lagano su izašli na kraj ... Sad im je protiv Reala dovoljan i X, tako da pritisak nije na njima ...

Lo stile Inter :D ...

Sad im se valja okrenuti prvenstvu, jer za skudeto imaju realne šanse, dok se protiv Barse to ipak meri promilima ... Lagano, bez pola igrača, i sve završeno u prvom poluvremenu ... Možda nije hteo Pep da forsira, jer su on i Venger dobri prijatelji :D ...

Mesi polako ponavlja prošlu godinu, i po meni je već ušao u legendu, samo je pitanje u koji će red stati ...

Jedan veliki deja vu, tako su i prošle godine u jednoj nedelji imali nokaut fazu i Real u prvenstvu gde se odlučuje šampion, a lagano su izašli na kraj ... Sad im je protiv Reala dovoljan i X, tako da pritisak nije na njima ...

Naravno da se zajebavam.Kao veliki ljubitelj fudbala ne bih voleo da se trenutno najbolji igrac sveta povredi,i da ga ne daj Boze zato ne gledamo na svetskom prvenstvu...
Samo bih voleo da odigra lose ovaj dvomec sa Interom,pa posle nek rastura nemam nista protiv:mrgreen:Za skudeto imaju vece sanse realno,ali nije da nemaju sanse u LS.Svaka cast Barsi favoriti su tu nema price,ali mislim da ce im Inter biti mnogo tezi rival od Stutgarta i Arsenala.Realno Inter je bolji od ove dve ekipe i ima mnogo jacu odbranu,sto je bitno...Inter treba da primeni recept koji je primenio Celzi prosle godine u polufinalu Lige sampiona,kad je Barsa srecno prosla.E to je nacin na koji se moze zaustaviti Barsa.Da li ce to Inter uspeti videcemo.Realno tesko,ali nikad ne reci nikad...:)

Da Pep nije hteo da forsira jer je prijatelj sa Vengerom,a i prica se da ce Gvardiola prezueti Arsenal,kad se Venger povuce...:D

Stvarno je strasno odigrala Barsa,najvise Mesi koji pravi tu razliku u korist Barse.Mada katalonci su na svakoj poziciji u timu pokriveni dobrim igracima...Vec sad je Mesi postigao rezultate i pruzao partije koje ga svrstavaju medju fudbalske besmrtnike,a tek mu je 22...Ukoliko ovako nastavi mozda moze da postane i najveci svih vremena...:hvala:

A mislim da Barsi nije dovoljan samo iks u el klasiku,jer imaju isto bodova kao Real,sa tim da madridjani imaju bolju gol razlikul.Tako da i oni moraju na pobedu...Bice stvarno spektakl,eno K.Ronaldo je izjavio-"dajte nam Barselonu"! :p

Naravno da se zajebavam.
A ni moj smajli nije baš mrtav ozbiljan :D ...

Za skudeto imaju vece sanse realno,ali nije da nemaju sanse u LS.Svaka cast Barsi favoriti su tu nema price,ali mislim da ce im Inter biti mnogo tezi rival od Stutgarta i Arsenala.Realno Inter je bolji od ove dve ekipe i ima mnogo jacu odbranu,sto je bitno...Inter treba da primeni recept koji je primenio Celzi prosle godine u polufinalu Lige sampiona,kad je Barsa srecno prosla.E to je nacin na koji se moze zaustaviti Barsa.Da li ce to Inter uspeti videcemo.Realno tesko,ali nikad ne reci nikad...:)
Imaju šanse naravno, ali se mere promilima ... Dakle, nije 0% i nije aksiom da Barsa ide dalje, ali realno za klasu ili dve su ispred Intera ... Video si u grupi da je Murinjo pokušao Hidinkovu taktiku, ali bezuspešno, Barsa ih je razvalila ...

Kao što je protiv Arsenala bilo realno 3 razlike, protiv Intera je laganih 2 razlike realan odnos snaga ... Rutinski da završe, kao Inter protiv CSKA ...

A mislim da Barsi nije dovoljan samo iks u el klasiku,jer imaju isto bodova kao Real,sa tim da madridjani imaju bolju gol razlikul.Tako da i oni moraju na pobedu...Bice stvarno spektakl,eno K.Ronaldo je izjavio-"dajte nam Barselonu"! :p
Gledaju se međusobni dueli, tako je Real uzeo titulu 2007-e čini mi se ... Pošto nije još uvek odigran drugi, Real je na čelu zbog bolje gol razlike ... Mada su i tu slični čini mi se ... Možda je Real za gol ili dva bolji ...

Mesijeva era, hvala Argentini na njemu. Covek jos samo da zablista na SP i mislim da moze da stane rame uz rame sa najvecim legendama ove igre ikada.
Zanimljivo je da su mnogi kritikovali njegov šut, i smatrali kao manu (verovatno kad ga porede sa CR-om koji ima razoran), ali Mesija ima odličan šut, i video sam bar deset golova koje je postigao zahvaljujući jakom i preciznom šutu van 16-erca ...

Možda nije kvalitetan kao Maradona, i slabiji je u većini parametara od Dijega, ali ima ogromnu lakoću igranja i sve izgleda tako jednostavno, a u stvari to nije moglo puno igrača u istoriji da radi ...

:worth::worth:

Bar smo nekakvu predstavu stekli o tome kako je bilo ljudima 80-ih koji su imali prilike da gledaju igrača koji je sa druge planete i koji toliko odskače od konkurencije ...

A ni moj smajli nije baš mrtav ozbiljan :D ...

Imaju šanse naravno, ali se mere promilima ... Dakle, nije 0% i nije aksiom da Barsa ide dalje, ali realno za klasu ili dve su ispred Intera ... Video si u grupi da je Murinjo pokušao Hidinkovu taktiku, ali bezuspešno, Barsa ih je razvalila ...

Kao što je protiv Arsenala bilo realno 3 razlike, protiv Intera je laganih 2 razlike realan odnos snaga ... Rutinski da završe, kao Inter protiv CSKA ...

Gledaju se međusobni dueli, tako je Real uzeo titulu 2007-e čini mi se ... Pošto nije još uvek odigran drugi, Real je na čelu zbog bolje gol razlike ... Mada su i tu slični čini mi se ... Možda je Real za gol ili dva bolji ...

Ma Barsa je veliki favorit,tu nema dileme.Nisu bas dve klase,ali realno Barsa je za klasu bolja ne samo od Intera,vec od svih ekipa trenutno u Evropi...Ok Inter je razbijen u grupi,ali ovo ce biti potpuno dve nove utakmice...Dva gola razlika jeste neki realan odnos snage,ali to ne znaci da nemamo sanse.Nada poslednja umire :) I uopste ne treba da ih se bojimo,nego suprotno treba ih napasti,pa sta bude bice.Uglavnom bice to veliki dvomec izmedju dve odlicne ekipe,i nadam se da ce se cudo desiti i da ce Inter proci u finale lige sampiona:)

Nisam znao da se gleda medjusobni duel,ne razumem zasto je onda sad Real prvi,kad je Barsa dobila prvi el klasiko u sezoni?Ako je tako kao sto kazes onda bi Barsa trebala biti prva...

Back