Fašisti prete nasiljem!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Људи, одгледајте америчке филмове:

- "Weg the dog"
- "Man on the Moon" - Човек на Месецу, са Џимом Керијем
- или J. F. K. , филм Оливера Стоуна

P. S. Да вас подсетим јуче је на том истом медију вест објављена под насловом: "Најављено крвопролиће у Београду"... за мање од једног дана је вест, наслов преформулисан.... а затим вест бива потпуно измењена, због наводно одсуства "дешавања".... па свако ко је са високим образовањем икад радио у МУП-у или се при том бавио аналитиком, може протумачити ово... :D

Dobro, dobro, mediji... kontam te ja, svejedno hoce ljudi i da duvkaju i da se puvkaju i da se mrce u bulju i hebu svoje sestre i decu. Ti ih tuces, oni to rade. Super ste mi i jedni i drugi. Mediji i treba da iskoriscavaju vas glupane, ja da radim za medije, ja bih to sigorno tako radio.

Zarathustra:
Људи, одгледајте америчке филмове:

- "Weg the dog"
- "Man on the Moon" - Човек на Месецу, са Џимом Керијем
- или J. F. K. , филм Оливера Стоуна

P. S. Да вас подсетим јуче је на том истом медију вест објављена под насловом: "Најављено крвопролиће у Београду"... за мање од једног дана је вест, наслов преформулисан.... а затим вест бива потпуно измењена, због наводно одсуства "дешавања".... па свако ко је са високим образовањем икад радио у МУП-у или се при том бавио аналитиком, може протумачити ово... :D

НЕшто стварно смрди... мада је као објављено да ће се одржати тај марш у 200 градова широм Планете - можда су испробавали и опипавали "српски тлак"...
мени је уочљиво да у првобитној најави нема наведено ВРЕМЕ тј. у колико ће сати да се одигра тај циркус и што нема наведен ОРГАНИЗАТОР тог скупа...

п.с. Иначе у праву си, Образ и Двери су демантовали да имају било какве везе
са контра-митингом......... 8-)

[QUOTE.=eremita]НЕшто стварно смрди... мада је као објављено да ће се одржати тај марш у 200 градова широм Планете - можда су испробавали и опипавали "српски тлак"...
мени је уочљиво да у првобитној најави нема наведено ВРЕМЕ тј. у колико ће сати да се одигра тај циркус и што нема наведен ОРГАНИЗАТОР тог скупа...

са контра-митингом......... 8-)[/QUOTE]

Некако у овој целој ситуацији, више тежишта стављам на то КО СЕ СУПРОТСТАВИО манифестацији, него самој манифестацији и њеном спровођењу...
Чини ми се да је ту била још једна перфидна игра да се дискредитују одређене организације и да се на њих стави "жиг" у јавности... Да не испадне да је неког беспоговорно браним и да радим за неког, нека ме неко демантује ако има поузданије информације од мене.... критику прихватам !

До тада, ништа бре Мито, моооша до следеће прилике ! :cool:

Obersturmfuehrer:
ustav ne garantuje pravo na narkomaniju, ali ni ne zabranjuje istu :)
elem, ovde se ne spominje narkomanija, vec zahtev za legalizaciju. dakle, nema tu nikakvog popularisanja, nagovaranja i ne znam cega. isto kao i protesti za legalizaciju kioska, buvljaka, stanova, kola sa cg tablicama i ostalo.
dakle - sve je po ustavu.
ti definitivno imas meningitis

Salvantis:
Sam si odgovorio:
Pa nisam odgovorio, lično i javno nije isto.
Salvantis:
I nisu, ali tesko da je postojanje jednog zla dovoljan razlog da se pravda legalizacija drugog, mnogo goreg.
Danas marihuana, sutra heroin....
Tačno, ali ovde i nije reč toliko o legalizaciji samoj.
Skup je uredno prijavljen, nije zabranjen, što znači da cela priča o tome da li je zakonit ili ne tu pada u vodu. Zakonit je.
Svaki napad na njih bi naravno bio suprotan zakonu, pa ne treba valjda tebi to da objašnjavam?
Inače nemoj misliti da sam vatreni pristalica legalizacije, ovde samo branim pravo svakog na slobodno okupljanje u skladu s zakonom. Rekoh ti već da sve droge smatram nezdravim, te se u tom pogledu slažemo, ali to naše slaganje s zakonom i ustavom nema veze.

nesha taxista:
Skup je uredno prijavljen, nije zabranjen, što znači da cela priča o tome da li je zakonit ili ne tu pada u vodu. Zakonit je.

