Goscica
Domaćin
- Poruka
- 4.534
On je dnoooooo !To onaj ljigavko..neki shatro novinar???
Kad je on u pitanju najbolje bi bilo da ode da se baci u neku septicku jamu posto tu mu je mesto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je dnoooooo !To onaj ljigavko..neki shatro novinar???
Kad je on u pitanju najbolje bi bilo da ode da se baci u neku septicku jamu posto tu mu je mesto.
To onaj ljigavko..neki shatro novinar???
Torrente gleda Farmu...Torrente gleda Farmu...Torrente gleda Farmu...![]()
Па кад нон-стоп траје директан пренос. Фарма је свуда око нас. Све је Фарма.
Избор је Тадић, Тома, Фарма или Оскар.![]()
Jeste, ali on ismeva one koji gledaju...![]()
Jeste, ali on ismeva one koji gledaju...![]()
Видим.
Схватам.
Али га браним јер исмевам и ја, и овде и код куће,
а гледам....![]()
![]()
![]()
Pa nije strasno gledati ....zavisi kako shvatas to. Ako se odusevljavas sa tim i cak saljes SMS da bi glasao onda je to zaista zabrinjavajuce a ako cisto malo bacis pogled da bi video u kakvoj debilnoj drzavi zivis onda je to poucno.
Bolje je Znanje Imanje od Farme![]()
uff kako mrzim tu farmu -.-
u cetvrtak ili sredu :// sam bila kod babe...i ona to gleda...pa sam bila primorana da gledam onaj dnevni pregled...viktorija je nenormalna jadna ona sandra....
Pa nije strasno gledati ....zavisi kako shvatas to. Ako se odusevljavas sa tim i cak saljes SMS da bi glasao onda je to zaista zabrinjavajuce a ako cisto malo bacis pogled da bi video u kakvoj debilnoj drzavi zivis onda je to poucno.
Ha, tu smo!!!!
Pa, nisam luda da glasam za budale. Ja ih gledam i smejem se ljudskoj gluposti, to je za mene humoristicka emisija. Sto neko rece, bas kao i Skupstina.
Maja je koliko primecujem dobila neosporive pohvale za njeno ucenje i pobedu u duelu sa piletom
cak sam i ja bila u fazonu..ma jeste pametna ali zasto je prosta toliko...medjutim
.....koliko je maja imala duela?
koliko je puta procitala i ucila istu stvar?
...ona je meni ,,kao dragica u velikom bratu
grozna je i nepodnosljiva,ali ne bi bilo zanimljivo bez njih
Maja je dno.Ona daje Marini primedbe na izgled a sebe ne vidi..Mala, zdepasta,ruzna. Ima noge ko dve pivske flase.Marina je bar nekad bila dobra riba ova nece biti nikad a obe su odvaljene.
Toma jeste preterao, ali je definitivno jedini imao hrabrosti da kaže ono što svi vide a niko ne priča...
Cakana je u većini snimaka bila za stolom, pila kafu, nekad čistila i ogovarala...
Viktorija - Cakanino drugo ja...
Nigor se folira, tj ima odličnu samokontrolu i igra na kartu mene ništa ne dotiče... Đura takođe... Bebi, kako joj dune, čas na jednoj čas na drugoj strani...Marko kao zavodi Sandru koja ili dobro glumi ili je naivna...Maja, priča za sebe...Ne kažem da drugi rade, ali što je mnogo mnogo je...
O cemu to?sta se izdesavalo sinoc?