Fašisti prete nasiljem!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obersturmfuehrer:
ja travu ne pusim, i protiv ovoga protesta sam, ALI ja branim ustav koji si TI izglasao, i odjednom odlucio da ga ne postujes......
Jel ja sad treba ponovo da ti navodim i ustavne i zakonske propise po kojima se vidi da ovo sto pricas jeste obicna besmislica.
Ponovo?

E 'ocu, bas me zabole, pogledaj prethodne postove, pa mi reci koja to ustavna nacela "ja ne postujem" i gde im je to garantovano pravo da promovisu narkomaniju na javnom okupljanju.

A znam: "u stvari oni samo traze legalizaciju droge, ali ne promovisu istu" . Kao da ja organizujem skup u kome trazim legalizaciju ubijanja narkomana lovackim naoruzanjem, svake jeseni, mada "se ne zalazem za to"?! Svasta :roll:

Obersturmfuehrer:
a to sto je nesto bolesno i odvratno govori samo koliko smo mi zaostalo drustvo, pa se na alkoholicare i pijance gleda blagonaklono, cak sa simpatijama, dok se oni koji koriste marihuanu gaze nogama...
Pa da mi smo "zaostalo drustvo jer ne volimo narkose".
Opet: jedno oduvek prisutno zlo ne opravdava legalizaciju drugog mnogo goreg.

gde im je to garantovano pravo da promovisu narkomaniju na javnom okupljanju.

ne promovise se narkomanija.

i jos 2-3 puta da skapiras vec jednom....

Obersturmfuehrer:
Jok, promovise se zdrav zivot...

Obersturmfuehrer:
...bavljenje sportom...
Obersturmfuehrer:
...setnja po prirodi...
Obersturmfuehrer:
...porodicne vrednosti...
Obersturmfuehrer:
...bolja i srecnija Srbija...

A ti si glup

ti si glup

ti si glup

ti si glup

Oces jos?

Obersturmfuehrer:
i jos 2-3 puta da skapiras vec jednom....

Ма даааааааа........у праву си..........

О'ш још један џоинт....данас ти нешто не делује добро..... 8-)

021123456789:
Deo grada mora da bude naduvan, jerbo covek ne podnosi suvise realnosti. Sta to prof. Grof. uopste hoces da kazes?

Hoću da kažem da treba da ostanemo zdrava nacija. Mi smo Srbi jedni od najzdravijih naroda na planeti. A kad kažem na zdravlje mislim i na ono duhovno, mentalno a ne samo na ono na koje se odmah pomisli. Skoro sam pročitao a to je vršila neka strana agencija ispitivanja- Srbi su najsamopouzdanija nacija na planeti. A ja ne znam imali narkomana koji je samopouzdan!

Ma lik pokusava da ubedi nekoga kako skup za legalizaciju droge, ne sluzi i za promovisanje iste. Valjda ce u stvari da pricaju kako je droga izuzetno stetna, a potom ce da se zalazu za njenu legalizaciju ?!
Kao sto rekoh kao kad bi neko organizaovao skup za legalizaciju ubijanja narkomana (na primer), a onda tvrdio kako se uopste ne zalaze za to i kako takav skup ne zagovara isto?!

Pa mislim koliko neko teba da bude glup pa da tvrdi tako nesto :roll:
i to deset puta!

Људи, верујте ми ово је чиста намештаљка и подметачина !

Знам поуздано да неке од наведених организација немају ВЕЗЕ са усмеравањем овог контра-марша !

Могуће да су неки анонимуси или неке умишљене организације (питање чак да ли је и то ?!) тако нешто, налик на овом форуму, изјавили да ће нешто припремити.....

Па гледајте сад ово, одлаже се марш због "небезбедности".... :D
Чист, ШКОЛСКИ пример МЕДИЈСКЕ МАНИПУЛАЦИЈЕ и испипавња јавног мњења + само је једна медијска кућа пронела исту вест !

:cool:

Salvantis:
Ma lik pokusava da ubedi nekoga kako skup za legalizaciju droge, ne sluzi i za promovisanje iste. Valjda ce u stvari da pricaju kako je droga izuzetno stetna, a potom ce da se zalazu za njenu legalizaciju ?!
Kao sto rekoh kao kad bi neko organizaovao skup za legalizaciju ubijanja narkomana (na primer), a onda tvrdio kako se uopste ne zalaze za to i kako takav skup ne zagovara isto?!

Pa mislim koliko neko teba da bude glup pa da tvrdi tako nesto :roll:
i to deset puta!

И уместо да се овде неки ликови залажу за то ДА СЕ ПООШТРИ КРИВИЧНИ ЗАКОН за шверц опојних дрога и диловање, да се појача контрола полиције на граничним прелазима,
да се пооштри контрола ОКО школа и других установа где се налазе деца -
они би да почну да продају дрогу по трафикама... јбт......не могу да верујем...
НЕ ПРОТЕСТВУЈУ ШТО ИМА 1,000 000 незапослених - него што нема мајкин
дебил могућности да у првој трафици купи џоинт и да цео дан лелуја удуван него мора да лута и тражи дилере и скупље плаћа......ужааааааааассссссссс........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back