Farma!

Ja počela ovo da gleduckam sa vremena na vreme. VB ne mogu, mnogo su mi odvratni ukućani ali ovo je još gledljivo ... inače su mi simpatični Marina, Nigor, Topalko i Bebi Dol ... ostali su teški kreteni :lol:

Niggor, Cakana i Bebi Dol su moji favoriti.

Nigor, jer je pozitivan, duhovit i izbegava konflikte. Pokazao je sta znaci biti drug, sta znaci biti ddzentlmen i kako se ostvaruje dobra komunikacija s ljudima.Mana: previse neutralan

Cakana, jer je vredna, pravedna i jer potpuno razumem da kao takva ne podnosi neradnike i folirante. Nosilac je nekih pravih ljudskih kvaliteta, ali na zalost medju pogresnim ljudima. Mana: Dugo trpi, a posle pukne.

Bebi Dol, zato sto je inteligentna i autenticna i zato sto me asocira na dobru muziku. Zato sto se trudi i zato sto je zivot na farmi za nju najrazlicitiji svakodnevnom zivotu. Mana: Sklona predrasudama i alkoholu :)

Big Mama je takodje skroz OK, a Viktorija je simpaticna koliko je luda.
Sasa je preterano emotivan i afektivan, Djura neutralan i neupecatljiv, a Toma prost i primitivan ali slutim da nije los covek, Topalko uvredljiv, ali dobar decko, a Marina klimaktericna :)

tri najproblematicnije figure po mom skromnom misljenju:

Maja Nikolic, aljkava i podla zena. Ne znam kako mogu da dozvole da osoba koja je ljudima namerno kuvala kafu od prljave vode, ostane na Farmi. Vrhunska pevacica koja je pokazala da nije bas sjajan covek.Velika neradnica.

Pile, poltron. U intervjuima istice kako da on ne radi za trojicu niko nista ne bi zavrsio. Veliki provokator i manipulator koji glumi zrtvu. Sasu je provocirao dok nije eksplodirao a njegov postupak bio je vrlo promisljen i podao.

Sandra, zalosno je koliko je ta devojka ogranicena. Igrom slucaja, poznajem ljude koji su s njom isli u gimnaziju i samo su potvrdili sumnje - beznadezno glupa. Pokazala da ne zna ni pod da prebrise, ali da se savrseno flertuje s muskarcima

Ono sto mi se dopada sto je dosta ljudi obrazovano. Bebi Dol, Viktorija, Cakana, Sale, Niggor....Sve su to ljudi koji su zavrsili fakultete. I od drugih ima sta da se cuje....
Dopadnu mi se neke sitnice. Slatko mi je bilo kad su Sale i Cakana pravili neke reminiscencije na Monti Pajtonovce i na Pobesnelog Maksa jer sam veliki filmofil i to bas cenim

izvini sta to znaci marina je klimaktericna?da nije to postala neka negativna osobina.klimakterijum je samo razdoblje u zivotu zene koje nosi svoje posledice.rec klimaktericna u negativnoj konotaciji mogu da koriste samo muskarci ili mlade devojke.a da li znas da i muskarci prolaze kroz klimakterijum.to su one godine kad od zrelog muskarca prave budalu.pocne da se oblaci neprimereno godinama,da kupuje sportska kola,ako je pri lovi nabacice i kabriolet,a o mladoj ljubavnici da ne govorimo.
izvinjavam se sto ovo nema veze sa temom,ali nisam mogla da ocutim.

Ja bih tako namlatila one tri kuhinjske vestice, zlobne su, mrzovoljne, sitnicave. I nisu ni za sta drugo nego opirace, narocito ona kafanska pevaljka. Za nju i jeste da muze krave, toliko je prosta i primitivna. Viktorija je prava muskaraca, ni trunke zenstvenosti, ni sarma, prolupala je totalno. Bebi je ludaca, prica sama sa sobom, izgleda kao vestica iz bajke, jos kad sam videla kad je smotala, pod kaput, flasu rakije... Sandra je zaista glupa i nesposobna da bilo sta uradi. Marina je poltron, svima podilazi, a sve ogovara...razocarenje veliko... Maju nisam mogla da smislim, sad mi je tu najpozitivnija osoba.
Muskarci su mnogo bolji. Nigor i Topalko su favoriti... Najvise bih volela da pobedi Maja i to zbog one tri kobile...

ово ће да се заврши кад сви почну да се макљају са лопатама,будацима,вилама и осталим помагалима....

izvini sta to znaci marina je klimaktericna?da nije to postala neka negativna osobina.klimakterijum je samo razdoblje u zivotu zene koje nosi svoje posledice.rec klimaktericna u negativnoj konotaciji mogu da koriste samo muskarci ili mlade devojke.a da li znas da i muskarci prolaze kroz klimakterijum.to su one godine kad od zrelog muskarca prave budalu.pocne da se oblaci neprimereno godinama,da kupuje sportska kola,ako je pri lovi nabacice i kabriolet,a o mladoj ljubavnici da ne govorimo.
izvinjavam se sto ovo nema veze sa temom,ali nisam mogla da ocutim.

