Farma!

Nocas je bilo zlo na ,,Farmi,,Toma je preterao u svakom pogledu.Sramota.
Uf,da sam ja bila,kad bih ga zakucala,ne bi se vise digao,pa makar letela sa ,,Farme,,.

Sto je preterao? Samo im je rekao istinu u oci! Trebao je neko to da uradi i ranije. BRAVO TOMO!

Toma jeste preterao, ali je definitivno jedini imao hrabrosti da kaže ono što svi vide a niko ne priča...

Cakana je u većini snimaka bila za stolom, pila kafu, nekad čistila i ogovarala...

Viktorija - Cakanino drugo ja...

Nigor se folira, tj ima odličnu samokontrolu i igra na kartu mene ništa ne dotiče... Đura takođe... Bebi, kako joj dune, čas na jednoj čas na drugoj strani...Marko kao zavodi Sandru koja ili dobro glumi ili je naivna...Maja, priča za sebe...Ne kažem da drugi rade, ali što je mnogo mnogo je...

Tako je!

Sto je preterao? Samo im je rekao istinu u oci! Trebao je neko to da uradi i ranije. BRAVO TOMO!

Ma nemoj,on tako nacitan i opismenjen:ok::sad2:
Nezna ni srpski posteno da prica,a ne nesto da kaze.:roll:
Nije ga sramota,Cakana je i bila u granicama normale prema njemu.
Nije htela dalje da polemise sa njim jer je poceo da laze.
Sve sto bi dalje rekla,ispalo bi da je na nacionalnoj osnovi,ali u najmanju ruku to je i zasluzio.
Sto bi rekli Cigani,,Romano bući ili Ciganska posla.::manikir:

Toma jeste bio pijan,ali "Sta trezan misli,pijan govori".......A rekao joj je sve sta misli o njoj....I tacno je da dzabe svi glasaju,kada Cakana iza sebe ima stranku koja joj garantuje najmanje finale....I sama je jednom rekla kada su je pitali sta misli ko ima najmanje glasova:"Ja sigurno nisam".........

kako izvlacite stvari iz kontesta :roll:
pa rekla je da sigurno ona nema najmanje glasova a ne da ima stranku iza sebe..o Boze...

Pa posto si neupucena,vec je doticni predsednik stranke u nekoj emisiji izjavio da je Cakana u njegovoj stranci i jos dvoje sa farme,ali oni nisu hteli da se to zna.....Sigurno je stranka prati skrstenih ruku........

Ma nemoj,on tako nacitan i opismenjen:ok::sad2:
Nezna ni srpski posteno da prica,a ne nesto da kaze.:roll:
Nije ga sramota,Cakana je i bila u granicama normale prema njemu.
Nije htela dalje da polemise sa njim jer je poceo da laze.
Sve sto bi dalje rekla,ispalo bi da je na nacionalnoj osnovi,ali u najmanju ruku to je i zasluzio.
Sto bi rekli Cigani,,Romano bući ili Ciganska posla.::manikir:

A izvini koje je to visoke skole zavrsila Cakana??? I sto covek mora da bude visoko obrazovan da bi imao svoje misljenje???
Ona nije htela da polemise sa njim da on ne bi iznosio stvari koje zna o njoj, jer su milion puta svirali zajedno nekada, sto je na kraju i sam poceo da pominje.
Ja sam uvek bila na Cakaninoj i Viktorijinoj strani kada su se svadjale sa Majom, jer je Maja zlo u malom pakovanju, ali kada je Cakana posle svega sto se desilo izmedju nje i Maje rekla da joj nije tesko da poljubu Maju svako vece i da joj je to zadovoljstvo, e onda mi se zgadila.
Vrlo lukava osoba! A viktorija joj viri iz D.upeta kad god moze. Cakana se svadja sa Tomom a ova odmah upada...a niko je nista nije pitao. Ma zlo!

Normalno da se brani zena i da je brani Viki,kakve veze to ima.
Toma je naucio za par dana Sasinu skolu,samo sto je Sale mnogooooooooooo pametniji od Tome.
Inace je Toma samo copy - paste Saleta primenio na ,,Farmere,ali je ispao GLUP.

eh odgledala sam pregled!stv. je sramota oko cega se ljudi svadjaju!pa ni ja koja "nisam niko i nista" ne bih imala obraza da se tako ponasam negdje,a kamoli u javnosti!
pa da je od gladi da su se pokacili,al ni to jer su se nakrkali i napjevali i opijali cijelo jedno vece,pa im bi malo!
najgore mi je da gledam viktoriju kad se svadja,zlo mi je!ona je sledeca koju ce publika izbaciti!

Najsmesnija je Viktorija,cim Cakana nesto kaze,ona pocne da prevodi i da joj glumi advokata.
Kakava ludara,treba sledeca da leti, i to sa Cakanom u paketu!

Cakana je sasvim OK zena i bila je korektna prema Tomi. A on je prost i primitivan i njegovo ponasanje i obracanje nema izgovora. Izmanipulisao je Bebicom da bi se izdrndao na Cakanu, a uopste nije imao razlog.

sad gledam uzivo farmu i vidim bebi kako trazi naocare u sred mraka! na kraju ih nadje na necijem krevetu,stavlja ih,lijeze u krevet i pali cigar!
koji lik!
a sve to u 2 posle ponoci,gotovo svi legli i niko nista!
nego ne znam sta me to cudi kad je kod njih normalno bit nenormalan i obratno!

pa ako si gledala neki put sojica,tj. onu epizodu kad je u emisiji....i onda tiha spic objavi na pumpi svim zaposlenima da glasaju kao blesavi.....tako pobedjuju politicari u piramidi i ostalim emisijama u kojima se glasa...a njima se isplati da poslalju za nju po emisiji glasove za 1000 evra....i tako 10 puta....ona na kraju pobedi da im 30 000 i cao djaci.....

Back