active
Iskusan
- Poruka
- 6.093
, a Njegoš je ganjao srpstvo zbog svojih ambicija , ..
a da prestanes da nagadjas? za promenu malo
i drugarski, prestani da citas ustaske sajtove povijesti, da prosiris vidike
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, a Njegoš je ganjao srpstvo zbog svojih ambicija , ..
Jedno pitanje za gospodju ili gospodjicu bih citadela!
Da li zna ko su joj preci,odnosno kada je njen predak primio islam!
Mozda je previse licno,a ako smatra da ne treba da odogovori,razumecu!
Ja mislim da uvijek treba kretati od sebe , u svemu .. Znaš li ti kada su tvoji primili pravoslavlje ?
Jeste , Šešelj je potpisao peticiju zajedno sa SANU članovima , a zatim odletio u "Srpsku reč" da štampa "Islamsku deklaraciju" kako bi mogao njom mahati , i prepadati Srbe islamom .. Ali dobro , Šešelja treba shvatiti , zamisli kakav je to hendikep - četnik a ćosav ..
U nas su Bošnjaci istočnog vjeroispovjedanja imali pravo da se pišu u Srbe , a nama nije dato pravo da se pišemo kao Bošnjaci ili Bosanci , da se bosanski Srbi i bosanski Hrvati ne bi osjećali ugroženo u republici koju su dijelili sa muslimanima , kasnije Muslimanima ..
Hamdija je rekao - ne daju bosanstvo , nude muslimanstvo , da prihvatimo , bar ćemo pokrenuti proces ..
Slika Titina je jer im je vratio nacionalno ime i državnost , a Njegoš je ganjao srpstvo zbog svojih ambicija , isti slučaj kao i kralj Nikola .. imali ste poslije 1. sv. rata nesporazuma , zar ne ..
Kineza ko da je ofalilo .. a Srbi su se rasporedili đe im odgovara , takav je to projekat .. naši su razbacani po bijelom Svijetu ..
naravno da su se rasporedili i kinezi bi se rasporedili da ih terate da se izjasnjavaju kao bosanci...evo ja sam za to da svi koji zive u cg budu crnogorci ali ne verujem da bi siptari na to pristali[/QUOTE]
Bosnjaci jos teze.Inace Bosnjaci iz BIH zele da se Srbi iz BIH osecaju Bosancima i da se okrenu Sarajevu. A nase Bosnjake iz Srbije nikako ne smemo zvati drugacije i njima je centar Sarajevo.A one koji si se u Srbiji izjasnjavaju samo kao muslimani zele konvertovati u Bosnjake. Zanimljiva sema....
naravno da su se rasporedili i kinezi bi se rasporedili da ih terate da se izjasnjavaju kao bosanci...evo ja sam za to da svi koji zive u cg budu crnogorci ali ne verujem da bi siptari na to pristali
Ne pravi se blesava, daleko je vise Srba bilo u partizanima nego u cetnicima. Cetnici jesu cinili zlocine, ali su makar doprineli saveznickoj borbi spasavanjem saveznickih pilota. SS Handzarci se nemaju cime pohvaliti!
naravno da su se rasporedili i kinezi bi se rasporedili da ih terate da se izjasnjavaju kao bosanci...evo ja sam za to da svi koji zive u cg budu crnogorci ali ne verujem da bi siptari na to pristali
Eto sad ste priznati i niko vas ne negira. Ja znam da u svakom srpskom udzbeniku(govorim za post 2001) iz istorije, stoji da su Bosnjaci nacija.I to boldovano!
mnogo pre nego turci nametnuli islam otimanjem dece i genocidom
Jel to Stefan Lazarević sa Turcima 1399. krenuo na Bosnu da nas genocidiše .. ono , jeste nešto poslije obogaljio srebreničke rudare kad je kao ugarski vazal dobio Srebrenicu na upravljanje , a rudari se pobunili ..
Oni i jesu Bosanci i Hercegovci , i mogu se raspoređivati do sudnjeg dana ,ostaće Bosanci i Hercegovci u BiH .. a nacionalno se izjašnjavaju kak vole ..
Oni i jesu Bosanci i Hercegovci , i mogu se raspoređivati do sudnjeg dana ,ostaće Bosanci i Hercegovci u BiH .. a nacionalno se izjašnjavaju kak vole ..
Mislis pomocni odredi Stefana Lazarevica u nikopoljskoj bici? Od kad pomocni odredi odlucuju bitke. To je radio da bi kasnije izdejstvovao Despotovinu, sto mu je i poslo za rukom.
pre ce kinezi pristati na to nego srbi
Aha, a kako cemo onda zvati Bosnjake iz Srbije? Srbima islamske veroispovesti? Naravno da necemo, jer je to asimilacija kako ti kazes. Dvorstuki arsini!
Pa ništa onda , najbolje referendum ..