Farma!

Maju ne podržavam, ako joj ovo nije zadatak, ovo njeno ponašanje jeste za izbacivanje. Ali da li je moguće da Zadruga ovo podržava i ne diskvalifikuje ga. Ovo je bolesno ponašanje. Dajte preduzmite nešto, ako on ne ispadne napraviće zlo pa ćete se svi kajati.

Pa nisam sigurna da Maju nista ne moze da izbaci iz takta, ona
je tamo najzivcanija!

Bogami sad vidim da je Sale izbacio iz takta rekavsi joj ono za decu,jedino je to pogodilo da je pricala stalno o tome videlo se da joj za tako nesto nije bilo svejedno,dok se za ostale situacije nije preterano tangirala niti histerisala kada uporedis ostatak ekipe sa njom.

Vidi se koliko je Maja "dobra", kada je Sale pojurio da je bije niko nije ustao da je brani samo Marina, svi su sedeli ko zalepljeni za one stolice i samo gledali, mislim da su jedva cekali da joj se neko naj**e majke, niko bre nece da stane uz nju. Pa ispada da je ona jedina tamo pametna a ostalih 10 ljudi su debili i bezobrazni. Pa sa skoro svima se posvadjala i usla u neki duel. Nije samo sa onima koji su po prirodi tihi ljudi, kao sto je Nigor ili Marko.

Sale samo psuje,svadja se! misli da je najbolji lik unutra,najpravedniji,najpametniji i najvredniji!
dobar je covjek ali previse prepotentan,ko da samo on ima razlog da ostane do kraja i da uzme pare!

Vidi se koliko je Maja "dobra", kada je Sale pojurio da je bije niko nije ustao da je brani samo Marina, svi su sedeli ko zalepljeni za one stolice i samo gledali, mislim da su jedva cekali da joj se neko naj**e majke, niko bre nece da stane uz nju. Pa ispada da je ona jedina tamo pametna a ostalih 10 ljudi su debili i bezobrazni. Pa sa skoro svima se posvadjala i usla u neki duel. Nije samo sa onima koji su po prirodi tihi ljudi, kao sto je Nigor ili Marko.

Pa zar ti to neshto ne govori o njoj,a ne o njima? ako se neka osoba popicka sa svim ljudima,pa jesu li onda tih 10,20 il koliko ljudi ludi,ili je ona....? postujem je kao talentovanu osobu,svidjaju mi se neke njene izjave za muziku,da bi da peva pesme kao Sade,Sting i ne mislim da je skroz losha kao osoba ali kad je ona dosla { ne znam ni ja kome} valjda spominjala mamu,pa joj je jedna rekla ''kako se usudjujes mamu da mi spominjes mrtva je vec 15 godina'' i ona joj rekla ''ma shta me briga shto ti je mama mrtva'', pa ti se unese u facu ''ajde ajde ajde udari me udari me...'' Shta ocekujes? da je svi vole? zanima me da se tebi tako neko unese u facu i provocira te,ili te zaj.ebava da ti ne regaujes. A nije usla u duel sa Nigorom jer je covek ne registruje uopste :lol: Svakog uspe da dirne, a on jedini ne obraca u sustini paznju na nju i njene napade i ne bi joj bilo zanimljivo da ga provocira,jer je hladan....
inace navijam za njega,car:lol: ''eno ona plava verenika nekog imala,eno je vezla mu neku krpu vidim sa dvishe ne veze..''
Budimo realni...i da meni neko dodje i kaze mi ti si pravi ciganin ,li shta je vec rekla, da mi se unosi u facu da joj ne mogu nishta,da mi spominje ko zna koga,da me njaka sve dok ne puknem pa i ja bih je napala..AKo je vec covek u svadji sa svima,ostali ljudi valjda nisu svi toliko ludi da grese,nego bice da su u pravu.

Poslednja izmena:
Maja Nikolic nije psihicki stabilna. Zapravo, jezivo je koliko je u nekim trenucima proracunata i haldnokrvna. Secam se toga za majku, iako ne gledam redovno, Marina je bila u pitanju i rekla joj je u tom fazonu da je boli briga sto joj je majka mrtva. Saletu je isarala kapu flomasterom koji je trazila nekoliko dana od organizatora, sto znaci da je planirala da mu napakosti i pre nego sto ju je gadjao sveskom. Pa nije li ta ista ''jadna zrtva'' svim ukucanima skuvala kafu od prljave vode i posolila na samom pocetku rijalitija. TAda se jos ni sa kim nije stigla posvadjati kako treba, osim sto je Marinu vec prve nedelje vredjala na nacionalnoj osnovi.
Samo zbog Maje su Cakana i Big Mama postale omrzene kod dela gledalaca, a zapravo je rec o tome da dve zene koje najvise rintaju i cute nisu mogle da gledaju jednu nacifranu spodobu kako se setka okolo prljave kose i ne radi nista. USpela je Cakanu da izbaci iz takta koja je prilicno smirena zena. Vredjala je Marinu na konto kilaze, Viktoriju prozivala ovisnikom a ima mnooogo putera na glavi.

Gospodjica Maja dve godine je s tada novim muzem provela u Americi i sina ostavila u Srbiji! Nakon razvoda od Vuka ni drugo dete ne zivi sa njom. Licno sam je vidjao ove godine kako landra po klubovima u, cak i za moje muske pojmove, nepristojnim dekolteima i prekratkim suknjama. Majka malog deteta to ne radi.

Sale je planuo i nije trebalo to da kaze ali to cela carsija zna.....

