FC Barcelona

@BUBIVII
1) Ronaldinjo je u sezoni 2006/07 bio najbolji strelac i najbolji igrac Barselone ! ! !
jeste mu protekla sezena slabija od prethodne ali i on je ljudsko bice,na 5-6 utakmica nije bio na nivou a i tad je imao 2-3 coveka prikovana uz sebe, plus nije isto kad mu vise od pola sezone drustvo u napadu pravi Gudjonsen a ne Eto, ili Zili umesto Mesija,
tako da niti se on zajebava na terenu (dobro mozda ponekad) , niti ga boli uvo za Barsu, on je sam izjavio da bi voleo ovde da zavrsi karijeru, (mada verujem da ce se oprobati i u drugim ligama )
takav je igrac i takav covek na terenu i toliko daje barsi i njenim navijacima , da treba da budes srecan sto imas najboljeg igraca na svetu u timu
posle mesec dana odmora, sto rece shegi uz veru navijaca vraca se i bicemo opet najbolji!

_0pu§TεNº_:
@BUBIVII
1) Ronaldinjo je u sezoni 2006/07 bio najbolji strelac i najbolji igrac Barselone ! ! !
jeste mu protekla sezena slabija od prethodne ali i on je ljudsko bice,na 5-6 utakmica nije bio na nivou a i tad je imao 2-3 coveka prikovana uz sebe, plus nije isto kad mu vise od pola sezone drustvo u napadu pravi Gudjonsen a ne Eto, ili Zili umesto Mesija,
tako da niti se on zajebava na terenu (dobro mozda ponekad) , niti ga boli uvo za Barsu, on je sam izjavio da bi voleo ovde da zavrsi karijeru, (mada verujem da ce se oprobati i u drugim ligama )
takav je igrac i takav covek na terenu i toliko daje barsi i njenim navijacima , da treba da budes srecan sto imas najboljeg igraca na svetu u timu
posle mesec dana odmora, sto rece shegi uz veru navijaca vraca se i bicemo opet najbolji!
Bogu havala da nisam jedini na ovoj temi i nisam jedini koji vjeruje u BARCU i SVE NJENE IGRACE , a pod prvo RONALDINHA .POZZ

Petak, 17 Avgust 2007. | 14:15 | megafonija
Deko: Ako ne igram – odlazim

Portugalski reprezentativac Deko nije bio u prvoj postavi Barselona na letnjim prijateljskim utakmicama koje su Katalonci igrali i zbog toga do sada nije protestvovao, ali je najavio odlazak s ’’Nou Kampa’’ ako ne bude igrao kada sezona počne.

’’Razumem da u ovoj fazi priprema trener mora da isprobava brojne kombinacije i da me zato nema u timu. Međutim, ukoliko ne budem u prvom planu tražiću od kluba da me pusti da odem tamo gde ću moći da igram. Razgovarao sam s Rajkardom koji mi je potvrdio da ozbiljno računa na mene’’, izjavio je Portugalac brazilskog porekla.

Podsetimo da, po ugovoru s Barselonom, cena Dekove slobode celih 75 miliona evra.

Laporta: Ronaldinjo u Milanu od 2008.

Kako je u ponedeljak objavio španski sportski dnevnik ’’Marca’’, predsednik Barselone Đoan Laporta i Silvio Berluskoni, vlasnik Milana, dogovorili su se oko Ronaldinjovog prelaska u ’’rosonere’’ po završetku predstojeće sezone.

’’Marca’’ navodi da je do sastanka čelnih ljudi dva kluba došlo u velikoj tajnosti i da je predsednik Katalonaca obećao Brazilca Berluskoniju, a o ishodu sastanka obavešten je i Roberto Asis, Ronaldinjov brat i menadžer.

Berluskoni je, navodno, bio veoma zadovoljan što će sledećeg leta u svom timu imati, još ubek, najboljeg igrača na svetu.

Ronaldinjo uskoro postaje Španac

Prva Zvezda Barselone saopštio je da će za nekoliko dana dobiti špansko državljanstvo i postati ’’komunitarac’’.

Ova vest je obradovala čelnike katalonskog kluba pošto će se na taj način osloboditi još jedno mesto za fudbalera koji nije iz evropske Unije.

Obzirom da će špansko državljanstvo uskoro dobiti i Meksikanac Đovani Dos Santos, U Barseloni će kao ’’stranci’’ nastupati samo Kamerunac Samjuel Eto i Jaja Ture iz Obale Slonovače.

Ronaldinjo: Motivisaniji nego ikada

Fudbaler Barselone Ronaldinjo rekao je da će dati sve od sebe da mu ova sezona bude najbolja u karijeri. "Zadovoljan sam pripremama. Kada si fizički spreman, stvari lakše dolaze na svoje mesto i svaki dan sam još motivisaniji", izjavio je na konferenciji za novinare 27-godišnji Brazilac.

Prošle sezone Ronaldinjo je bio najbolji strelac katalonskog kluba sa 21 golom, ali se našao na udaru sportske javnosti zbog propuštanja velikog broja treninga i loše fizičke spreme. Osim toga, španski mediji su dosta govorili o njegovom sukobu sa saigračem Semjuelom Etoom.

Brazilski reprezentativac dodao je da su problemi od prošle godine rešeni.

"Pričali smo o greškama iz prošle sezone i sada se svi trudimo da ponovo budemo šampionski tim", objasnio je Brazilac.

Ronaldinjo je demantovao da će dolazak novih igrača, poput Tijerija Anrija, izazvati sukobe sujeta.

"Svi igrači koji su došli u klub su iskusni i žele da pobeđuju. Oni su svetski poznati, ali su im noge čvrsto na zemlji. Mislim da je tim koncentrisan i da je motivisaniji nego ikada", rekao je fudbaler.

Ronaldinjo je u izboru FIFA proglašavan za najboljeg igrača sveta 2004. i 2005. godine. U Barselonu je došao 2003. iz Pari San Žermena i od tada je osvojio dve španske titule i Ligu šampiona.

Back