Farma!

Jao ukljucih veceras Stink,kad se ono Maja Nikolic prosipa kako cita neku knjigu,koju je napisao Madonin brat i kako je fenomenalna.Pita je neka plavusa:"A dokle si stigla sa citanjem?",a Maja 'celica ce:"Pa znas trenutno sam pri pocetku,na 5-oj strani":hahaha::hahaha::hahaha: :mrgreen:

:hahaha: verujem..mene uzasno ALI UZASNO

nerviraju one njene ODVRATNE CIPELE /PATIKE na stiklu!!! UZAS!!

Маја је висока '' метар и јагода'', па да не носи платформе, не би се видела изнад стола... али, зато језиком палаца к'о права тетка!:mrgreen:
П.С. Сем, девојчице, обуци се, прехладићеш! :cool: :D

Маја је висока '' метар и јагода'', па да не носи платформе, не би се видела изнад стола... али, зато језиком палаца к'о права тетка!:mrgreen:
П.С. Сем, девојчице, обуци се, прехладићеш! :cool: :D

Gde si Astro zeno!! :cmok:

Kako si mi? Sta ima?

e imam jednu ponudu za posao u USA.....

Jao ukljucih veceras Stink,kad se ono Maja Nikolic prosipa kako cita neku knjigu,koju je napisao Madonin brat i kako je fenomenalna.Pita je neka plavusa:"A dokle si stigla sa citanjem?",a Maja 'celica ce:"Pa znas trenutno sam pri pocetku,na 5-oj strani":hahaha::hahaha::hahaha: :mrgreen:

Tu me je Maja oduševila, kakav je to intelekt kad je već na petoj strani (pri čemu je to verovatno prva strana na kojoj ima nešto teksta za čitanje) procenila da je knjiga genijalna. Do kraja farme ima da stigne do sedme strane maksimalno, garantujem :cepanje:

I koja je Bebi Dol lik kad joj je uopšte palo na pamet da MAJI da knjigu na engleskom. Garant da je izblamira :hahaha:

koja li je to rec koja zavrsava na j,a bila bi u kontekstu?nemoj da se ljutis i ja sam iznela svoje misljenje.meni je zabavnije da citam ovaj forum,nego njih da gledam,ali mislim sa takvim komentarima postajete isti kao oni.

kako je to ruzno sto vi nipodastavate i ismejavate ljude koje ni ne poznajete.

pa da bre...stvarno je ruzno...treba da se organizuje druzenje sa ukucanima,svaki gradjanin sa po jednim ukucanom na sat vremena...tako treba i sa glumcima,voditeljima,predsednikom...ipak je red da ih dobro upoznamo kako bi mogli da ih gledamo...da odemo na more,zovemo ih na slave i te fore...red je,valja se...

Back