El Caballero
Aktivan član
- Poruka
- 1.661
Pa po netu svuda pishe da je neka fora u pitanju, mada i mene malo zabrinjava. Niko nije imun na slavu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sjajan gol i sjajna asistencija za Mesija, briljantni Iniesta i prestrog crveni za Pikea ...
I sudija je mogao da sudi penal za Stuttgart.......Ovo vec postaje sumnjivo............
Mogao je i za Barsu, ali po meni ni jedno ni drugo nije penal ...I sudija je mogao da sudi penal za Stuttgart.......Ovo vec postaje sumnjivo............
Mogao je i za Barsu, ali po meni ni jedno ni drugo nije penal ...
Slobodna sudijska procena, jer namere nije bilo da bi se moglo reći da je penal čist ... Ni kod Pikea ni kod nesrećnog Molinara koji je spuštao ruke ...Ja mislim da je trebalo da se svira penal i za Barsu i za Stutgart...
Ja mislim da je trebalo da se svira penal i za Barsu i za Stutgart...
Znaci Barca je 90% u cetvrtfinalu![]()
Može se reći, nema Štutgart šansi, bar po meni da dobije Barcu tamo, aj da su ovde dobili, pa još nekako, al ovako...![]()
Patuljak je konacno kod mene polozio... Svaka cast Mesi!![]()
Patuljak je konacno kod mene polozio... Svaka cast Mesi!![]()
Ako je on tek sad položio, to znači da 99% njih kod tebe nikad neće položiti ...Patuljak je konacno kod mene polozio... Svaka cast Mesi!![]()