Ja se izvinjavam za svoju nesmotrenost i nepreciznost u izrazu. Zaista sam upotrebio termin pomalo negativno konotiran , ali zbog toga sto nisam siguran da li je sam termin ''klimakterican'' naucna kovanica ili bas kolokvijalan izraz baziran na terminu klimaks. U svakom slucaju, ja protiv Marine nemam nista, samo sam upotrenio taj termin da ne bih nadugo i nasiroko objasnjavao da su njena svakodnevna plakanja, menjanja raspolozenja, uvredljivost i slicno odraz zivotne faze u kojoj se nalazi, a ne njenog karaktera, sto joj svakako ide u prilog.

Izvinjavam se jos jednom, nije mi bila namera pa ipak , zvucao sam nekorektno i povrsno.

Poslednja izmena:
Gledao sam jedan dnevni pregled.
Šta znam, nisu dosadni.
Ona Cakana, Big Mama... :confused:
A na drugoj strani razmažena Maja Nikolić, pa onda ona neka plava... :lol:
Sve u svemu, nije tako loše kao što sam imao utisak da će biti. ;)
Bebi Dol :hahaha:

Iako nemam obicaja da pisem na ovoj temi
mogu samo da kazem da je Bebi Dol legenda.
Ne shvatam ova teoretisanja o njenoj konzumaciji droga.
Da li je to ljudima glavna preokupacija?
Ako je neko cudan, onda mozemo odmah zakljuciti da se drogira.
Pateticno.
Da li je tesko poverovati da je ona prirodno takva...
Od pocetka osamdesetih godina (kada se pojavila na sceni),
pa sve do sada, ona je jedna ista osoba.
Potpuno svoja i sanjar (koji povremeno poludi zbog ljudske gluposti).
Jedan od poslednjih kvalitetnih umetnika iz osamdesetih.
Mislim je pogresila sto se pojavila u farmi.
Ona je iznad svih tamo.

Poslednja izmena:
Iako nemam obicaja da pisem na ovoj temi
mogu samo da kazem da je Bebi Dol legenda.
Ne shvatam ova teoretisanja o njenoj konzumaciji droga.
Da li je to ljudima glavna preokupacija?
Ako je neko cudan, onda mozemo odmah zakljuciti da se drogira.
Pateticno.
Da li je tesko poverovati da je ona prirodno takva...
Od pocetka osamdesetih godina (kada se pojavila na sceni),
pa sve do sada, ona je jedna ista osoba.
Potpuno svoja i sanjar (koji povremeno poludi zbog ljudske gluposti).
Jedan od poslednjih kvalitetnih umetnika iz osamdesetih.
Mislim je pogresila sto se pojavila u farmi.
Ona je iznad svih tamo.

Ja sam odrastao uz muziku 80-ih...ajde objasni mi po čemu je to ona zaslužaila da je svrstaš u legende ili ne znam ni ja šta,iz tog doba :think:

Pesme Ruze i krv, Mustafa, Kad sreca odlazi, Andjele, Lapis Lazzuli...
Odgovor na ovo gore boldovano. ;)

Teško da su to pesme koje će se pamtiti...znam jedino da će ostati upamćena po onoj bruci na Eurosongu sa pesmom Brazil kada je osvojila celih 0 bodova...meni ona sad više liči kao neki bogalj kome je oduzeta jedna štaka a ova druga je trula i da ne bi totalno krepala,ovaj rijaliti joj dođe kao neka vrsta savremenog ortopedskog pomagala.

Teško da su to pesme koje će se pamtiti...znam jedino da će ostati upamćena po onoj bruci na Eurosongu sa pesmom Brazil kada je osvojila celih 0 bodova...meni ona sad više liči kao neki bogalj kome je oduzeta jedna štaka a ova druga je trula i da ne bi totalno krepala,ovaj rijaliti joj dođe kao neka vrsta savremenog ortopedskog pomagala.

tih nula poena dobili smo iz političkih razloga, tada je otpočeo rat u SFRJ, a ''Brazil'' je bio veliki hit u Grčkoj,Francuskoj i Italiji...

Meni je Bebi ok, ali kuhinjska garda je za izbaciti i naknadno psihijatrijski posmatrati!:per:

ne mogu da verujem kako su se ove novopecene "zvezde" izblamirale.....topalko ce najverovatnije da dobije poziv za sud za razvod braka kad izadje,a big mama zato sto je pokazala da je nadrndana,odvratna baba.....cakana i viktorija no comment

Back