Pa zar ti to neshto ne govori o njoj,a ne o njima? ako se neka osoba popicka sa svim ljudima,pa jesu li onda tih 10,20 il koliko ljudi ludi,ili je ona....? postujem je kao talentovanu osobu,svidjaju mi se neke njene izjave za muziku,da bi da peva pesme kao Sade,Sting i ne mislim da je skroz losha kao osoba ali kad je ona dosla { ne znam ni ja kome} valjda spominjala mamu,pa joj je jedna rekla ''kako se usudjujes mamu da mi spominjes mrtva je vec 15 godina'' i ona joj rekla ''ma shta me briga shto ti je mama mrtva'', pa ti se unese u facu ''ajde ajde ajde udari me udari me...'' Shta ocekujes? da je svi vole? zanima me da se tebi tako neko unese u facu i provocira te,ili te zaj.ebava da ti ne regaujes. A nije usla u duel sa Nigorom jer je covek ne registruje uopste

Svakog uspe da dirne, a on jedini ne obraca u sustini paznju na nju i njene napade i ne bi joj bilo zanimljivo da ga provocira,jer je hladan....
inace navijam za njega,car

''eno ona plava verenika nekog imala,eno je vezla mu neku krpu vidim sa dvishe ne veze..''
Budimo realni...i da meni neko dodje i kaze mi ti si pravi ciganin ,li shta je vec rekla, da mi se unosi u facu da joj ne mogu nishta,da mi spominje ko zna koga,da me njaka sve dok ne puknem pa i ja bih je napala..AKo je vec covek u svadji sa svima,ostali ljudi valjda nisu svi toliko ludi da grese,nego bice da su u pravu.