А извини где си нашао ове податке? Ко је пријавио скуп и откуд знаш да је "уредно" и да није забрањен... и да је законит..??? 8-)

Bas i ja htedoh da ga to pitam, posto u onom uvodnom tekstu to ne pise (inace bez izvora ili datuma, tek posle je stavljeno da je gle cuda sa b92). Jedino sto pise da ce pobornici za legalizaciju droge "nositi maske po gradu" (da, maske?!).
Ali dobro, priznajem da me mrzi da procitam bas svaku rec na prethodnih 12 strana, mozda negde i to pise...
Naravno po mom tumacenju takav skup nikako ne moze da se smatra dozvoljenim po navedenim ustavnim i zakonskim odredbama, a ja nazalost ipak nisam ministar , tako da je u pitanju licni stav.

Medjutim opet se pitam po kom to kriterijumu bi onda ovim drugima trebalo zabraniti pravo na kontraproteste?
A odgovornost za eventualne sukobe i nasilje snose organizatori, ucesnici i policija...

eremita:
НЕшто стварно смрди... мада је као објављено да ће се одржати тај марш у 200 градова широм Планете - можда су испробавали и опипавали "српски тлак"...

са контра-митингом......... 8-)

eremita:
А извини где си нашао ове податке? Ко је пријавио скуп и откуд знаш да је "уредно" и да није забрањен... и да је законит..??? 8-)

opet se pravish lud i lazesh ko pas

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&mm=05&dd=04&nav_category=11&nav_id=244911
tu ti pishe za organizaciju

a majmun obradovic je ispred obraza za televiziju fox lepo danas reko svoj stav 8)

021123456789:
Branko Kockica je prvi registrovani narkoman u Srbiji. Taj sto si ga gledao kao dete se udarao u venu. A
tvrdis da Srbi nisu omamljeni.

Pa sta ako se drogirao? Od njega nikada nisi mogao cuti da on reklamira drogu ni starijima a narocito ne deci.To sto je on privatno radio nikoga ne zanima.Isto sto nikoga ne zanima sto se gomila narkomancina koja sutra planira da mitinguje bode u venu privatno ali to neka ostane tako a ne da mi promovisu drogu po ulicama Beograda.

crow:
"neimenovani organizatori manifestacije", koji preporucuju ucesnicima "da nose maske",...
Maskirani demonstranti koje je okupila neimenovana organizacija....
I sad nekome to deluje kao normalno okupljanje????

Kako moze da se ne zna ko je organizator okupljanja i ko na njemu ucestvuje?!

U sutini sve je jasnije da je citav cirkus i organizovan kao medijska halabuka b92 masinerije, sa falsifikovanim 'pretnjama'. Sad samo da neko postavi petardu pod prozor nekom narkosu, pa da cirkus bude kompletan :roll:

Salvantis:
Medjutim opet se pitam po kom to kriterijumu bi onda ovim drugima trebalo zabraniti pravo na kontraproteste?
A odgovornost za eventualne sukobe i nasilje snose organizatori, ucesnici i policija...
Za zakonitost ti je objašnjeno, pa da ne ponavljam, lično sam čuo na nekoj radio stanici juče.
Naravno da i drugi imaju pravo na miting, verovatno bi onaj ko to odobrava pri tom vodio računa da se skupovi ne dešavaju u isto vreme i na istom mestu, kako bi se izbegli sukobi.
No, kako god bilo, izgleda da od svega toga neće biti ništa.

Salvantis:
Prvo kakva dvorska luda, kad ovo nije dvor nego forum? A nije ni stala, tako da se dzaba trudis ...

Drugo "pravo na narkomaniju" ne postoji u vazecim pravnim aktima, a ovakvim okupljanjima je cilj da se stvori nesto slicno.

Trece ja ti vec navedoh ustavna nacela, a sad me cimate da pretrazujem KZ :roll:

DakleM:
(15) Opojnim drogama smatraju se supstance i preparati koji su propisima zasnovanim na zakonu proglašeni za opojne droge.
Dalje:

a taj tvoj citat sa gandza marshom ima veze... (dopuni rechenicu).

inache, prijavljen je,
odobren
a ti si kupio diplomu

a onda su se javili pacenici i rekli da ce da biju svakog kog vide da ne stoji sam na ulici

na shta je drzava rekla
da ce da razdvaja ljude,
da ih fashistichka retardija ne bi tukla

Ево вруће вести:

Zbog pretnji otkazan Gandža marš
4. maj 2007. | 08:04 -> 14:45 | Izvor: B92

Beograd -- Svetski marš konoplje, Gandža marš za ukidanje prohibicije marihuane, sutra se ipak neće održati, bar ne kako je najavljeno.

