FBiH obustavila saradnju sa RS!

Можда ниси била на политици, али овако је већ годинама овдје, неки су отишли, неки нови дошли, али костур чини одређени број форумаша са истом мантром, као што су ти које наводиш.
U mojim ranim forumaskim danima bila sam cesce na pdf politika...i tad je glavni trol bio nekakav fanatik,zaboravila sam mu nik, koji je smarao sa citatima iz Kurana i pravednom borbom Bosnjaka.
Sad iz ove perspektive vidim da je taj bio mala maca spram ovih danas.😂
Kasnije sam samo s vremena na vrijeme bacala pogled ovde,ali se ne sjecam ovakvih drilovanja.
Srbi preko Drine su postojali i prije,Vucic je bio predsjednik i ranije...ali ovo bacanje drvlja i kamenja na njih je ipak skorasnjeg datuma.
Da li je neko ukapirao da bi Vucicevo porijeklo bilo bas pogodno da se jednim udarcem ubiju dvije muve,pod parolom smjenjivanja istog,ne znam.
Evo sad lapsi toboze brine za Srbe iz RS,jer je Dodik lopov.
Bio je on lopov i prije ovog cirkusa sa pokusajima rusenja RS,pa gdje ste bili dusebriznici?
Nego bas sad,kad lopov veci od njega hoce da ga smijeni.

Доводиш себе у заблуду, Мистик и куртз су праве геџе, нису никакви муслимани, има пар ботова за које сви знају и који се лажно представљају, али они нису од тих.
Kad su takve gedze i ljubitelji bosnjacke politike zasto hrabro ne odu na njihov forum i tamo iznesu svoje vidjenje.
Tamo bi ih toplo docekali,a ne ovde da se moraju bakcati sa Srbima iz RS koji vole Srbiju.

Оптимизам је лијеп, али често се не поклапа са реалношћу.

U mojim ranim forumaskim danima bila sam cesce na pdf politika...i tad je glavni trol bio nekakav fanatik,zaboravila sam mu nik, koji je smarao sa citatima iz Kurana i pravednom borbom Bosnjaka.
Sad iz ove perspektive vidim da je taj bio mala maca spram ovih danas.😂
Kasnije sam samo s vremena na vrijeme bacala pogled ovde,ali se ne sjecam ovakvih drilovanja.
Srbi preko Drine su postojali i prije,Vucic je bio predsjednik i ranije...ali ovo bacanje drvlja i kamenja na njih je ipak skorasnjeg datuma.
Da li je neko ukapirao da bi Vucicevo porijeklo bilo bas pogodno da se jednim udarcem ubiju dvije muve,pod parolom smjenjivanja istog,ne znam.
Evo sad lapsi toboze brine za Srbe iz RS,jer je Dodik lopov.
Bio je on lopov i prije ovog cirkusa sa pokusajima rusenja RS,pa gdje ste bili dusebriznici?
Nego bas sad,kad lopov veci od njega hoce da ga smijeni.
Imajte na umu jednu stvar. Kad neka grupa ima mnogo ljudi, a nema predstavnike, onda neko poželi da ih predstavlja i zastupa njihove stavove. Jer ako to radi, oni će da ga izglasaju u parlament, pa će oni imati lepe novčane prihode.

U Srbiji nema toliko ljudi koji su protiv Srpske, da bi izabrali svog predstavnika u Skupštinu.
Dakle, islamistička beznačajna manjina ***** nešto po forumu, i to je to. Nema razloga za dramu. Iako su dosadni pa nije čudo da se čovek iznevira.

Kad su takve gedze i ljubitelji bosnjacke politike zasto hrabro ne odu na njihov forum i tamo iznesu svoje vidjenje.
Tamo bi ih toplo docekali,a ne ovde da se moraju bakcati sa Srbima iz RS koji vole Srbiju.
Али они баш и не воле Србе преко Дрине, који су им натоварили санкције на врат и омразу на западу.😉

За њу не знам и не тврдим ништа, она је релативно нова на форуму, причам о форумашима са којим сам имао дискусије од раније.
Ma,meni,vjeruj,ovde ne smetaju ni Bosnjaci,ni Hrvati,od njih i ocekujem to sto pricaju i oni se bore za svoje.
Smeta mi kad su Srbi budale i glupani.Drugi me ne interesuju.

Ma,meni,vjeruj,ovde ne smetaju ni Bosnjaci,ni Hrvati,od njih i ocekujem to sto pricaju i oni se bore za svoje.
Smeta mi kad su Srbi budale i glupani.Drugi me ne interesuju.
Па добро, то је твој став, али видјећеш да ће како вријеме буде пролазило, оваква реторика бити све чешћа и раширенија.

Љубав удари често тамо гдје не треба
И кад јој се човјек најмање нада,
А кад љубав удари страсно, ту стиже и несрећа
И у пламену све обично страда😉

neki od vas ovde na 4umu i zvuce ko psihopate po pitanju ujedinjenja. :zcepanje: oce ujedinjenje, pa oce....

neki od vas ovde na 4umu i zvuce ko psihopate po pitanju ujedinjenja. :zcepanje: oce ujedinjenje, pa oce....
А јел волиш каранфиле? Пера Митић не воли дјевојке које не воле каранфиле.🤣
Ја се предано трудим да увјерим своје сународнике да се опамете и одбаце сваку помисао на уједињење са вама, још нам само то треба.😉

da se srbija nije mesala u pitanje bosne, ne bismo imali snakcije i ne bismo isli putem kojim smo isli i kojim idemo i danas.
Није то баш тако једноставно, сем тога није се мијешала Србија већ тадашња крња Југославија која је реално имала свако право па чак и обавезу да се мијеша, како правно, тако и морално. Ево хајде нека се покуша одвојити Каталонија од Шпаније или Ирска од Велике Британије, па ћеш видјети шта ће бити, свака иоле озбиљна држава ће се борити против сецесионизма. Само је проблем што ми нисмо имали никаквих савезника.

da se srbija nije mesala u pitanje bosne, ne bismo imali snakcije i ne bismo isli putem kojim smo isli i kojim idemo i danas.
Pa pazi,moze se reci i da se Srbija nije dovoljno mijesala...jer da jeste,ne bismo mi imali rat i ne bismo svi mi Srbi isli putem kojim sad idemo?
Dakle,ja mislim da je mijesanje Srbije bilo nedovoljno.Srbija se trebala VISE mijesati da zastiti svoj SRPSKI narod.
To njeno nemijesanje je i dovelo do rata i progona Srba.
I ja imam vise razloga da budem kivna na tebe,nego ti na mene,a ipak nisam.
Sta mislis zasto?

Back