Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Konkurencija izgleda smešna zato što je Barsa dominantna ... Smešna je onda i u PL, gde znaš prva dva tri kluba ... Mančester, Liv/Čel, Arsenal_______________________ svi ostali ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadamo se da veceras Gvardiola nece napraviti istu gresku i staviti Turea na stopera. I onog nesrecnog Busketsa u sredinu.
ОШеи може да буде слаба тачка
Pa i nije toliki krivac, ipak je Eto majstorski reagovao a ne Vidić pogrešio ... To je ista situacija kao Anri protiv Ferdinanda - nije Ferdinand toliko loše reagovao koliko je Anri majstor ...Hehe, Vidic direktni krivac za prvi gol![]()
Slažem se sa ovim, samo što bih ja stavio Turea umesto Inijeste ili bilo koga drugog ...Messi je odlican igrac i bice izabran za najboljeg, ali ove sezone mislim da covjek koji je bio fantastican , ali istinski fantastican...je Inijesta. Nadam da ste svijesni kakvog dragulja imate ... ne kazem da je Inijesta bolji od Mesija, to su razliciti potpuno razliciti igraci i Mesi je cudesan ,i Cavi i Anri i Eto... ali Inijesta je ove sezone bio...nevjerovatan.
Slažem se sa ovim, samo što bih ja stavio Turea umesto Inijeste ili bilo koga drugog ...
Po meni je Ture začetnik svih Barsinih akcija ... Ne bi Ćavi i Iniesta kombinoavli onoliko da Ture ne odigra neverovatan presing na sredini terena i omogući im loptu ...
Ako ste primetili večeras situaciju Ture - K. Ronaldo, mogli ste da vidite koliki je majstor ... Elem, Ture je bio sam u svom 16-ercu, sa K. Ronaldom na leđima koji ga pritiska, i lagano ga je okrenuo i predriblao a potom izneo loptu ...
Pike je isto imao par genijalnih rešenja ... O Ćaviju i Iniesti se nema šta reći, Iniesta igrač utakmice jer je savršeno kontrolisao loptu i nije je nijednom izgubio, i lagano je prolazio pored Mančesterovih igrača ... Ćavi je na kraju utakmice imao 11.5 pretrčanih kilometara, i 66 uspešnih dodavanja (94%), a pogodio je Mesija u trepavicu kod drugog gola ... Njih dvojca su najzaslužniji za to što su Španija i Barsa evropski šampioni ...
Buskets, Eto, Pujol i Mesi su takođe odigrali odličnu utakmicu ...