NS GARI
Ističe se
- Poruka
- 2.079
Ajde smorili ste vise vas dvojica sa tom svadjom...A ti Walken bolje bi ti bilo da gledas Juventus,nego da se bavis Interom i nasim sansama da prodjemo grupu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bilo prenosa, inače bih gledao ...Ajde smorili ste vise vas dvojica sa tom svadjom...A ti Walken bolje bi ti bilo da gledas Juventus,nego da se bavis Interom i nasim sansama da prodjemo grupu![]()
Bas tako.Ovo im je makar mala slatka OSVETA za kradju VIJEKA na Stamford Bridzu.Nadam se da ce u narednim fazama takmicenja (ako prodju grupu ) dobiti jos vecu
Sad bi nam se javljao sa Havaja.Eh da sam ovo znao juce u ovo vreme ...
A šta fali Kazanu??? Pa to je najvoljeniji srpski predmet... Još kad zamiriše dunja iz njega
...
I da, yebeš ekipu kojoj Keita uvali het-trik... Demolirali su Saragosu, Ibra dva komada i sjajna asistencija, Keita tekma života, Mesi prelep gol i sjajna asistencija, Iniesta takođe maestralan, i uglavnom je Saragosa platila to što je Barsa bila tanka poslednjih par tekmi ...
Nije samo srce tu presudilo, nego Pujol zna da igra fudbal i veliki je majstor, nije sirovina koja samo uleće u duele (iako deluje tako) ... I Pike je danas bio odličan u nekoliko duela i klizećih ...Вокен, све си добро сумирао
Пујол је данас био спреман да да главу само да не прими Барса гол
са колко срца игра тај човек, то је пресудило
Iniesta se iznervirao jer je CR kritikovao igrače Barse da prelako padaju u duelu, a nakon toga on još lakše padne u 16-ercu i buni se kod sudije tražeći penal ... To je isto radio i u finalu LŠ, samo što mu je tada Ćavi nešto govorio ...занимљив детаљ, не сећам се да сам некада видео Инијесту изнервираног, а данас је имао поруке за Роналда.
све у свему тврдо али занимљиво, очекујем у Мадриду репризу од прошле године![]()
Nije samo srce tu presudilo, nego Pujol zna da igra fudbal i veliki je majstor, nije sirovina koja samo uleće u duele (iako deluje tako) ... I Pike je danas bio odličan u nekoliko duela i klizećih ..
Iniesta se iznervirao jer je CR kritikovao igrače Barse da prelako padaju u duelu, a nakon toga on još lakše padne u 16-ercu i buni se kod sudije tražeći penal ... To je isto radio i u finalu LŠ, samo što mu je tada Ćavi nešto govorio ...
Pomešao si Pikea sa Busketsom, jer CR je Busketsa par puta zalomio, i jednom pretrčao Pujola odmah na početku, i to je bilo to od njega (ne računajući onu šansu) ... Iskreno, i puno je uradio gledajući koliko je bio povređen i koliko dugo nije igrao ... Tek tamo od januara treba očekivati prave i konstante partije od njega ...Pikea je Ronaldo par puta tako zalosno izvrtio, jednom ga je pretrcao kao malo dijete, a i natjerao ga je na onaj start koji je bio za cist penal...Sreca sto Barsa ima Pujola, spasio je 3 gola, i izmislio je fudbal za Pikea...
Za Alveša sam i ja primetio da je prelagano padao u duelima, i bar pola nije trebalo biti dosuđena, dok sam kod Inieste primetio jedino duel sa Ramosom kod gol-aut linije, kad je prelako pao, ali sudija tad nije svirao ništa ... Keita je sigurno zaslužio žuti, ali ne i crveni, jer ono su sve bili taktički faulovi (kao i Lasovih dosta) koji nisu bili toliko oštri ... Zaslužio ga je Buskets ranije ...Inijesta i Alves su sinoc padali cak i vise od jednog Drogbe, a sudija je svaki kontakt tumacio kao faul nad ove dvije piruete.Da ne govorim o Keiti, koji je zasluzio zuti vec u prvih dvadeset minuta, a posle toga je imao jos 10 faulova, od kojih dva jako gruba.Naravno - nije dobio ni zuti, do kraja meca.Nije sviran ofsajd kod gola Ibrahimovica, ni penal kod starta nad Ronaldom.Sudjenje je bilo sramno u korist Barse...Nekako to prerasta u tradiciju, pocev od Celsija na ovamo...
