FC Barcelona

Upravo to ... Zna se čije mišljenje poštujem na ovom forumu (veliki broj ljudi), a zna se ko piše gluposti ... Na forumu sam dosta dugo da bi upoznao ko ima pojma o fudbalu a ko nema, i verujem da su ljudi koji su dugo ovde stekli svoj sud o mom poznavanju fudbala ...

Ja se sa tobom ne složim ponekad (ali nikad potpuno da se ne složim), ali nikad nisam doveo u pitanje tvoje poznavanje fudbala, niti mogu reći da nemaš pojma o fudbalu jer nisi ostavila statistiku koja pokazuje tvoju tvrdnju ... Ja ću tvoje mišljenje uzeti kao argument bez obzira na to da li si ostavila statistiku ili nešto drugo, jer znam da voliš fudbla i razumeš se odlično ...

Hvala za komplimente ;)

Slazme se sa tim sto si napisao ... mnogi odmah vade argument zvan ''nemas pojma o fudbalu'' ako se ne slazes sa njima ... i treba sve uzeti za argumente, ali ponekad coek jednostavno izgubi strpljenje...Treba sve uzeti kao argument, mene samo ''ignorance'' ponekad iznervira...

Razlog zasto svi uvazavju Wlakenovo misljenje (ovo je odgovor Xibalbi ) je zato sto je on ovdje dosta duog, razumije se i uvijek argumentovano iznese tvrdnju, spreman je da razgovara 10 strana o jednom igracu , mjeseci i godina...Pa kad on i Grizzly krenu ne zna se ko ima vise strpljenja ,jer su njihova misljenja potpuno razlicita,a obojica se odlicno razumiju u fudbal.

OK, generalno gledano i meni su tu negde, nijanse odlučuju, ali malo je glupo reći da je Ture precenjen ... Gledajući isključivo ovu sezonu (a ja o ovoj sezoni i pričam svo vreme), Ture je najbolji ... Esijen i Sisoko su bili dosta povređeni, i zato ne mogu reći da su bili bolji od Turea koji celu sezonu igra na izvrsnom nivou ...

Moram naći neki dokumentarac o njemu, Makelele mi je jedan od omiljenih igrača :D ...

Opet, mislim da je on bio pod prevelikim uticajem Dešama da bi se reklo da je on definisao tu poziciju ... Kao i Ture pod Rajkardovim, a Sisoko pd Vijerinim uticajem ...

Jedino bi stavila Desama i Gvardiolu iznad njega ...(mozda Davidsa,ali Davids je ofanzivniji)... ali to su nijanse... Ture i Sisoko su mladi, vidjecemo kako ce sve to da ide, na odlicnom su putu (pogotov uTure)

Esijen i SIsoko, kao sto si rekao su dugo bili povrijedjeni...mene je odusevio Esijenov ''comeback'' ...

Hvala za komplimente ;)

Slazme se sa tim sto si napisao ... mnogi odmah vade argument zvan ''nemas pojma o fudbalu'' ako se ne slazes sa njima ... i treba sve uzeti za argumente, ali ponekad coek jednostavno izgubi strpljenje...Treba sve uzeti kao argument, mene samo ''ignorance'' ponekad iznervira...

Razlog zasto svi uvazavju Wlakenovo misljenje (ovo je odgovor Xibalbi ) je zato sto je on ovdje dosta duog, razumije se i uvijek argumentovano iznese tvrdnju, spreman je da razgovara 10 strana o jednom igracu , mjeseci i godina...Pa kad on i Grizzly krenu ne zna se ko ima vise strpljenja ,jer su njihova misljenja potpuno razlicita,a obojica se odlicno razumiju u fudbal.

OK, to je tvoje misljenje...

Ja, recimo, isto tako mislim da neko moze pricati i pisati 100 godina, a opet ne izreci (napisati) nista do gomile proizvoljnih misljenja i labavih licnih zakljucaka, a pri tom u necijim ocima biti "autoritet" i "poznavalac materije"...

