FC Barcelona

JekaiGeorge:
@Alex U pravu si. Nije ni zasluzio da bude prvi. Ja sam mislila da ce Zidan da osvoji tu nagradu, ali kad vec nije on drago mi je za Kanavara.
Meni je zao sto je Kanavaro osvojio,on to ne zasluzuje,po mom misljenju je trebalo biti ovako: 1.Zidane,2.Ronaldinho,3.Kanavaro...... ;)

Zidan bi osvojio nagradu da nije završio karijeru na onakav način. Pošto Ronaldinjo nije zašlužio da bude prvi, ostaje Kanavaro, koji i ne zaslužuje da bude među prva tri, ali je ipak nominovan za tu nagradu zbog nagrade Frans Fudbala.

I po mom. Ili umesto Kanavara ili umesto Ronaldnja. Zidan je zasluzio nagradu, a ova dvojica su malo diskutabilna. Kanavara su nominovali zbog odlicne igre na SP, a R je bio uzasan na tom takmicenju tako da mi nije jasno zasto se nasao u top 3. Anri je svakako zasluzio tu nagradu. Lepo kaze Wenger:" Ne znam kako se biraju igraci koji dobijaju nagrade,ali sam siguran da to nije po postignutom uspehu i znanju."

Barsa - At. Madrid 1-1(1-0)
nije bila losa tekma...
Roni je vrlo nervozan...pokusao je na simulaciju da izvuce i penal...opasan decko :lol:
Barsa je bila bliza pobjedi ali ipak novi kiks...tako da Sevilja lagano odmice

Ovi iz Reala se izjasnili da im je prioritet Primera tako da ce i oni da budu problem Barsi ali s njima je lakse nego li sa Seviljom
@walken nije isto Palermo i Sevilja(protiv Deportiva lagano drze na klupi Sevantona i Daniela Alvesa---i pored toga napadaju od prvog minuta...Deportivo nije znao gdje se nalazi)a ni Barsa ne dere sve redom kao Inter(9 pobjeda za redom)

Inace Kanut je trenutno picici lige sa 14 golova dok je drugi Roni sa 12...

Back