Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.759
e da i srbija se nikada nece ujediniti sa republikom sta god, kako god se zvala.![]()
Наравно да неће, ако кланови остану да владају.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e da i srbija se nikada nece ujediniti sa republikom sta god, kako god se zvala.![]()
Pa vi Turci mrzite i Šumadince i Dodika, a glumatate da ste zabrinuti za neke...Газда Додик себи изградио преко 3000 станова у Србији....уз помоћ Чипуљчанина Андреја...
А онда пљување по Србији и Шумадинцу.
Какав безобразлук
Јел, а који јој је био претходни ницк или је у питању неки други форум?Pa tako sam je ja zvao... Na neki način to joj je uspomena na vreme kad sam imao naklonost prema njoj.![]()
Љубав удари често тамо гдје не требаe da i srbija se nikada nece ujediniti sa republikom sta god, kako god se zvala.![]()
Lapo-lapo!Јел, а који јој је био претходни ницк или је у питању неки други форум?
А шта ти је ту чудно, тако је кроз цијелу историју било?Ovaj pdf je inace postao prava smijurija.
"Srbi"ne vole druge Srbe...ali zato vole Bosnjake,Hrvate i ostale koji su ubijali Srbe.
"Srbi" ne vole druge Srbe,ali zato obozavaju Srbe iz Srbije i zele im podjelu na regione.
"Srbi"pljuju Republiku Srpsku i njenog predsjednika,ali zato vole Bosnu i Hercegovinu.
"Srbi"ne vole Ruse,ali zato vole NATO koji ih je bombardovao...
"Srbi"ne vole sto su sa druge strane Drine Srbi,ali bi voljeli da su tu Bosnjaci...itd.itd.
I da je "Pozoriste u kuci" dosadilo bi.
Пола, пола, ни на небу ни на земљи, знаш ли шта представља термин лапси из ране цркве?Lapo-lapo!
A imala je još nekoliko, isto tako glupih.
Lepa žena, a iz nekog razloga voli glupe nickove.![]()
Ništa. Kad je bila Lapo-lapo, mene mrzelo da je zovem tako, pa sam je zvao Lapsi, ili Lapuša.Пола, пола, ни на небу ни на земљи, знаш ли шта представља термин лапси из ране цркве?
A, lapsi iz crkve - ne znam! Šta beše?Пола, пола, ни на небу ни на земљи, знаш ли шта представља термин лапси из ране цркве?
Отпадник од хришћанске цркве, конвертит на другу вјеру из прагматичних разлога, неријетко и повратник након што прође опасност па послије све испочетка.A, lapsi iz crkve - ne znam! Šta beše?
Mozda.Ali ne bas u ovolikom procentu.А шта ти је ту чудно, тако је кроз цијелу историју било?
Ma ne se izbuđavaj, ipak su to muslimani. Ne krasi ih inteligencija. Znači nema šanse da im to prođe.I jos nesto me naucilo moje dugogodisnje forumsko iskustvo...
Ovoliko animoziteta prema Srbima iz RS na ovom forumu nije bilo nikad.
A sada imamo i pjesadiju i artiljeriju.
Da li je to bas slucajno ili se pokusava kreirati takva slika i jos malo razbiti Srbe,jer ruku na srce,ima tog materijala za podjele medju Srbima.
Nije im prvi put.
Koliko puta je samo ovaj "Sumadinac"ponovio svoju mantru o podjeli Srba na "ove"i "one" valjda da lakse udje u usi i prihvati se kao istina?
Jos nijednom ne vidjeh zelju za dijalogom,ali zato je tu obavezno provociranje,izrugivanje,podmetanje.
I to sve od jednih te istih likova koji navodno dobro zele Srbima i ubise se od lazne brige.
Forum sve vise gubi smisao.
Са овог форума?Ništa. Kad je bila Lapo-lapo, mene mrzelo da je zovem tako, pa sam je zvao Lapsi, ili Lapuša.
Osim kad me iznerira. Tada bih je zvao "kobila".
Lepo je to bilo druženje.![]()
Hercegbosanskog!Са овог форума?
Cak i ako nije znala znacenje termina,izgleda je intuitivno potrefila.Отпадник од хришћанске цркве, конвертит на другу вјеру из прагматичних разлога, неријетко и повратник након што прође опасност па послије све испочетка.
Можда ниси била на политици, али овако је већ годинама овдје, неки су отишли, неки нови дошли, али костур чини одређени број форумаша са истом мантром, као што су ти које наводиш.I jos nesto me naucilo moje dugogodisnje forumsko iskustvo...
Da li je to bas slucajno ili se pokusava kreirati takva slika i jos malo razbiti Srbe,jer ruku na srce,ima tog materijala za podjele medju Srbima.
Nije im prvi put.
Koliko puta je samo ovaj "Sumadinac"ponovio svoju mantru o podjeli Srba na "ove"i "one" valjda da lakse udje u usi i prihvati se kao istina?
Jos nijednom ne vidjeh zelju za dijalogom,ali zato je tu obavezno provociranje,izrugivanje,podmetanje.
I to sve od jednih te istih likova koji navodno dobro zele Srbima i ubise se od lazne brige.
Ne uzbudjujem se upste,samo mi bas dosadilo.Ma ne se izbuđavaj, ipak su to muslimani. Ne krasi ih inteligencija. Znači nema šanse da im to prođe.![]()
Понекад сам знао прелистати, али никад нисам писао.Hercegbosanskog!
E, ja sam otkrio da ih treba gađati u ono što njih jako boli. Sprčenost na 23% BiH, ili malo po islamu, i primire se nekako.Ne uzbudjujem se upste,samo mi bas dosadilo.
Ko pokvarena ploca se sve vrti.
Napravim pauzu,dodjem posle nekog vremena,a ono isti likovi,ista meta,isto odstojanje.
Доводиш себе у заблуду, Мистик и куртз су праве геџе, нису никакви муслимани, има пар ботова за које сви знају и који се лажно представљају, али они нису од тих.E, ja sam otkrio da ih treba gađati u ono što njih jako boli. Sprčenost na 23% BiH, ili malo po islamu, i primire se nekako.![]()
Ne treba se uzbuđavati što reko Šojić. Prvo oni su ogromna manjina u narodu. Glasna ali manjina. Drugo pojedini i ne misle to što pišu. Ali tjeraju inat. Tako da...I jos nesto me naucilo moje dugogodisnje forumsko iskustvo...
Nije im prvi put.
Доводиш себе у заблуду, Мистик и куртз су праве геџе, нису никакви муслимани, има пар ботова за које сви знају и који се лажно представљају, али они нису од тих.
Ja bih ipak ostao pri tome da su to muslimani.Ne treba se uzbuđavati što reko Šojić. Prvo oni su ogromna manjina u narodu. Glasna ali manjina. Drugo pojedini i ne misle to što pišu. Ali tjeraju inat. Tako da...