Farma!

Svaka njoj čast,jeste načitana...

Ako je ona načitana, jako dobro to krije.

Provali kako joj se svaka rasprava o bilo čemu za par minuta pretvori u ''tebi je mali'', ''ti si debela'', ''ti si matora'', ''ti si ružna''. Prosto uhvati čoveka nostalgija za petim osnovne.

Inače, meni je ona oduvek sa onim smehom i onim bečenjem delovala malo psiho.

A poznata je postala verovatno preko kreveta. Ne reče li neko da ju je jedan muž ostavio nakon što ju je uhvatio na gomili sa kumom? Verovatno je na tu foru i karijeru finansirala, i do Amerike dogurala. Ne bi me čudilo pošto joj svakako fali vokalnih kvaliteta.

SA MONDO.RS>>>>> Gazda Toma je rekao da mu je bilo teško kad je određivao sluge, ali da je sve ovo igra. Marina mu je, međutim, odgovorila da se "poigrao sa njom i njenom decom".

"Ti se Tomo igraš sa mojim životom i sa mojom decom", rekla je ogorčena Marina.

SAMO NEK MI NEKO OBJASNI KAKO NEKO MOZE DA BUDE BAS OVOLIKO BEZOBRAZAN......

To je stvarno bezobrazno, jel ona zivi od farme?Nek zasuce rukave i radi nesto u zivotu pa se niko nece igrati zivotom nje i njene dece.Ko je iz Srbije bio kad je Farma isla u Hrvatskoj?:think:

Kada bi neko iz Srbije otisao u Hrvatsku u jedan ovakav show?????A i kad a bi otisao izbacili bi ga posle 3 dana....A ona debela samo zdere i kuka,zevala je po Americi,troskarila i sad na ovaj nacin hoce da dobije publiku......BRUKA

To je stvarno bezobrazno, jel ona zivi od farme?Nek zasuce rukave i radi nesto u zivotu pa se niko nece igrati zivotom nje i njene dece.Ko je iz Srbije bio kad je Farma isla u Hrvatskoj?:think:

Smijesno da se Toma igra sa njenom djecom ...
Nije se zapitala sto ona radi?
Njena sebicnost joj je odmogla a ne tamo neko .
Rukave ce zasukati kad tad...
Sto prije ukapira bice joj prije bolje .
Tada ce da zahvali Tomi a ne da prosipa jad preko svoje djece koja ce se postidjeti njenih postupka.

Ako je ona načitana, jako dobro to krije.

Provali kako joj se svaka rasprava o bilo čemu za par minuta pretvori u ''tebi je mali'', ''ti si debela'', ''ti si matora'', ''ti si ružna''. Prosto uhvati čoveka nostalgija za petim osnovne.

Inače, meni je ona oduvek sa onim smehom i onim bečenjem delovala malo psiho.

A poznata je postala verovatno preko kreveta. Ne reče li neko da ju je jedan muž ostavio nakon što ju je uhvatio na gomili sa kumom? Verovatno je na tu foru i karijeru finansirala, i do Amerike dogurala. Ne bi me čudilo pošto joj svakako fali vokalnih kvaliteta.

Maja je koliko primecujem dobila neosporive pohvale za njeno ucenje i pobedu u duelu sa piletom
cak sam i ja bila u fazonu..ma jeste pametna ali zasto je prosta toliko...medjutim
.....koliko je maja imala duela?
koliko je puta procitala i ucila istu stvar?
...ona je meni ,,kao dragica u velikom bratu
grozna je i nepodnosljiva,ali ne bi bilo zanimljivo bez njih

Maja je dno.Ona daje Marini primedbe na izgled a sebe ne vidi..Mala, zdepasta,ruzna. Ima noge ko dve pivske flase.Marina je bar nekad bila dobra riba ova nece biti nikad a obe su odvaljene.

Гледе изгледа оне Маје Николић. Не знам колико постоји у Србији "певачица" са истим именом, али неко је на Јутјуб ставио снимак из 2006. Ни ту није лепотица али се види како је изгледала пре хируршке интервенције, очи су јој нормалније.

Back