FASIZAM U ETNO SELU U CRNOJ GORI

A ti se praviš fina i braniš primitivizam monahinje.
I ja bi je istjerao vani, da mi ne zagađuje okolinu a đeci bi dao cicvare.

A što nije onda bila preciznija pa tražila "pola srpsku cicvaru" iako u Srbiji niđe nema cicvare. Valjda to znaš?

A što se tiče vaspitanja;
Na takav primitivizam monahinje, treba odgovoriti istom mjerom.

Ja se ne pravim fina , ja to jesam .
I lepo sam vaspitana.
To mi daje kredibilitet da procenim tvoje nevaspitanje.
Ja branim monahinju od primitivizma koje je iskazao ugostitelj , takodje je branim od komentara poput tvojih.
Za cicvaru ne znam da li je ima ili nema po restoranima u Srbiji
Ali isto tako, znam kada bih otisla bilo gde u Srbiji i trazila npr šnenokle , ne bi me izbacili napolje sa etiketom da sam dosla da provociram u ime vojvodjanskog sovinizma, vec bi mi kulturno doneli jelovnik.

I lepo sam vaspitana.
Ja branim monahinju od primitivizma koje je iskazao ugostitelj , takodje je branim od komentara poput tvojih.
Ali isto tako, znam kada bih otisla bilo gde u Srbiji i trazila npr šnenokle , ne bi me izbacili napolje sa etiketom da sam dosla da provociram u ime vojvodjanskog sovinizma, vec bi mi kulturno doneli jelovnik.

Koleginice , sa crnjskim gornjanima se ne raspravlja , oni te ne shvataju . Njihov genetski kod je kriv za to .

I lepo sam vaspitana.

Ne trosi reci na obozavatelja Kadijinog lika i dela. Zar ne vidis da su od iste fele....

a jel palo na pamet nekome da je monahinja to rekla u pomirljivom tonu.....kao sve je to srpsko i crnogorsko podjednako promovišući time ljubav i toleranciju.......ali sirovina to nije razumeo a ni istrpeo.......

Lijepo čovjek rekao - ovdje je sve moje i crnogorsko ,što bi spominjao srpsko , ima dosta onih za koje je čitava Crna Gora srpska ..
Vidiš da bi mu neki nasilno skinuli i Titinu sliku ..

A ti se praviš fina i braniš primitivizam monahinje.
I ja bi je istjerao vani, da mi ne zagađuje okolinu a đeci bi dao cicvare.

A što nije onda bila preciznija pa tražila "pola srpsku cicvaru" iako u Srbiji niđe nema cicvare. Valjda to znaš?

A što se tiče vaspitanja;
Na takav primitivizam monahinje, treba odgovoriti istom mjerom.

A gdje nestade ono "gost je uvijek u pravu" ? Neko ko se bavi ugostiteljstvom ne smije da reaguje na provokacije.

Sve su to tekuci problemi koji ce se resiti. Nemoj da brigas, gledaj u svoj atar. Nije ni vase maslo za Ramazana. U Srbiji zivi 5 posto Bosnjaka, pa opet urlicu "ovo je Turska". I nikom nista. Posle jos kazete da nismo popustljivi.

E tu već imaju dvije IZ , i sv. Sava školska slava .. i opet niko iz Sandžaka nije izjavljivao da ne voli Srbiju , i da bi volio da se raspadne , kao što to Dodik radi u BiH ..

E tu već imaju dvije IZ , i sv. Sava školska slava .. i opet niko iz Sandžaka nije izjavljivao da ne voli Srbiju , i da bi volio da se raspadne , kao što to Dodik radi u BiH ..

posto su se protivpravno muslimani i hrvati bez izlaska srba na glasanje- otcepili

srbi svakako imaju svako pravo na otcepljivanje od naroda koji ih ne podnose, krse sve pravne i ljudske norme da bi ih oterali

Pa da je neki junak došao i da tako kaže - ajde neka je. Dao bi mu jelovnik i neka čita šta piše i šta ima.
Ali da me provocira jedna baba, pa još i monahinja ito pred djecom!

Leleleeeeeee..sta si ti sad rekao...:roll:

ali napredujemo polako..shvatili smo da gostu treba dati jelovnik. :lol:

Hajde da jos shvatimo da se sa gostima ne upusta u raspravu i da imamo jednak i profesionalan odnos prema svima..'oce biti tesko? :mazi:

Back