Farma!

LJudi,taman se rešimo VB i sličnih glasanja,menjanja žena i ostalih emisija tipa gledaj majku tu.aj ćerku pomislim da je neko skapirao da ne može baš toliko beskrupulozno da zarađuje na ovom narodu kad ono...survival,farma,pa opet zvezde granda pa...ljudi,smatra li neko da je očajniji od mene

Neverovatan skup potpunih anonimusa. Poznajem samo Marinu Perazic, a omatorelu Viktoriju sam jedva prepoznao.
Taj kvazirealni sou program je namesten kao i svi ostali. Ona anonimna seljancica koja nije htela nista da radi i koju su po dogovoru "izbacili" sa Farme odmah na pocetku je najverovatnije za ta dva dana dobila 10000 evra od Mitrovica. Jos pre nego pocnu ti sou programi odredi se ko ce biti pobednik, ko ce da ispadne kog dana i koliko ce para dobiti za angazman.
Meni potpuno nepoznati Pile je "majstor" za sve. Napravio je lebarnik, s tim da ga niko nije video da ga pravi, zakucao je dva ekserceta na gotov proizvod koji je dobio od ekipe Pinka. Pa njegov "Gazdamobil", I mean, really! Odakle onaj otpadak od bicikle na potpuno novoj farmi? Smejurija, oni zaista misle da smo mi svi debili. Devojke "rade" na njivi, a ruke im u savrsenom stanju. Pa, razgovori do kasno u noc. Pravi seljaci u to vreme spavaju jer su crknuti od celodnevnog rada. A i sutra se treba ustati ranom zorom, a ne u deset.
Nikada nisam gledao te programe, pomislio sam da je ovo mozda stvarno prava stvar... ali ne, namestaljka kao i svi drugi sou programi tog tipa. Vise je ne gledam jer nemam sta da vidim. A da gledam zadrigle majmune kako zderu non-stop i ponekog narkomana koji krizira, kao onaj iz meni nepoznate grupe 357, to me ne zanima.

Seljanka pre nego sto je postala pevaljka ko zna sta je sve radila a sad kao ne zna da opere sudove :hahaha:Najgore su te sto dodju iz sela u grad pa glume ribe.

Drago mi je sto je izletela Ana Nikolic.Kad sam je videla kako se gadi na pecenu papriku i "hvali" se kako "ona to u zivotu nije radila",pa jos izvrce onim majmunskim ustima,doslo mi je da povracam.Sad moze samo da im skoci gledanost posle njenog izlaska,glupih niko nije zeljan!

Joj, gleda li ovo iko.. ja mislim da su izmislili one rejtinge,
nemoguce da toliko ljudi gleda, kada je ovo toooliiikooo dosadno.
ni ne vidi se lepo, kamere iz daljine nesto snimaju,ne vidi se sta...
A i ako cu vec da gledam kako neko rmbaci, onda mogu da se okacm na prozor i gledam komsije.
uostalom, moje komsije su poznatije od ovih tamo. z:D

Neverovatan skup potpunih anonimusa. Poznajem samo Marinu Perazic, a omatorelu Viktoriju sam jedva prepoznao.
Taj kvazirealni sou program je namesten kao i svi ostali. Ona anonimna seljancica koja nije htela nista da radi i koju su po dogovoru "izbacili" sa Farme odmah na pocetku je najverovatnije za ta dva dana dobila 10000 evra od Mitrovica. Jos pre nego pocnu ti sou programi odredi se ko ce biti pobednik, ko ce da ispadne kog dana i koliko ce para dobiti za angazman.
Meni potpuno nepoznati Pile je "majstor" za sve. Napravio je lebarnik, s tim da ga niko nije video da ga pravi, zakucao je dva ekserceta na gotov proizvod koji je dobio od ekipe Pinka. Pa njegov "Gazdamobil", I mean, really! Odakle onaj otpadak od bicikle na potpuno novoj farmi? Smejurija, oni zaista misle da smo mi svi debili. Devojke "rade" na njivi, a ruke im u savrsenom stanju. Pa, razgovori do kasno u noc. Pravi seljaci u to vreme spavaju jer su crknuti od celodnevnog rada. A i sutra se treba ustati ranom zorom, a ne u deset.
Nikada nisam gledao te programe, pomislio sam da je ovo mozda stvarno prava stvar... ali ne, namestaljka kao i svi drugi sou programi tog tipa. Vise je ne gledam jer nemam sta da vidim. A da gledam zadrigle majmune kako zderu non-stop i ponekog narkomana koji krizira, kao onaj iz meni nepoznate grupe 357, to me ne zanima.
Sve ovo stoji samo mi nije jasno kako si pomislio da ovde,u ovakvoj državi sa ovakvom televizijom išta može biti prava stvar...svo to američko djubre koje nam plasiraju sa tv aparata vređa i mog papagaja a kamoli nas,pripadnike srpske populacije...kako da se sačuvamo od prave najezde nebuloznih emisija ...pomagajte,drugovi

mene iritira onaj iz 357,deluje mi nekako kao neki agresivac cak mu je i pogled tako sav hladan,nikad da keze nesto smesno,da se nasali,jako negativna osoba.Ostali su mi svi dobri

Mene je Nikola bas razocarao.Nisam ocekivao njega u ovom sranju.Mada,kad uzmem u obzir njegovo propagiranje serije "Selo gori..." :roll: Sta sve covek nece da radi za pare...A ostali bolje i da se ne vracaju.Tamo,na farmi,im je prirodno staniste...

Back