Pomešao si Pikea sa Busketsom, jer CR je Busketsa par puta zalomio, i jednom pretrčao Pujola odmah na početku, i to je bilo to od njega (ne računajući onu šansu) ... Iskreno, i puno je uradio gledajući koliko je bio povređen i koliko dugo nije igrao ... Tek tamo od januara treba očekivati prave i konstante partije od njega ...
Čak je tog istog CR-a 2-3 puta lako zaustavio u 16-ercu, ne računajući ovaj 'penal' gde možeš videti da je jedino CR njega nagazio i Pikea kako sklanja ruke ...
Za Alveša sam i ja primetio da je prelagano padao u duelima, i bar pola nije trebalo biti dosuđena,
Keita je sigurno zaslužio žuti, ali ne i crveni
Kod gola su bili u liniji, čak se ni igrači Reala nisu bunili niti tražili ofsajd, tu treba tražžiti krivca u Pepeu ili Ramosu jer nijedan od njih dvojce nije bio kod Ibre ...
To za suđenje protiv Čelsija mogu da prihvatim kao sramno, ali nikako samo u korist Barse jer su i oni tu oštećeni ...
погледај 2.51 до 2.53
молим те !,
гледај РОНАЛДА, пусти више пута тих пар секунди и гледај Роналда након што шутне лопту у страну
епски![]()
Pelegrini se zeznuo što ga je stavio od početka, jer se znalo da CR neće izdržati, te je bilo bolje da ga je ostavio za drugo poluvreme ...U pravu si - Buskec je bio zrtvaDoduse, mislim i da je Pikea par puta dobro iscimao - a najvise kod nedosudjenog penala.Ronaldo je po meni bio odlican, obzirom na onoliku pauzu i tesku povredu...
Pike je sklonio ruke, i zato se ono ne svira kao penal ... CR ga je prošao Pike sklanjao ruke, a ovaj prelako pao ... Čak nije bilo ni kontakta telom, izuzev ruku koje je Pike sklanjao od CR-a ... Ono se svira u kalču poslednjih sezona, i to isključivo InteruNe - ono je po meni klasican penal, Ronaldo ga je veoma jednostavno i efektno prosao...
I Las i Alonso su imali takve startove, te je na Mesiju napravljeno dosta grubih startova, tako da ni Real njima nije ostao dužan ... Jednostavno, sudija je dopustio oštriju igru sa puno prekida, i jedino kod Busketsa je pogrešio što mu ranije nije dao crveni ...Po meni je dosta davno zasluzio zuti - sto bi ga stavilo pod dodatno opterecenje, i samim time Real bi imao koristi...
Ja sam video par puta dok sam gledao tekmu, i čini mi se da su bili u liniji ...Pogledao sam snimak vise puta, i video zapis i slike - ofsajd je definitivan.Mali, ali ipak postoji - sto taj gol cini neregularnim...
Da, ali pitanje je kako bi se odvijao drugi duel da je Barsa u prvom imala dosuđen penal i jednog ili dva igrača više, jer možda bi stekla prednost i drugačije pristupila utakmici ... Suđenje je bilo usrano u oba meča, i isključivo su sudije je krivci što se to tako neslavno završilo ...To je apsolutno tacno - ali je problem u tome sto je steta koju je pretrpio Celsi bila mnogo veca, i u drugom, odlucujucem duelu - gdje Barsa za 90 minuta nije imala sut u okvir gola...
Pelegrini se zeznuo što ga je stavio od početka, jer se znalo da CR neće izdržati, te je bilo bolje da ga je ostavio za drugo poluvreme ...
Pikeo nijednom nije izvrteo, naprotiv, Pike mu je 2-3 puta lako uzeo loptu ... Jedino je Pujola pretrčao na početku, spomenutog Busketsa, kasnije su mu to sve osujetili (čak je i gol ugrozio nonšalantnom igrom na sredini jednom prilikom, kad mu je Abidal uzeo loptu) ...
Pike je sklonio ruke, i zato se ono ne svira kao penal ... CR ga je prošao Pike sklanjao ruke, a ovaj prelako pao ... Čak nije bilo ni kontakta telom, izuzev ruku koje je Pike sklanjao od CR-a ... Ono se svira u kalču poslednjih sezona, i to isključivo Interu ...
I Las i Alonso su imali takve startove, te je na Mesiju napravljeno dosta grubih startova, tako da ni Real njima nije ostao dužan ... Jednostavno, sudija je dopustio oštriju igru sa puno prekida, i jedino kod Busketsa je pogrešio što mu ranije nije dao crveni ...