Naime, neimenovani organizatori manifestacije, posle pretnji ekstremnih desničara koji su najavili kontramarš i obračun sa učesnicima gandža marša, odlučili su da zbog bezbednosti otkažu skup. Kontramarš nakon toga otkazali su i ekstremni desničari, a policija je saopštila da će vraćati svakog ko pokuša da se okupi.

Međutim, organizacija pod nazivom Generacijski odgovor drogama, koja je zakasnila sa prijavom skupa policiji, najavila je da će ipak preuzeti njegovo organizovanje.

Na samom Trgu Republike i u centru Beograda sutra će biti veliki broj policajaca koji će vraćati one koji se pojave, zbog mogućih incidenata, ali i zbog najavljenog kontra-marša, čiji su organizatori najavili da će, kako je napisano u saopštenju, sačekati i obračunati se sa učesnicima protestne kolone.

Cilj "Gandža marša" je, prema najavi organizatora, trebalo da bude promena zakona i ukidanje zabrane biljke konoplja, tj. marihuane, te dozvoljavanje njene medicinske, industrijske, uživalačke i duhovne upotrebe, dok je grupa desnih organizacija pozvala na nasilno razbijanje tog skupa.

Saopštenje koje je juče stiglo u redakciju B92 bilo je potpisano, uz logoe, imenima organizacija Srpski otadžbinski pokret Obraz, Nacionalni stroj, Krv i čast, Konačni obračun, Garda cara Lazara kao i Srpski sabor "Dveri", koji je demantovao da je pozvao na kotra-marš.

Obraz i Dveri demantuju

Ово постаје све занимљивије... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gdzd968:
Ne falsifikujem nego te citiram: "sti dan kad u dvorishtu neke crkve neka banda organizuje paravojnu formaciju sa 5000 nelegalnih pushaka, policija cuti.
dok zabranjuje ljudima mirno okupljanje na javnom mestu.
i to da ne bi iznervirali fashiste?!"

Zato ako ja falsifikujem, ti onda lažeš...

I nisi mi odgovorio na pitanja konkretno nego onako uopšteno...

izmedju zelenog i crvenog je bilo par reda razmak
prvo se odnosi na teroristichke idiote

a drugo na Raste i Obrazovce

neshto sumnjam da nisi razumeo, ne delujesh glup ko pritajeni il mita...

najkonkretnije shto moze sam ti odgovorio
pitaj ako neki detalj nisi razumeo

crow:
a taj tvoj citat sa gandza marshom ima veze... (dopuni rechenicu).
inache, prijavljen je,
odobren
a ti si kupio diplomu
a onda su se javili pacenici i rekli da ce da biju svakog kog vide da ne stoji sam na ulici
na shta je drzava rekla
da ce da razdvaja ljude,
da ih fashistichka retardija ne bi tukla
Gde to pise u tvom tekstu? Nigde. Dakle haluciniras, a ne verujem da je od trave (mozda metan iz stale).

A tek mi ne pada na pamet da nepismenom seljacicu iz spalanke timacim zakonske odredbe, pogotovo kad su ovako jasne.

Salvantis:
Jel ja sad treba ponovo da ti navodim i ustavne i zakonske propise po kojima se vidi da ovo sto pricas jeste obicna besmislica.
Ponovo?

E 'ocu, bas me zabole, pogledaj prethodne postove, pa mi reci koja to ustavna nacela "ja ne postujem" i gde im je to garantovano pravo da promovisu narkomaniju na javnom okupljanju.

A znam: "u stvari oni samo traze legalizaciju droge, ali ne promovisu istu" . Kao da ja organizujem skup u kome trazim legalizaciju ubijanja narkomana lovackim naoruzanjem, svake jeseni, mada "se ne zalazem za to"?! Svasta :roll:

Pa da mi smo "zaostalo drustvo jer ne volimo narkose".
Opet: jedno oduvek prisutno zlo ne opravdava legalizaciju drugog mnogo goreg.

ne promovishu
traze da se revidira odnos prema marihuani
isto ko shto je vecina chlanica EU uchinila

kako moze da bude isto to shto neko trazi da moze da kupi na trafici travu za sebe,
od odredjenog proizvodjacha
plati PDV
i gleda svoja posla

sa tvojim pozivom na ubijanje drugog choveka????

jel te to uchili u kragujevcu???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back