Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda je neka interna zajjebancija, pogle šta Robinjo radi jednom božanstvu...
Ma ovaj rezultat je već ušao u istoriju, tako da nema potrebe da se spominje kao npr. aktuelna utakmica u Primeri koja se već sledećeg vikenda zaboravi ... No, u svakom slučaju hvala na komplimentuPomalo je bedno sto se samo Walken (najbolji poznavalac fudbala na forumu od kojeg se to i ocekivalo) osvrnuo na ovo vanserijsko ostvarenje Barse.. voleli je ili ne
Ovo mi je bilo daleko ubedljivije nego Kronaldovo proglašenje prošle, jer Mesija je dotukao Manu u finalu, dao gol u finalu Kupa Kralja, a u Primeri je demolirao Real u onom odlučujućem susretu i to na Bernabeuu ... Bolji završetak godine nije mogao poželeti, jer onako dobrim golom i to odlučujućim za titulu svetskog prvaka je samo potvrdio dominacijuLeo Mesi je i zvanicno najbolji igrac sveta... ovo postaje sve bolje i i bolje
http://worldx1.fifpro.org/index.php?mod=one&id=24284&PHPSESSID=afa80d22c12822c9853da6f2bba1b503
Ne znam samo kako se Tores ugurao ispred Etoa, i kako je Kasiljas prvi golman pored onih nekoliko blamaža, dok je Cezar bio briljantan u Interu, i često ih spašavao kad im je rezultat visio, te ih je jedino on držao u igri protiv Mančestera u nokaut fazi ... A i čovek osvojio Kup Konfederacija sa Barzilom, te titulu sa Interom dok je Iker ostao praznih šaka ...
Pre bih stavio i Maikona i Turea umesto Džerarda i Alveša, a i Pike je morao upasti u ovaj tim ...
Genijalan gol Mesije, ali ono što učini Iniesta je umetnost u najčistijem obliku5-0 против тенерифеа
Меси 3 гола и асистенција
Кркић 3 асистенције
Инијеста одличан са лоптом
вреди видети 3. гол Месија
Genijalan gol Mesije, ali ono što učini Iniesta je umetnost u najčistijem obliku...
Ovaj igrac je u pocetku svoje karijere igrao fenomenalno, sjetimo se samo driblinga u Realu i golova za Brazil u kupu Amerike, mnogi su ga nazivali novim Peleom, pa i sam Pele, ali onda mu je novac udario u glavu, otisao u City za parama i onda bukvalno receno propao.........![]()