Farma!

Iako nemam obicaja da pisem na ovoj temi
mogu samo da kazem da je Bebi Dol legenda.
Ne shvatam ova teoretisanja o njenoj konzumaciji droga.
Da li je to ljudima glavna preokupacija?
Ako je neko cudan, onda mozemo odmah zakljuciti da se drogira.
Pateticno.
Da li je tesko poverovati da je ona prirodno takva...
Od pocetka osamdesetih godina (kada se pojavila na sceni),
pa sve do sada, ona je jedna ista osoba.
Potpuno svoja i sanjar (koji povremeno poludi zbog ljudske gluposti).
Jedan od poslednjih kvalitetnih umetnika iz osamdesetih.
Mislim je pogresila sto se pojavila u farmi.
Ona je iznad svih tamo.

Potpuno se slazem sa tobom,..ona je jedna obrazovana intaligentna i talentovana zena....
Pravi Umetnik

Najjaca je Bebi kad pocne da prica sama sa sobom...:hahaha:

Mene podseca na Sonju Savic iz filma "Braca po materi" (glumili su Slavko Stimac i Zarko Lausevic), kad se pijana Sonja klati i krije flasu sa rakijom, a Petar Bozovic je samara.
Sad se nesto vadi kao steka alkohol za muskarce, a negde procitah je je potezala iz svoje gazdinske kuce, ali Pink to nece da prikaze, kao sto krije i duel Cakane sa Majom.
Inace, Bebi ima tanak glas i nemam pojma zasto je neko smatra legendom, kao ni onu ludu Viktoriju. Mozda to i jesu, ali samo u odnosu na hitove Kakane i Big Babe.

Poslednja izmena:
Slusaj ovu Maju! Ladno je rekla "Toma je stvarni ciganin". Ma veca je ona ciganka i od tome i od ovih mojih gancija u kraju sto zive. GLUPA GUSKA.

pa i prezime joj lepo pristaje...mozda stvarno i jeste cigancica...makar latentna...
inace,ne bih da ti rusim snove...ali toma jeste ciganin...rom...ili kako vec da se nazove...ocigledno je,nije nista novo otkrila tom izjavom...barem meni...

pa i prezime joj lepo pristaje...mozda stvarno i jeste cigancica...makar latentna...
inace,ne bih da ti rusim snove...ali toma jeste ciganin...rom...ili kako vec da se nazove...ocigledno je,nije nista novo otkrila tom izjavom...barem meni...

JoooooJ Boze :dash: :dash: Pa znam da je covek Rom, al ko je ona to da mu kaze na onako pogrdan nacin! Nevaspitanje cisto!

I dobro, zasto je Pile izasao? On je jedan kreativac i pozitivac... srce malo... nisam mislila da je takav... ali me uverio...

Nisam sinoc gledala, je l' bio najbolji u duelu? Jesu li ove zene znale nesto?

Back