Farma!

Maja se malo smirila, ali je zato Viktorija preuzela njenu ulogu. Zena je naprosto odvratna, dosadna i prazna. Sinoc su pola sata prikazivali Cakanu i nju kako plete i vode suplje price. Na kraju sam iskljucila TV.

Do skoro mi je je Maja bila ubedljivo najodvratnija, ali sada su primat preuzele one tri iskompleksirane zenturace: Viktorija. Cakana i ona rugoba iz Granda. Cakana se prosto osusila od zlobe, Viktorija je prolupala bez tabletica, a grandusa je umislila da je neka faca, pa glumi uvredjenu primadonu. Ni ona Tanja nije bolja.
Ne mogu da verujem, Maja mi je cak postala simpaticna, kakva god da je, nije zla vestica. Onaj Topalko mi je normalan. samo da se ogradim, do skoro nisam ni znala ko je on. Igor isto tako...
Kako god okrenem, muskarci su sto puta bolji od tih torokusa. Naprosto su ogavne, fuj...

Do skoro mi je je Maja bila ubedljivo najodvratnija, ali sada su primat preuzele one tri iskompleksirane zenturace: Viktorija. Cakana i ona rugoba iz Granda. Cakana se prosto osusila od zlobe, Viktorija je prolupala bez tabletica, a grandusa je umislila da je neka faca, pa glumi uvredjenu primadonu. Ni ona Tanja nije bolja.
Ne mogu da verujem, Maja mi je cak postala simpaticna, kakva god da je, nije zla vestica. Onaj Topalko mi je normalan. samo da se ogradim, do skoro nisam ni znala ko je on. Igor isto tako...
Kako god okrenem, muskarci su sto puta bolji od tih torokusa. Naprosto su ogavne, fuj...

isto mislimo, maju sam mrzela, a sad mi je simpa...:)

Slusajte, ovo je cisto ispiranje mozga, kao i onaj veliki brat. Dok ovi seljaci luduju u onim kucama, vi glasate, i glasate, a Antisrbi zaradjuju vise, vise, vise i vise para na narodu, a niko ne razume da su tako zaradili i Miskovic, pomocu "snizenih cena", a da ni ne pominjem, da ako zarade dovoljno bas kada se vi zaludite, i tada otkazu emisiju, vi necete biti pri sebi! Ua Reality Shows! :rtfm: :evil:

ja ne bih glasala ni da poznajem nekoga od učesnika (u bilo kom šovu) na meni sigurno neće zaraditi! uvek me je zanimalo ko je lud da glasa i da baca pare na te gluposti?

Sad se alapacama prikljucila i ona Tanja.
Ona pevaljka sa Ibarske magistrale (idiotskog nadimka - Big Mama) neopisivo je antipaticna sa svojom konjastom facom. Samo ponavlja kako "mesi 'leba i muze kravu", pa ni za sta drugo i nije. Psuje kao kocijas, nije mi jasno otkud ona uopste tu (VIP:hahaha:).
Viktorija je histericna, klimaktericna i ocito u apstinencijskoj krizi.
Cakana se sva osusila od zlobe. Zena pravila sir, pa uzela da isproba, stavila ispred sebe serpu i jede nad njom, kao da joj je tanjir, pa olize kasiku i opet u serpu. Jos daje drugima istom kasikom. Fuj!
Secam se da je ona Vendi na nekoj TV izjavila kako joj je Sinisa Mihajlovic pricao da mu je jednom u stan u BG banula "sredovecna narodna pevacica slatkog nadimka" i, na njegovo zaprepastenje, otkopcala slic i odradila radnju. Jos tad mi se smucila.

Poslednja izmena:
Једине ликуше на Фарми су Љиља и Биља! :D
И оно магаренце на које се Сале ложи је преслатко... укућани су као да су их вадили из бућкала... шта, не знате шта је бућкало?! ;)
:bye:

Back