Ima na 13 sekundi zaustavljeno, i tu mi se čini da je linija, a da je jedino Ibrin lakat u ofsajdu za koji cantimetar ...
Da, ali pitanje je kako bi se odvijao drugi duel da je Barsa u prvom imala dosuđen penal i jednog ili dva igrača više, jer možda bi stekla prednost i drugačije pristupila utakmici ... Suđenje je bilo usrano u oba meča, i isključivo su sudije je krivci što se to tako neslavno završilo ...
Pa on je igrač koji ima ubedljivo najbolje fizičke predispozicije na svetu - i brzinu i snagu i odličan balans ... Kako je on pao u ritmu, tako je i Real posustajao ... Ali opet, sa druge strane je pitanje dal bi Real ušao tako hrabro u meč da se nadigrava bez CR-a, jer ako Barsa od početka uspostavi dominaciju jako je teško izvući se iz tog vrzinog kola ... Inter je odmah na početku upao u tu mašinu i do kraja meča se nije izvukao ...Konacno neko pametan, da razmislja kao i jaOvo govorim svo vrijeme.Igrac eksplozivan kao Ronaldo bi sigurno unio dinamiku ulaskom - umjesto sto je citav tim ostavio u stanju zbunjenosti i pogubljenosti svojim izlaskom...
A onda bi fudbal bio košarka, bez i jednog kontakta ... Pogledao sam sad opet na odličnom snimku, i vidi se da Pike nije pokušavao da ga zadrži, nego ga je pustio Alvešu ... Dal iz navike, dal iz nemoći da stigne do lopte pre Alveša, CR je tu prelako pao, baš kao Iniesta u duelu sa Ramosom ... I tamo je bilo kontakta rukama Ramosa sa Iniestom, kao i u svakom Alvešovom duelu, ali sve su to prelagana padanja ...Da je htio da skloni ruke, one ne bi u jednom momentu bile na Ronaldu, i to obje, onemogucavajuci ga da stigne do lopte.Meni je ono tipican jedanesterac...
Jebbem li ga, bilo je puno sitnih prekršaja od strane Realovih igrača, možda je sudija imao preblag kriterijum ... Ja bih tu uveo novo pravilo, da se daje žuti za svaki 3-ći faul jednog igrača, te bi valda to sprečilo seckanje igre, taktičke faulove i možda bi bilo više golova i boljeg fudbala ... Ako je mogao Pele ili Puškaš da igra 90 minuta bez prava zamene, a pritom trpi grube faulove koji se ne sankcionišu, onda mogu i današnji manekeni ...Istina, ali vecina njih je bilo u drugom poluvremenu, dok je Keita davno zasluzio zuti u prvom...
E pa to ti je isto kao i situacija Pike - CR, postoji kontakt, ali ni blizu faula ... Za par Alvešovih faulova je čini mi se pomoćni dizao zastavice, jer se glavni nije oglašavao ...Sudija je naizgled dopusti grublju igru, a sva zalijeganja Alvesa, za koja se inace dobija zuti karton, tumacio je kao faulove.Opet na stetu Reala...
Ovo treba iz 3d uglova gledati da bi se dobila precizna slika, jer kamera nije paralelna sa onim linijama na terenu, a gledajući paralelu linije na terenu i liniju Ibra - Pepeom meni se čini da je linija i da Ibra nije u ofsajdu ... Uglavnom, mikro situacija, jako zajebbana za proceniti ...Apsolutno je u ofsajdu - lijevim ramenom, dijelom trupa i desnom nogom.Mali ofsajd, ali ipak ofsajd...
Uzmi sve u obzir, jer moguće je da Barsa ne bi dala gol iz penala, kao ni Čelsi (CR je npr. promašio penal na Kamp Nouu), moguće je bi Barsa dala gol sa igračem više, te bi defanzivnije otišla u London a onda možda Esijen ne bi dao gol, ili bi Čelsi napadao i dao dva gola, te možda ne bi ni došlo do penala ... Uglavnom, mali milion kombinacija i mogućnosti, jer je u pitanju dvomeč u kojem prvi meč igra veliku ulogu, i odlučuje celokupni ishod ... Tu su oba meča odlučujuća ...To je samo donekle tacno.Uzmimo i da je Barsa imala penal, postigla gol iz njega, i dobila 1-0, u revansu je Celsi imao 1-0 (gol Esijena) + sa nedosudjenim penalima - sigurno bi prosao dalje.Teze je ostecen Celsi, i to dosta + u odlucujucem mecu, sto daje dodatnu tezinu...