Možda je kriv što je rekao da je tu sve njegovo i crnogorsko ..
Obrizom na igre oko akademija nauka i crkve ne mogu da ne podržim Crnogorca ..
I to je dovoljno.
A i tvoja podrska njemu je ocigledan dokaz da je kriv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad je video kolko se zaebo (kolika se frka digla) promenio plocu pa poceo da laze
Као и остали пресвучени,Ненси,дође тренутак кад то избије.
Bh citadela je muhamedanka.
Muhamedanci ne postoje , to je vaša kovanica koja služi za omalovažavanje islama i muslimana ..
Kako drugacije nazvati ovaj dogadjaj.Kad neko izbaci zenu sa petoro dece i monahinju zato sto su Srbi. Isto mislim da ko zabranjuje objavljivanje ovakvih tema cini veliku stetu jer prikriva fasizam
Epilog zatvorise mu restoran ,inspekcija utvrdila da je neprijavljeno drzao bungalove. Javljeno pre par minuta u dnevniku RTS kao vest iz Podgorice.
Ne sumnjam da će mudri i pošteni sud u CG doneti ispravnu odlukuPogriješio si. Zapečatili su mu bungalove za koje nije imao dozvolu - i neka su, tako i treba. Veliki Crnogorac a izbjegava da plaća porez državi. Za to će biti podnesena i krivična prijava protiv njega. A očito će se pred sudom utvrđivati i njegova eventualna krivica za izazivanje rasne mržnje. Međutim ako se utvrdi da nije kriv morat će ona Rajkovićka i novine Vijesti da spreme buđelar i da plate Kadiji nanošenje klevete, duševnih bolova itd.
Međutim restoran i dalje radi i on nije zapečaćen jer ima urednu dozvolu. I dobro je da je tako - priznaćeš da bi bilo šteta da osam Srba iz Srbije koji rade kod Kadije ostanu bez posla.

Pogriješio si. Zapečatili su mu bungalove za koje nije imao dozvolu - i neka su, tako i treba. Veliki Crnogorac a izbjegava da plaća porez državi. Za to će biti podnesena i krivična prijava protiv njega. A očito će se pred sudom utvrđivati i njegova eventualna krivica za izazivanje rasne mržnje. Međutim ako se utvrdi da nije kriv morat će ona Rajkovićka i novine Vijesti da spreme buđelar i da plate Kadiji nanošenje klevete, duševnih bolova itd.
Međutim restoran i dalje radi i on nije zapečaćen jer ima urednu dozvolu. I dobro je da je tako - priznaćeš da bi bilo šteta da osam Srba iz Srbije koji rade kod Kadije ostanu bez posla.
Pogriješio si. Zapečatili su mu bungalove za koje nije imao dozvolu - i neka su, tako i treba. Veliki Crnogorac a izbjegava da plaća porez državi. Za to će biti podnesena i krivična prijava protiv njega. A očito će se pred sudom utvrđivati i njegova eventualna krivica za izazivanje rasne mržnje. Međutim ako se utvrdi da nije kriv morat će ona Rajkovićka i novine Vijesti da spreme buđelar i da plate Kadiji nanošenje klevete, duševnih bolova itd.
Kazu da je ljut sto su jedne novine objavile da je KRETENCINA CRNOGORSKA ![/QUOTE]
Pre ili posle incidenta?
Steta je da su takvi ljudi u ugostiteljstvu. Imas i ovde u BGD slicne likove drze restorane a teski sabani. U mojoj bivsoj firmi ~SOKO STARKU~bilo je stotinu Crnogocoraca i nije bilo ovakvog ponasanja. Jer letis sa posla ili kod psihijatra na pregled da li si sposoban za rad sa ljudima. Smatram da verovatno nije prosao te lekarske preglede.
,pa je vremenom otvorio restoranNe sumnjam da će mudri i pošteni sud u CG doneti ispravnu odluku![]()
To je verovatno laz!
"Napisali su za mene da mrzim Srbe i da ih zato nisam uslužio. Pa ja godinama radim sa 10 agencija iz Srbije. Kod mene u restoranu imam šest radnica iz Srbije."
Kako to da 'mrzitelj Srba' zapošljava šest Srpkinja ..
Pazi ovo jesu opasne stvari koje ako se razbuktaju moze svasta da ispadne. Nije ovo prvi put, seti se kad je policajac ubio onog Srbina usred Podgorice ,Srbi u CG moraju da se organizuju i zastite.
Ma, da. On je na akedemskom i duhovnom nivou ....
Ajde, Milice, ne budali. Kaži lepo da ti je milo što mrzi Srbe.
I ti mi vučeš na komunce opasno.
pa ne mrzi on srbe iz srbije nego iz cg...ovi iz srbije ga nicim ne ugrozavaju nego ovi iz cg
Nasiha , to što čovjek voli svoju Crnu Goru ne znači da mora mrziti Srbe ..
A jel cicvara mora biti srpska ?