Farma!

Copy-paste...
Nakon samo dve nedelje boravka na „Farmi“, mnogi „seljaci“ pokazali su kako imaju kratak fitilj, u čemu se posebno dokazala Maja Nikolić. Naime, ona je posle žestoke svađe sa Marinom Perazić, koja nije htela da joj napravi klopu, nastavila s optužbama na račun „farmera“ ističući kako je na imanju prljavo i štrokavo i da ona to iz zdravstvenih razloga (zbog alergije) ne može da toleriše. Iziritirana što na „Farmi“ nema pun komfor i što higijena nije na nivou, temperamentna Nišlijka rekla je:
- Sad ću da vam pokažem svoje gaće da vidite moj iscedak!
Međutim, realizatori sa TV Pinka bili su zgroženi njenim komentarom, koji je, po njihovom mišljenju, bio krajnje neukusan i neprimeren, tvrdi izvor Kurira koji se zatekao na licu mesta. Dakle, postavlja se pitanje zašto su se pojedinci poput Maje prijavili u ovakav rijaliti šou ako nisu bili spremni na kompromis? Da li je ovakvo ponašanje želja da se skrene pažnja na sebe ili su „farmeri“ zaista privatno prgavi, netolerantni i kratkog fitilja.
U javnosti se uveliko spekuliše kako na „Farmi“ vlada netrpeljivost i nezadovoljstvo jer svi „seljaci“ misle kako su velike face oko kojih treba svet da se vrti. I dok jedni misle da su „zvezde“ i ističu se svađom i neradom, za to vreme drugi farmeri vredno rade nastojeći da se prilagode novim uslovima u kojima su se našli.
:bljak::bljak::bljak:

Поздрав, Сем! :)
Па, како да се не посвађају кад су обе климактеричне бабе, пуне себе... Маја је позната на естради као свађалица која би и два ока у глави завадила... не знам конкретан разлог њихове свађе, али сам видела да је рекла Марини да је лујка и да јој треба неуропсихијатар, па су се затим закачиле и по националној основи... ма, лујке су обе... није ми јасно да Марина, која годинама живи у Бг, није успела да се прилагоди и да свој хрватски ''нагласак'' мало ублажи... знам да многе тиме иритира...
Фарма је, у почетку, осмишљена да буде оаза мира, тишине, лепог дружења, а ове наше естрадне '' величине'' не могу да обуздају своју сујету и примитивизам... по мени, овај риалити шоу је потпун промашај, али, погледам повремено јер Пилета познајем (он је прави лик, не фолира се), па желим да сам у току.
Ето, толико! :)
:bye:

Kako Maja baba u klimaksu? Ja mislim da ima 32,33..Ili to kod zena dolazi ranije :eek: Marina jeste u klimaksu kao i sve ostale sem Olje i Maje-mozda.
Muskarci se bolje slazu.:mrgreen: Marina ne zivi u Beogradu gooooodinama,mada meni njen akcenat ne smeta.Sto bi mi smetao?Bolje nju razmumem nego Viktoriju koja samo nesto mumla.Maja je najnegativnija zena na fami:zper:

Мат, у праву си! :confused:
Гуглала сам и пронашла податак да Маја Николић има 34 год., али, ја јој нисам била бабица на рођењу, па да то са сигурношћу потврдим... колико могу одока да оценим ;), пре бих рекла да има око 40... ето, сад сте ме увукли у причу, па сам почела и трачеве да водим... :roll: :D

Dajana o dešavanjima u „Farmi”
Slutim da će se potući
Autor: M. R. | 03.10.2009. - 05:00

Žene u serijalu „Farma” su potpuno besne i nervozne. U poslednjih nedelju dana nema takmičarke koja se nije posvađala. Marina se svađala sa Cakanom, Big Mamom i Majom, Maja sa Cakanom, Big Mamu su u jednom trenutku sve žene osporavale… Svađe su obično započinjale zbog nekih sitnica, oko kuvanja i hrane, a kulminirale teškim uvredama.

Pozvali smo Slavicu Tripunović Dajanu, prvu takmičarku koja je napustila farmu kako bi nam prokomentarisala aktuelne svađe.
- Žene se više svađaju od muškaraca zato što su ograničene na mali prostor - kuhinju. Ne može toliko njih da sprema jedan ručak. Tu nastaje gužva i svađe - počinje priču za „Blic” Dajana i kaže da smatra da će svađe na farmi biti sve učestalije.
- Mislim da su farmeri umorni i razdražljivi, kako odmiče vreme svađa će sigurno biti sve više. Nadam se da neće doći do nekog fizičkog obračuna, ipak to nije prikladno ponašanje za dame. Samo to ne želim - kaže Dajana koja smatra da je Maja Nikolić preterala kada je vređala Marinu.
- Ma koliko da su tamo teški uslovi, ipak bi trebalo da žena teži ka tome da bude dama - kaže Dajana.
Ona je po izlasku izabrala Big Mamu za gazdaricu farme, a njoj je to teško breme.
- Koliko me je samo puta spomenula i žalila se šta sam joj učinila. Videla sam da je čestita žena i žao mi je što se dosta sekira oko zadataka. Kada je u pitanju svađa između nje i Marine, smatram da je trebalo da popusti Marini i pusti je da gleda zalazak sunca. Ipak je to jedini vid relaksacije tamo, a videla sam da je Marina obavila svoj posao. Uslovi na farmi su teški, treba se snaći za hranu, ustaje se u pet, toliko ljudi spava u jednoj sobi i normalno je da dolazi do varnica - zaključuje Dajana.

Izvor: Blic
:aha:

Poslednja izmena:
Леле, избациће ми Пилета ( људи, он је тако кул тип и фаца) :(, а остаће оне бабетине - кокошке које само вребају прилику да трачаре... :roll:

:bye:

Gledao sam par puta...
Ok mi je Niggor, ok mi je Cakana (mada sam nju i ranije gledao, znao sam da je skroz ok), a i Big Mama mi je simpaticna. Mislim da je Nikola Hadzi Nikolic sasvim pristojan covek, samo se malo ne snalazi...

Maja Nikolic je katartrofalna. Ovo joj nikako nije trebalo. Necu moci vise nikad da je shvatam ozbiljno kao jako dobru pevacicu, sto ona jeste, kad je tako primitivna i negativna...

Back