Sa Niggorom se nece posvadjati jer je Niggor mnogo losih stvari prosao u zivotu pa ga debili ne mogu lako iznervirati. Ali je ocigledno da je jedva trpi.

1)Pa Maja je proracunata.....Prvo isprovocira do daske i onda se unosi u kameru i kao ovo je za diskvalifikaciju.....
2)Ona Big mama je samo izgubila na popularnosti.Po ceo dan u nekom cosku pusi i pije kafu,i onako gleda blentavo...
3)Jel Marina jede nesto kod kuce????Ovde je kao pustena sa lanca,samo zdere,valjda je videla da je besplatno,pa ae....

Pa zar ti to neshto ne govori o njoj,a ne o njima? ako se neka osoba popicka sa svim ljudima,pa jesu li onda tih 10,20 il koliko ljudi ludi,ili je ona....? postujem je kao talentovanu osobu,svidjaju mi se neke njene izjave za muziku,da bi da peva pesme kao Sade,Sting i ne mislim da je skroz losha kao osoba ali kad je ona dosla { ne znam ni ja kome} valjda spominjala mamu,pa joj je jedna rekla ''kako se usudjujes mamu da mi spominjes mrtva je vec 15 godina'' i ona joj rekla ''ma shta me briga shto ti je mama mrtva'', pa ti se unese u facu ''ajde ajde ajde udari me udari me...'' Shta ocekujes? da je svi vole? zanima me da se tebi tako neko unese u facu i provocira te,ili te zaj.ebava da ti ne regaujes. A nije usla u duel sa Nigorom jer je covek ne registruje uopste :lol: Svakog uspe da dirne, a on jedini ne obraca u sustini paznju na nju i njene napade i ne bi joj bilo zanimljivo da ga provocira,jer je hladan....
inace navijam za njega,car:lol: ''eno ona plava verenika nekog imala,eno je vezla mu neku krpu vidim sa dvishe ne veze..''
Budimo realni...i da meni neko dodje i kaze mi ti si pravi ciganin ,li shta je vec rekla, da mi se unosi u facu da joj ne mogu nishta,da mi spominje ko zna koga,da me njaka sve dok ne puknem pa i ja bih je napala..AKo je vec covek u svadji sa svima,ostali ljudi valjda nisu svi toliko ludi da grese,nego bice da su u pravu.

Joooj, pa moj post je bio protiv Maje. :sad2:
A i ja Nigora obozavam. :worth:

jel ko gledao tvnovelu što su večeras igrali? ja nisam ljubitelj farme, ali me baš oduševila ova epizoda kasandra i huan de marko (neće ništa da te boli :hahaha::hahaha::hahaha: )

Ne gledam tako cesto,jer me uzasno nervira kada se svadjaju,deluje mi sve kao da su kamere u Lazi.Toliko olosa na jednom mestu.Mnogo je!!!
Moj favorit je Igor,mislim da je tu jedini normalan i vredan,iako sam se zgrozila kada je zajahao Okija.:eek::eek::eek:

Za mene anonimna Maja Nikolic jeste bez ikakvih emocija reagovala na tuđa jadanja, a na početku, jer samo sam to video, zaista nema ko se njoj nije isplakao na ramenu. Video sam nedavno kako neki tip viče na nju i želi da joj testeriše kretenske čizmice.

Kako ne shvatate da tamo svako ima svoj zadatak koji dobija od organizatora, naravno u skladu sa svojom psihičkom slikom, da ne kažem bolešću.

A Marina je totalno prolupala, čitao sam da je ustvrdila kako je pesma "Kad hodaš", njoj posvećena.

Pesma koju je Bjaga napisao inspirisan Marinom je "Marlena" sa albuma "Pozitivna geografija"

Marlena ima ruzicaste cipele,
Marlena nosi ruzicaste carape,
Marlena ima roken-rol u nogama,
i sitnije probleme s' lakim drogama.
Marlena ima slike ispod temema,
Marlena nikad, nikad nema vremena,
Marlena ima roken-rol u nogama,
i bele zube ostre kao ajkula...

Marina je na pocetku karijere nastupala u ružičastoj haljini, čarapama i cipelama iste boje, a da je duvala mirahuanu to je fakat. A i Bajaga je duvao sve u 16.

btw. bajaga je i izjavio u nekim novinama da tu pesmu nije njoj posvetio...a Vlado Georgijev je na Marininu izjavu da su bili u vezi rekao:"Trebala je da kaze da je to bilo davno,a ne da ljudi misle da sam lud"....:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

msm stv..sta jedina je ona pametna..

Sale samo psuje,svadja se! misli da je najbolji lik unutra,najpravedniji,najpametniji i najvredniji!
dobar je covjek ali previse prepotentan,ko da samo on ima razlog da ostane do kraja i da uzme pare!
u redu..shvatili smo da obozavas Maju....

:klap::klap::klap:
'naci slazem se.....
inace mene Sandra uzasno iritira...Cakanu volim...kao i Marka i Nigora..i saleta..carevi..

Ljudi napravio sam blog za farmere, ajde da vidimo ko ce da pobedi. Ako glasate u velikom broju to ce biti potpuno merodavno da se vidi ko ce na kraju da pobedi. To ti je isto statisticki kao kad agencije za statistiku gotovo u procenat pogode koja ce stranka da pobedi na izborima. I naravno pogode jer statistika velikih brojeva je nepogresiva !!

http://izuzetan.wordpress.com/

Back