Farma!

Можда је и на нервној бази, мада ми личи на постоперативни Шерон Стон синдром. Али видећемо кад је пусте из луднице, пардон кад је избаце са Фарме, ваљда ће да је пита неки новинар да ли се "естетисала".

Maja me je malo razocarala moram da priznam!Mislila sam da ono zavodjenje ima veze samo sa serijom,a ona ovamo olako ljubi svakog prolaznika u usta!Veliko razocarenje!

Najbolje bi bilo da ne gledate i ne bi ste imali nikakvih razloga da se nervirate ali... jedno je prica a drugo "gladne"oci i sujeta. Kao, bili bi ste bolji, pametniji, kulturniji, intelegentniji, ma savrseni...Dugme!!!!!

to sam i ja cula!zna li ko od cega boluje?posto on savrseno izgleda,ali se prica da bi bez terapije mogao da umre!

Igor je cini mi se imao tumor na hipofizi, koji je operisao, mislim da su mu ti lekovi neka vrsta terapije ili sta vec. Ali on je bas super, divno stvorenje, ima smisla za humor, a ne moze da dodje do izrazaja od ovih torokusa.

a122.gif
a122.gif
a122.gif

pile je sigurno postavio bebi dol za gazdaricu ove nedjelje,ako je tako onda vrh!a maja no comment za ispade ovoga tipa,a i za nedolicno ponasenje prema marini nazivajuci je pogrdnim imenima..

ma ono je fazon decenije sto su uradili sa stiklom
,,maja to i zasluzuje ,,ali ,,stikla,pa to nece biti jos dugo prevazidjen fazon jer i jos dugo nece biti takvih Frikova u reality kao sto je to maja

Зна ли неко ко је ону Мају зезнуо са онако кретенском фризуром?

А естетског хирурга који јој је рашчепио очне капке би морала да тужи. Не може да затвори очи, као Шерон Стон пре десетак година, кад је и њу зезнуо хирург.
:zcepanje::zcepanje:

Ne bi ni mog dedu mogla da zavede. Kako je ruzna j. b. t/ :zcepanje:

Back