FC Barcelona

не знам како ће да скрпи задњу линију, постоји пар опција,
Пујол,Пике, Туре, Кеита,
надам се да су спремни Анри и Инијеста

значи кад је у форми
а меси игра на десној страни,
па контам, надоместиће већ некако продоре алвеса:mrgreen:

иначе, сасам видо да кладионице веће шансе дају мутду. и ја исто, ал сад већ...

неће ваљда а
foto_364386_CAS.jpg

:)
мислим да ће бити 3+

није он лош али видећемо кога ће чувати на десном беку,
наравно неће бити лако ни Еври, Пујолу, Туреу,... 1 грешка је довољна

Mislim da bi Silvinjo trebalo da igra levog beka, ipak je on iskusan. Ja bih ubacio Kaseresa da igra. Bolje on na svojoj poziciji, nego Ture na stopera. Jer, em je slab kao stoper, em ga nema u veznom redu, em igra Buskets. 3 slabe tacke. A ako kazemo da je Kaseres slaba tacka (a ne mora da bude. Velike utakmice stvaraju velike igrace), to je samo jedna naspram one 3.

hm... da cestitam... nije bilo nista od spektakularnog finala jer ste bili jedno 90 X bolji nego Man U ...i meni je, posle svega i polufinala, mnogo bolje da vi osvojite nego Cmarcester, tako da se ne osjecam jako lose :D ...
Messi je odlican igrac i bice izabran za najboljeg, ali ove sezone mislim da covjek koji je bio fantastican , ali istinski fantastican...je Inijesta. Nadam da ste svijesni kakvog dragulja imate ... ne kazem da je Inijesta bolji od Mesija, to su razliciti potpuno razliciti igraci i Mesi je cudesan ,i Cavi i Anri i Eto... ali Inijesta je ove sezone bio...nevjerovatan.

Messi je odlican igrac i bice izabran za najboljeg, ali ove sezone mislim da covjek koji je bio fantastican , ali istinski fantastican...je Inijesta. Nadam da ste svijesni kakvog dragulja imate ... ne kazem da je Inijesta bolji od Mesija, to su razliciti potpuno razliciti igraci i Mesi je cudesan ,i Cavi i Anri i Eto... ali Inijesta je ove sezone bio...nevjerovatan.
Slažem se sa ovim, samo što bih ja stavio Turea umesto Inijeste ili bilo koga drugog ...

Po meni je Ture začetnik svih Barsinih akcija ... Ne bi Ćavi i Iniesta kombinoavli onoliko da Ture ne odigra neverovatan presing na sredini terena i omogući im loptu ...

Ako ste primetili večeras situaciju Ture - K. Ronaldo, mogli ste da vidite koliki je majstor ... Elem, Ture je bio sam u svom 16-ercu, sa K. Ronaldom na leđima koji ga pritiska, i lagano ga je okrenuo i predriblao a potom izneo loptu ...

Pike je isto imao par genijalnih rešenja ... O Ćaviju i Iniesti se nema šta reći, Iniesta igrač utakmice jer je savršeno kontrolisao loptu i nije je nijednom izgubio, i lagano je prolazio pored Mančesterovih igrača ... Ćavi je na kraju utakmice imao 11.5 pretrčanih kilometara, i 66 uspešnih dodavanja (94%), a pogodio je Mesija u trepavicu kod drugog gola ... Njih dvojca su najzaslužniji za to što su Španija i Barsa evropski šampioni ...

Buskets, Eto, Pujol i Mesi su takođe odigrali odličnu utakmicu ...

Slažem se sa ovim, samo što bih ja stavio Turea umesto Inijeste ili bilo koga drugog ...

Po meni je Ture začetnik svih Barsinih akcija ... Ne bi Ćavi i Iniesta kombinoavli onoliko da Ture ne odigra neverovatan presing na sredini terena i omogući im loptu ...

Ako ste primetili večeras situaciju Ture - K. Ronaldo, mogli ste da vidite koliki je majstor ... Elem, Ture je bio sam u svom 16-ercu, sa K. Ronaldom na leđima koji ga pritiska, i lagano ga je okrenuo i predriblao a potom izneo loptu ...

Pike je isto imao par genijalnih rešenja ... O Ćaviju i Iniesti se nema šta reći, Iniesta igrač utakmice jer je savršeno kontrolisao loptu i nije je nijednom izgubio, i lagano je prolazio pored Mančesterovih igrača ... Ćavi je na kraju utakmice imao 11.5 pretrčanih kilometara, i 66 uspešnih dodavanja (94%), a pogodio je Mesija u trepavicu kod drugog gola ... Njih dvojca su najzaslužniji za to što su Španija i Barsa evropski šampioni ...

Buskets, Eto, Pujol i Mesi su takođe odigrali odličnu utakmicu ...

ture je definitivno jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji trenutno

Back