- Poruka
- 21.194
Нека уведу неки Новосађанку
sta to znaci nek uvedu neku novosadjanku.nismo mi novosadjanke stoka da nas uvode.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нека уведу неки Новосађанку

sta to znaci nek uvedu neku novosadjanku.nismo mi novosadjanke stoka da nas uvode.![]()
sta to znaci nek uvedu neku novosadjanku.nismo mi novosadjanke stoka da nas uvode.![]()

Svaka njoj čast,jeste načitana...
Marina je nepodnosljivaaa brate
poZz ppl...ne gledam farmu al' sam cuo da je kao gost bio i Napoleon (jedan zanimljiv decko) pa ako moze neko da mi okaci snimak sa tuba ovde posto sam ja nisam mogo da nadjem na tubu
![]()
učesnici -
show - mnogo zanimljiviji od VBa, pogotovu što se radi o (propalim/polupropalim) poznatim ličnostima...

To je stvarno bezobrazno, jel ona zivi od farme?Nek zasuce rukave i radi nesto u zivotu pa se niko nece igrati zivotom nje i njene dece.Ko je iz Srbije bio kad je Farma isla u Hrvatskoj?![]()
Ako je ona načitana, jako dobro to krije.
Provali kako joj se svaka rasprava o bilo čemu za par minuta pretvori u ''tebi je mali'', ''ti si debela'', ''ti si matora'', ''ti si ružna''. Prosto uhvati čoveka nostalgija za petim osnovne.
Inače, meni je ona oduvek sa onim smehom i onim bečenjem delovala malo psiho.
A poznata je postala verovatno preko kreveta. Ne reče li neko da ju je jedan muž ostavio nakon što ju je uhvatio na gomili sa kumom? Verovatno je na tu foru i karijeru finansirala, i do Amerike dogurala. Ne bi me čudilo pošto joj svakako fali vokalnih kvaliteta.
Maja je dno.Ona daje Marini primedbe na izgled a sebe ne vidi..Mala, zdepasta,ruzna. Ima noge ko dve pivske flase.Marina je bar nekad bila dobra riba ova nece biti nikad a obe su odvaljene.