_0pu§TεNº_
Aktivan član
- Poruka
- 1.602
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zalosno je da ti vidis penale u Drogbinoj aerodinamicnosti, i jedini za koji sa pravom mozes da kazes da je bio, je onaj gde je Pike igrao rukom ... O Maludinom se da raspravljati, jer se ne moze sa sigrunoscu reci dal je bio ili nije ...@Walken
Covjek je rekao makar jedan penal...
A ja citavo vrijeme ovdje vicem iz mozga...
Da su bila cetiri penala cista kao suza...i da je sudija samo trebalo da bira koji ce da dosudi...
A vi mi se svi ovdje pravite strucnjaci da tu nije ni bilo penala...
Pricate mi o silini udarca, teatralnosti, liniji...kao da svi zajedno ne gledamo isti klip...
Zalosno!
колко се погубио на крају, Балак да га је нашамарао, не би добио црвениDodaj tome nekoliko kartona koje je mogao da podeli zbog protesta, naročito Balaku.
Ako već hoćeš da istraješ u nekoj odluci, onda ne dozvoljavaš igračima da se iživljavaju na tebi. Tako to ide sa ozbiljnim sudijama.
Još jedan dokaz da je ovo jednostavno jedan od onih primera kad sudija nije dorastao utakmici koju sudi, i da je on prosto izgubio kontrolu nad njom još negde oko prvog zvižduka.
Moj post je čudan?
Pa ček, kad dođe neki Zoran Tošić i gurne Jana Kolera a ovaj padne k'o da ga je stampedo odneo, šta ti misliš kako će to izgledati sudiji?
Uzivajte u tom jednom penalu koji ste vidjeli...
Ja...nazalost...vidim 4...
колко се погубио на крају, Балак да га је нашамарао, не би добио црвени
Covjece...jesi li gledao kad film iz trilogije Gospodar prstenova - Povratak kralja...ako nijesi, pogledaj...tu ces shvatiti da je odbrana sasvim normalna stvar...
гледаш кроз дебеле плаве наочаре Гризли
Uzivajte u tom jednom penalu koji ste vidjeli...
Ja...nazalost...vidim 4...
Čini mi se da je Inijesta veći deo druge utakmice odigrao loše.Injesta je sjajno odigrao dvomec...i on je genije...
Ali on uopste nije razlog prolaska Barselone...vec sudija...
I to je svakome jasno...
Ovo sto pokazujes gore sa kruzicima kod faula nad Maludom...Gdje su tebi oci nesrecnice? Vidis li ti da je Dani Alves drzao Maludu za glavu...i odgurnuo ga u predjelu glave... A ti pricas da je Maluda simulirao, drzao Alvesa i krao metre...
Strasno...
A faul nad Drogbom...nijesi primjetio da ga je povukao i rastegao mu dres kao pracku...i da mu je osim toga dva puta postavio nogu...
Ako to nije dovoljno za penal...je*em mu ja mater...
A crvebi Abidala? Povukao je prvo Anelku, pa se ovaj sapleo...a bio je zadnji igrac odbrane... Ako se ista dosudi...a moralo se nesto dosuditi jer je bila gol sansa...dosudice se crveni...
Kada je Eto udario loptu rukom...ocigledno je bilo da nije stitio glavu vec gol...jer je okrenuo ledja...
Lopta ga je pogodila iznad lakta...
To je cista ruka kao suza...a jos je i namjerna(jer je smijesno toliko podici ruku)...
Za istu takvu stvar sudjen je Juventusu penal protiv Celzija...a sada to nije bilo dovoljno...
Хехе..овде још траје расправа, само се питам која је сврха!
Него.. у Лондону смо играли без стандардних штопера, а у Риму без бекова!
То је човек који има 60 кила са све креветом, е изем ти таквог штопера, Маркез је за њега тата!
То је човек који има 60 кила са све креветом, е изем ти таквог штопера, Маркез је за њега тата!
dachazr
и мени је било мучно до 93 минута без идеје , ал барем су покушавали, и веровали су до краја да могу постићи гол, и то се видело
Инијеста је у првој био најбољи појединац а у другој није играо на природној позицији и добро је чуван
Он је много јачи на средини уз Ћавија и Туреа као подршка нападу, можда је било боље да је играо Кркић јер је Анри повређен
али потребно је и мало среће да се постане херој
![]()