Farma!

AJMO LJUDI, GLASAMO ZA NIGORA, NOVAC MU JE NAJPOTREBNIJI I NAJVISE GA JE ZASLUZIO, A I TOPALKO, GLASACU ZA OBOJICU, ALI PREDNJACI NIGOOOOOR!!!!!!! ;)

:super: :super: 3 NA 2777!!!!! ;)

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da verujem da ljudi glasaju
i da na taj nacin bacaju svoj novac.
Zar ne postoji bolji nacin da se potrosi
dobijeno, nego da se spiska na neke nazovi farmere?
Ovo je zaista jedan fenomen.
Igrom slucaja i samom znatizeljom listao sam neke forume.
Ljudi se hvale kako su spiskali po sto evra za samo jedno vece.
A kako? Tako sto su glasali za jednu Maju Nikolic i ostale propratne likove.
Zdrav razum odbija da shvati da neko moze da bude toliko
opsednut jednim sou programom ovakve vrste i onako ogrnicenim individuama.
Sa vremena na vreme sam pogledao, priznajem,
Uglavnom zbog Bebi Dol, koju postujem.

pa trebalo bi,mada se ovima ruzicanstvenima izgleda mnogo dapalo pa najavljuju jos jedan serijal za mart 2010:evil::evil:
Ova nesrecna voditeljka se cak u jednom momentu zapitala nesto u stilu kako ce ona velika vecina gledalaca koji su pratili nastaviti da zive sada kad se farma zavrsiz:((z:cry:
Tako je nesto lupila, ja nisam mogla da verujem.Daklem najgledanija emisija od svih mogucih najgledanijih emisija na najgledanijoj televiziji...gledanija cak i od Nacionalnog dnevnika

ajmo Igoreee ! ! !

kad se vratis da zajedno pijemo godinu dana na "Ponti od Piva" na tvoj racun!

ps
cisto sumnjam da mozes pobijediti odzirom da si na TV Pinku odnosno "grand paradi" a ti nisi taj lik.

Bas mi bilo krivo sto je pobedio Topolako :(
ipak Nigoru i treba novac vise nego topalku,mislim Topalku peva pa ce zaraditi...
Ali ok je Topoalko je poneo jedno 130.000 eura :aha:
A Nigor 80.00 :aha:
Zato sto sam cula da su im valjda placali po 1,2 hiljade dinara po nedelji...

Bas mi bilo krivo sto je pobedio Topolako :(
ipak Nigoru i treba novac vise nego topalku,mislim Topalku peva pa ce zaraditi...
Ali ok je Topoalko je poneo jedno 130.000 eura :aha:
A Nigor 80.00 :aha:
Zato sto sam cula da su im valjda placali po 1,2 hiljade dinara po nedelji...

Zar mislis da bi pristali na taj honorar...U VIP velikom bratu su za nedelju dana dobijali 150 evra....Tako da mora da je i ovde bila slicna cifra.

Bas su ispali fer i Igor i Topalko.Igor je bio vidno zadovoljan a i Topalko,svaka cast obojici.....A cuo sam nesto o tome da je Igor bolestan,ali ni tih 60-70 000 nisu male pare....

Da li neko moze da mi objasni,posto sam pokusavao da shvatim ali ne ide,ko je glasao za Sandru....Devojka je usla kao anonimus totalni,da se malo odmori,leskarila je,nista nije radila,svakom muskarcu je sedela u krilu,plus je priglupa i funkcionalno neupotrebljiva,a dosla je najverovatnije sa ciljem da je vidi Miskovicev sin i da se uda za njega iz zivi lagodno do kraja zivota....Jos se onom nagradom od 20 000 evra,kaze devojcicama:"E,ovako treba da se ponasate da biste imale uspeha u zivotu".......

Vala bas dobro receno!
Ta devojka zaista ne znam sta je radila i po kom osnovu je usla na Farmu, valjda sto je bila ili je nasa misica? Misica - cega?
Mislim da je u pitanju neka zesca veza. Ipak je tu svoje kikice ups... prstice umesala direktorka Mis Yu, kakoseonobesezvase?
Ukusi su razliciti, a gospodjica misica je pokazala ko je i sta je...
Gledala sam Farmu cisto onako usput, mislim da je Niggor trebao da pobedi bez obzira sto je Topalko tj. Milan bio najvredniji i nije se kompromitovao kao ostali.

Back