Jedino bi stavila Desama i Gvardiolu iznad njega ...(mozda Davidsa,ali Davids je ofanzivniji)... ali to su nijanse... Ture i Sisoko su mladi, vidjecemo kako ce sve to da ide, na odlicnom su putu (pogotov uTure)
Da ne zalazim sad u one stare igrače, od ovih novijih Makelele je sigurno jedan od najboljih i u samom vrhu ... Ja bih iznad Makelelea stavio i Roja Kina i Redonda, a tu negde mi je sa Gatuzom i Albertinijem ...

Esijen i SIsoko, kao sto si rekao su dugo bili povrijedjeni...mene je odusevio Esijenov ''comeback'' ...
Esijen se sjajno vratio, ali opet se u nekim tekmama videlo da je ta povreda ostavila traga ... Inače, on bi trebao da uđe u najbolje fudbalske godine, puca od snage a još je i iskusniji, tako da tek treba da vidimo odlične partije od njega ....

Da ne zalazim sad u one stare igrače, od ovih novijih Makelele je sigurno jedan od najboljih i u samom vrhu ... Ja bih iznad Makelelea stavio i Roja Kina i Redonda, a tu negde mi je sa Gatuzom i Albertinijem ...

Esijen se sjajno vratio, ali opet se u nekim tekmama videlo da je ta povreda ostavila traga ... Inače, on bi trebao da uđe u najbolje fudbalske godine, puca od snage a još je i iskusniji, tako da tek treba da vidimo odlične partije od njega ....

Uh...ja Gatuza, neosnovano znam...ne podnosim, jer je jako prljav. Ti igraci su jako korisni, koji mnogo trce i zrtvuju se za tim ...ali ne podnosim ga. I da, Makelele nije bio cistunac, nije ni Esijen,ali je Gatuzo...ihhhh.

Roj Kin je sjajan igrac...ali lud kao struja.

U pravu si da mozda nije od starijih najboljih, ali od ovih novijih ...definitivno je u vrhu.

# Вокен
заборавио сам на ту грешку а испаде кобна,
а Туре је био сјајан као штопер, иако сам највише због њега бринуо, да чува Роналда, Дрогбу, Рунија, ..
то са Роналдом је било храбро :mrgreen: мора да је на тренутак заборавио да је задњи играч :lol:
једном је испао, тј. Дрогба га је поштено окренуо и таман да да гол, Туре некако успе да се испружи и стартује :cool:
Сена је по многима био играч Еура 2008, :ok:
поред Ћавија и Инијесте лако се заборави онај иза њих
и добро си запазио за Едмилсона који је потцењен а те године играо исту улогу ко Туре сад.

#Ксибалба
Христо Стоичков... одувек је био преке нарави :lol:
иначе увек ћу памтити једну његову изјаву :
"I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. I would rather the ground opened up and swallowed me than accept a job with them. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit."
:hahaha:

Poslednja izmena:
Uh...ja Gatuza, neosnovano znam...ne podnosim, jer je jako prljav. Ti igraci su jako korisni, koji mnogo trce i zrtvuju se za tim ...ali ne podnosim ga. I da, Makelele nije bio cistunac, nije ni Esijen,ali je Gatuzo...ihhhh.

Roj Kin je sjajan igrac...ali lud kao struja.

U pravu si da mozda nije od starijih najboljih, ali od ovih novijih ...definitivno je u vrhu.

zamenila si Kina i Gatuza
Gatuzo je lud, a Kin je prljav

Usred price o Ibrahimovicu http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=06&dd=11&nav_id=365413

Obratite paznju na dio u kojem Laporta kaze: "Ne želimo po svaku cenu da obnovimo ugovor, jer u trenucima svetske ekonomske krize moramo da budemo primer drugim klubovima".Kad na ovu pricu dodamo cinjenicu da je taj isti Laporta prije nedelju dana nudio 45 miliona za Fabregasa - nije tesko zakljuciti ko je ubjedljivo najveci licemjer medju predsjednicima danasnjih klubova :bljak:

Back