Farma!

Видим.
Схватам.
Али га браним јер исмевам и ја, и овде и код куће,
а гледам.... :rumenko: :confused: :rumenko:

Pa nije strasno gledati ....zavisi kako shvatas to. Ako se odusevljavas sa tim i cak saljes SMS da bi glasao onda je to zaista zabrinjavajuce a ako cisto malo bacis pogled da bi video u kakvoj debilnoj drzavi zivis onda je to poucno.

Pa nije strasno gledati ....zavisi kako shvatas to. Ako se odusevljavas sa tim i cak saljes SMS da bi glasao onda je to zaista zabrinjavajuce a ako cisto malo bacis pogled da bi video u kakvoj debilnoj drzavi zivis onda je to poucno.

Ма знам, из истих разлога гледам и пренос из Скупштине.
Све их "само гледам"... и чекам ! ;)

uff kako mrzim tu farmu -.-
u cetvrtak ili sredu :// sam bila kod babe...i ona to gleda...pa sam bila primorana da gledam onaj dnevni pregled...viktorija je nenormalna jadna ona sandra....

Ha, tu smo!!!!
Pa, nisam luda da glasam za budale. Ja ih gledam i smejem se ljudskoj gluposti, to je za mene humoristicka emisija. Sto neko rece, bas kao i Skupstina.

Maja je koliko primecujem dobila neosporive pohvale za njeno ucenje i pobedu u duelu sa piletom
cak sam i ja bila u fazonu..ma jeste pametna ali zasto je prosta toliko...medjutim
.....koliko je maja imala duela?
koliko je puta procitala i ucila istu stvar?
...ona je meni ,,kao dragica u velikom bratu
grozna je i nepodnosljiva,ali ne bi bilo zanimljivo bez njih

I onaj mali krmak što su ga sad ubacili bi naučio sve to posle toliko ponavljanja.

Ne mislim da bi bilo nešto posebno dosadnije bez nje, pošto ni sa njom nije preterano zanimljivo.

Veliki Brat ne gledam, ali Dragica je valjda neka učukana Crnogorka ili šta već? Video sam samo da je jednom prilikom neka plavuša kmečala jer ju je ova navodno izvređala, i jednom kad je valjda ta Dragica počela da histeriše zbog nekog plišanog medveda, zeke, čega već. Još ga onako čvrsto zagrli i poče kroz suze da ponavlja kako je samo on u toj kući voli.

Maja je dno.Ona daje Marini primedbe na izgled a sebe ne vidi..Mala, zdepasta,ruzna. Ima noge ko dve pivske flase.Marina je bar nekad bila dobra riba ova nece biti nikad a obe su odvaljene.

Kakve crne noge? Ko bi stigao do njih? Ona bre samo da me pogleda jednom, momentalno mi se testisi povlače sve do bubrega.

A Marina je svakako nekad bila opa bato. Kad se samo setim onog spota za ''Južni ritam'' i onog igranja na šanku...

Inače, moj glavni utisak u vezi Parme, Farbe, ili kako već, pored toga da se samo svađaju, naravno, je to da je ovo šou za propale zvezde, kojima je pružena prilika da se vrate na medijsku scenu. Tamo najveća i najaktuelnija zvezda, koliko god to smešno zvučalo, je Đura iz Kursadžija. Mislim, provalite samo kako su odjednom krenule reklame za nekakve Pile Tele Shop kompilacije. Haha. Najkasnije do leta ima da se pojave the best of Viktorije, Marine, eventualno Maje...

Nocas je bilo zlo na ,,Farmi,,Toma je preterao u svakom pogledu.Sramota.
Uf,da sam ja bila,kad bih ga zakucala,ne bi se vise digao,pa makar letela sa ,,Farme,,.

Toma jeste preterao, ali je definitivno jedini imao hrabrosti da kaže ono što svi vide a niko ne priča...

Cakana je u većini snimaka bila za stolom, pila kafu, nekad čistila i ogovarala...

Viktorija - Cakanino drugo ja...

Nigor se folira, tj ima odličnu samokontrolu i igra na kartu mene ništa ne dotiče... Đura takođe... Bebi, kako joj dune, čas na jednoj čas na drugoj strani...Marko kao zavodi Sandru koja ili dobro glumi ili je naivna...Maja, priča za sebe...Ne kažem da drugi rade, ali što je mnogo mnogo je...

Toma jeste preterao, ali je definitivno jedini imao hrabrosti da kaže ono što svi vide a niko ne priča...

Cakana je u većini snimaka bila za stolom, pila kafu, nekad čistila i ogovarala...

Viktorija - Cakanino drugo ja...

Nigor se folira, tj ima odličnu samokontrolu i igra na kartu mene ništa ne dotiče... Đura takođe... Bebi, kako joj dune, čas na jednoj čas na drugoj strani...Marko kao zavodi Sandru koja ili dobro glumi ili je naivna...Maja, priča za sebe...Ne kažem da drugi rade, ali što je mnogo mnogo je...

Koju hrabrost je imao Toma da isprica?Pa ljudi su se istripovali da je u pitanju ,,Veliki Brat,, a ne ,,Farma,,.
Gde je bila danas Bebi kad su Viktorija i Cakana prale zavese?Strikala verovatno petlu gace,Sandra ima mucnine od sinoc,Tomu nisam ni videla.

Back