Dobro veče.
Offtopic:
Ne znam odakle ti ovo? Nema to nikakve veze. To koliko čovek psuje na forumu nije stvar neke kulture nego nivoa opuštenosti. Neki su daleko opušteniji ovde pa psuju i više nego inače, i to je jednostavno tako.
Da je tako, ne bi ni postojale.
Ne baš. U neku ruku se može reći da si kulturan ako ne psuješ u društvu nepoznatih ljudi, ali to da li psuješ u društvu prijatelja ili ne je opet stvar nivoa opuštenosti. No, ako skrećeš pažnju nekim svojim prijateljima koje znaš ceo život da bi trebalo da pripaze na rečnik jer im je izletelo jedno ''yebiga'' onda to svakako jeste čista uštogljenost.
Na stranu to što mi je uopšte čitava ta frka oko psovki malo smešna. Ipak su ''*****'' i ''penis'' na kraju krajeva samo sinonimi i suštinski ništa više. Mada, ne bih o tome, otišli bi predaleko.
Ipak, ono što je ključno je da se svi mi ovde u isto vreme i znamo i ne znamo. A kako to? Pa tako što ovde pojmovi kao što su ''poznanik'' i ''nepoznanik'' nemaju ama baš nikakvu težinu, tako da smo mi svi ovde u isto vreme i prijatelji i stranci.
Možeš ti da postaviš i ovaj klip:
...
Al' to nije nikakav dokaz da su Amerikanci glup narod, tako?
I inače, ja sam pre naučio ko su Vasko De Gama i Fernando Magelan nego bilo koji portugalski fudbaler. Kao i verovatno svako koga ja znam.
Ma nema frke, nisam ja zlopamtilo.