BUBIVII
Aktivan član
- Poruka
- 1.354
i jesmo li prihvatili???DELIJE HN:милан понудио барси 117 милиона за роналдиња.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i jesmo li prihvatili???DELIJE HN:милан понудио барси 117 милиона за роналдиња.
не!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUBIVII:i jesmo li prihvatili???

i mene boli uvo iako sam navijac Barcelone.....Marauder:Ako si navijac Barcelone, i te kako ce da te boli.![]()
...tako da mi je svejedno da li ce otici ili ne.... :-|Ma daj bre on nikad nece igrati kao nekad...boli njega uvo za Barcu,on je svoje ostvario pokupio je pare i sad ga zabole,bolje da nadjemo nekog ko ce se boriti na svakoj tekmi nego da se Roni zayebava!!shegi:BubiVII ti nisi nikakav navijac barcelone ako ti je svedno dali ce otici najbolji igrac iz kluba.Ronaldinho mozda nije zadnju sezonu igrao kao sto je igrao u sezoni 05/06 ali Boze moj svaki igrac ima svoje uspone i padove.Pozz navijacima barcelone

Mogu se kladiti da ce se ronaldinho vratiti u formu.Sad je u najboljiim godinama.Sve sto mu treba je vijera njegovih navijaca u njega.Ja sam vijerovao i vijerujem i vijerova cu u njega zauvijek.pozz svim barcinim navijacima.BUBIVII:Ma daj bre on nikad nece igrati kao nekad...boli njega uvo za Barcu,on je svoje ostvario pokupio je pare i sad ga zabole,bolje da nadjemo nekog ko ce se boriti na svakoj tekmi nego da se Roni zayebava!!![]()
Marauder:Polako, uskoro ce te privatiti.
Isto sto je u Arsenalu bio Anri to je u Barsi Ronaldinjo tako ako on ode bice raspad sistema,normalno je da nece da ga prodajushegi:Laporta: Ronaldinjo nije na prodaju
Predsednik španskog fudbalskog prvoligaša Barselone Đoan Laporta u četvrtak je još jednom ponovio da ne namerava da proda najboljeg igrača svog kluba Brazilca Ronaldinja.
U razgovoru sa italijanskim novinarima on je izjavio da ni jednu sekundu nije razmišljao o ponudi predsednika evropskog šampiona Milana Silvija Berluskonija da mu za 117 miliona evra ustupi brazilskog asa.
"Zadržaćemo ga do kraja ugovora. On je potpisao do 2010. godine i srećni smo što će se toliko zadržati u našem klubu. Ronadinjo je zaštitni znak Barselone i on nije na prodaju", kazao je Laporta.
shegi:Deko po četvrti put postao otac
Fudbaleri Barselone trenutno se nalaze u Pekingu gde će u nedelju odigrati prijateljsku utakmicu s klubom Guoan, ali je Deko, uz dozvolu čelnika katalonske ekipe, napustio saigrače i otputovao u Sao Paolo gde je njegova žena na svet donela Davida, njihovo četvrto dete.
.