- Poruka
- 379
Nemoj samo da policija opet pojacava nesto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ti budi najsanopuzdaniji i nastavi da duvas...021123456789:Najsanopuzdaniji si u svakom slucaju.
Zarathustra:Људи, одгледајте америчке филмове:
- "Weg the dog"
- "Man on the Moon" - Човек на Месецу, са Џимом Керијем
- или J. F. K. , филм Оливера Стоуна
P. S. Да вас подсетим јуче је на том истом медију вест објављена под насловом: "Најављено крвопролиће у Београду"... за мање од једног дана је вест, наслов преформулисан.... а затим вест бива потпуно измењена, због наводно одсуства "дешавања".... па свако ко је са високим образовањем икад радио у МУП-у или се при том бавио аналитиком, може протумачити ово...![]()

021123456789:Branko Kockica je prvi registrovani narkoman u Srbiji. Taj sto si ga gledao kao dete se udarao u venu. A
tvrdis da Srbi nisu omamljeni.
ti definitivno imas meningitisObersturmfuehrer:ustav ne garantuje pravo na narkomaniju, ali ni ne zabranjuje istu
elem, ovde se ne spominje narkomanija, vec zahtev za legalizaciju. dakle, nema tu nikakvog popularisanja, nagovaranja i ne znam cega. isto kao i protesti za legalizaciju kioska, buvljaka, stanova, kola sa cg tablicama i ostalo.
dakle - sve je po ustavu.
Pa nisam odgovorio, lično i javno nije isto.Salvantis:Sam si odgovorio:
Tačno, ali ovde i nije reč toliko o legalizaciji samoj.Salvantis:I nisu, ali tesko da je postojanje jednog zla dovoljan razlog da se pravda legalizacija drugog, mnogo goreg.
Danas marihuana, sutra heroin....
nesha taxista:Skup je uredno prijavljen, nije zabranjen, što znači da cela priča o tome da li je zakonit ili ne tu pada u vodu. Zakonit je.
Znaci po tebi je stetna individualna, ali nije stetna grupna i masovna upotreba?nesha taxista:Pa nisam odgovorio, lično i javno nije isto.
eremita:НЕшто стварно смрди... мада је као објављено да ће се одржати тај марш у 200 градова широм Планете - можда су испробавали и опипавали "српски тлак"...
мени је уочљиво да у првобитној најави нема наведено ВРЕМЕ тј. у колико ће сати да се одигра тај циркус и што нема наведен ОРГАНИЗАТОР тог скупа...
п.с. Иначе у праву си, Образ и Двери су демантовали да имају било какве везе
са контра-митингом......... 8-)
eremita:А извини где си нашао ове податке? Ко је пријавио скуп и откуд знаш да је "уредно" и да није забрањен... и да је законит..??? 8-)
021123456789:Branko Kockica je prvi registrovani narkoman u Srbiji. Taj sto si ga gledao kao dete se udarao u venu. A
tvrdis da Srbi nisu omamljeni.
"neimenovani organizatori manifestacije", koji preporucuju ucesnicima "da nose maske",...crow:http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&mm=05&dd=04&nav_category=11&nav_id=244911
tu ti pishe za organizaciju
Za zakonitost ti je objašnjeno, pa da ne ponavljam, lično sam čuo na nekoj radio stanici juče.Salvantis:Medjutim opet se pitam po kom to kriterijumu bi onda ovim drugima trebalo zabraniti pravo na kontraproteste?
A odgovornost za eventualne sukobe i nasilje snose organizatori, ucesnici i policija...
Salvantis:Prvo kakva dvorska luda, kad ovo nije dvor nego forum? A nije ni stala, tako da se dzaba trudis ...
Drugo "pravo na narkomaniju" ne postoji u vazecim pravnim aktima, a ovakvim okupljanjima je cilj da se stvori nesto slicno.
Trece ja ti vec navedoh ustavna nacela, a sad me cimate da pretrazujem KZ
DakleM:
(15) Opojnim drogama smatraju se supstance i preparati koji su propisima zasnovanim na zakonu proglašeni za opojne droge.
Dalje:

gdzd968:Ne falsifikujem nego te citiram: "sti dan kad u dvorishtu neke crkve neka banda organizuje paravojnu formaciju sa 5000 nelegalnih pushaka, policija cuti.
dok zabranjuje ljudima mirno okupljanje na javnom mestu.
i to da ne bi iznervirali fashiste?!"
Zato ako ja falsifikujem, ti onda lažeš...
I nisi mi odgovorio na pitanja konkretno nego onako uopšteno...
Jevdjo:Ma nije ti dobro ispricao u Moskvi mozes u samoposluzi da kupis sve vrste narkotika.
Nemoj da lazes i ti i taj tvoj mentalac ser..onjo jedan.
I nekaze se radeo nego radio.
Gde to pise u tvom tekstu? Nigde. Dakle haluciniras, a ne verujem da je od trave (mozda metan iz stale).crow:a taj tvoj citat sa gandza marshom ima veze... (dopuni rechenicu).
inache, prijavljen je,
odobren
a ti si kupio diplomu
a onda su se javili pacenici i rekli da ce da biju svakog kog vide da ne stoji sam na ulici
na shta je drzava rekla
da ce da razdvaja ljude,
da ih fashistichka retardija ne bi tukla
Salvantis:Jel ja sad treba ponovo da ti navodim i ustavne i zakonske propise po kojima se vidi da ovo sto pricas jeste obicna besmislica.
Ponovo?
E 'ocu, bas me zabole, pogledaj prethodne postove, pa mi reci koja to ustavna nacela "ja ne postujem" i gde im je to garantovano pravo da promovisu narkomaniju na javnom okupljanju.
A znam: "u stvari oni samo traze legalizaciju droge, ali ne promovisu istu" . Kao da ja organizujem skup u kome trazim legalizaciju ubijanja narkomana lovackim naoruzanjem, svake jeseni, mada "se ne zalazem za to"?! Svasta
Pa da mi smo "zaostalo drustvo jer ne volimo narkose".
Opet: jedno oduvek prisutno zlo ne opravdava legalizaciju drugog mnogo goreg.
More ne diraj Licku vukojebinu!svetolik trpkovic:Pa sve jedno je doslo sa strane sta mislis da bi Tesla izmislio to sto jeste da je ostao u Lickoj vukojebini?