Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, jadni smo ako su nam to VIP-ovci.
Mene najvise nerviraju Big Baba, Luda Nasta i Kakana.![]()
izvini sta to znaci marina je klimaktericna?da nije to postala neka negativna osobina.klimakterijum je samo razdoblje u zivotu zene koje nosi svoje posledice.rec klimaktericna u negativnoj konotaciji mogu da koriste samo muskarci ili mlade devojke.a da li znas da i muskarci prolaze kroz klimakterijum.to su one godine kad od zrelog muskarca prave budalu.pocne da se oblaci neprimereno godinama,da kupuje sportska kola,ako je pri lovi nabacice i kabriolet,a o mladoj ljubavnici da ne govorimo.
izvinjavam se sto ovo nema veze sa temom,ali nisam mogla da ocutim.
ово ће да се заврши кад сви почну да се макљају са лопатама,будацима,вилама и осталим помагалима....
Iako nemam obicaja da pisem na ovoj temi
mogu samo da kazem da je Bebi Dol legenda.
Ne shvatam ova teoretisanja o njenoj konzumaciji droga.
Da li je to ljudima glavna preokupacija?
Ako je neko cudan, onda mozemo odmah zakljuciti da se drogira.
Pateticno.
Da li je tesko poverovati da je ona prirodno takva...
Od pocetka osamdesetih godina (kada se pojavila na sceni),
pa sve do sada, ona je jedna ista osoba.
Potpuno svoja i sanjar (koji povremeno poludi zbog ljudske gluposti).
Jedan od poslednjih kvalitetnih umetnika iz osamdesetih.
Mislim je pogresila sto se pojavila u farmi.
Ona je iznad svih tamo.
Pesme Ruze i krv, Mustafa, Kad sreca odlazi, Andjele, Lapis Lazzuli...
Odgovor na ovo gore boldovano.![]()
Teško da su to pesme koje će se pamtiti...znam jedino da će ostati upamćena po onoj bruci na Eurosongu sa pesmom Brazil kada je osvojila celih 0 bodova...meni ona sad više liči kao neki bogalj kome je oduzeta jedna štaka a ova druga je trula i da ne bi totalno krepala,ovaj rijaliti joj dođe kao neka vrsta savremenog ortopedskog pomagala.
Pesme Ruze i krv, Mustafa, Kad sreca odlazi, Andjele, Lapis Lazzuli...
Odgovor na ovo gore boldovano.![]()
ово ће да се заврши кад сви почну да се макљају са лопатама,будацима,вилама и осталим помагалима....
Najjaca je Bebi kad pocne da prica sama sa sobom...![]()