Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve ovo stoji samo mi nije jasno kako si pomislio da ovde,u ovakvoj državi sa ovakvom televizijom išta može biti prava stvar...svo to američko djubre koje nam plasiraju sa tv aparata vređa i mog papagaja a kamoli nas,pripadnike srpske populacije...kako da se sačuvamo od prave najezde nebuloznih emisija ...pomagajte,drugoviNeverovatan skup potpunih anonimusa. Poznajem samo Marinu Perazic, a omatorelu Viktoriju sam jedva prepoznao.
Taj kvazirealni sou program je namesten kao i svi ostali. Ona anonimna seljancica koja nije htela nista da radi i koju su po dogovoru "izbacili" sa Farme odmah na pocetku je najverovatnije za ta dva dana dobila 10000 evra od Mitrovica. Jos pre nego pocnu ti sou programi odredi se ko ce biti pobednik, ko ce da ispadne kog dana i koliko ce para dobiti za angazman.
Meni potpuno nepoznati Pile je "majstor" za sve. Napravio je lebarnik, s tim da ga niko nije video da ga pravi, zakucao je dva ekserceta na gotov proizvod koji je dobio od ekipe Pinka. Pa njegov "Gazdamobil", I mean, really! Odakle onaj otpadak od bicikle na potpuno novoj farmi? Smejurija, oni zaista misle da smo mi svi debili. Devojke "rade" na njivi, a ruke im u savrsenom stanju. Pa, razgovori do kasno u noc. Pravi seljaci u to vreme spavaju jer su crknuti od celodnevnog rada. A i sutra se treba ustati ranom zorom, a ne u deset.
Nikada nisam gledao te programe, pomislio sam da je ovo mozda stvarno prava stvar... ali ne, namestaljka kao i svi drugi sou programi tog tipa. Vise je ne gledam jer nemam sta da vidim. A da gledam zadrigle majmune kako zderu non-stop i ponekog narkomana koji krizira, kao onaj iz meni nepoznate grupe 357, to me ne zanima.
Ispade ti tetka
Neka je ispala i treba
Jesi li ti bio onaj mali što je čekao u studiju?
pusi kamilicu![]()
Moguce je. Naravno da ne gledam. Idiote nalazim na svakom koraku, ne moram ih traziti na televiziji.Da li je moguce da tema nije otvorena?Jel' gledate?????