sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
Upravo to ... Zna se čije mišljenje poštujem na ovom forumu (veliki broj ljudi), a zna se ko piše gluposti ... Na forumu sam dosta dugo da bi upoznao ko ima pojma o fudbalu a ko nema, i verujem da su ljudi koji su dugo ovde stekli svoj sud o mom poznavanju fudbala ...
Ja se sa tobom ne složim ponekad (ali nikad potpuno da se ne složim), ali nikad nisam doveo u pitanje tvoje poznavanje fudbala, niti mogu reći da nemaš pojma o fudbalu jer nisi ostavila statistiku koja pokazuje tvoju tvrdnju ... Ja ću tvoje mišljenje uzeti kao argument bez obzira na to da li si ostavila statistiku ili nešto drugo, jer znam da voliš fudbla i razumeš se odlično ...
Hvala za komplimente
Slazme se sa tim sto si napisao ... mnogi odmah vade argument zvan ''nemas pojma o fudbalu'' ako se ne slazes sa njima ... i treba sve uzeti za argumente, ali ponekad coek jednostavno izgubi strpljenje...Treba sve uzeti kao argument, mene samo ''ignorance'' ponekad iznervira...
Razlog zasto svi uvazavju Wlakenovo misljenje (ovo je odgovor Xibalbi ) je zato sto je on ovdje dosta duog, razumije se i uvijek argumentovano iznese tvrdnju, spreman je da razgovara 10 strana o jednom igracu , mjeseci i godina...Pa kad on i Grizzly krenu ne zna se ko ima vise strpljenja ,jer su njihova misljenja potpuno razlicita,a obojica se odlicno razumiju u fudbal.

мора да је на тренутак заборавио да је задњи играч