Farma!

pa ko je jos gledao cizme!pitaj muske!! nego sta ono bi sa onom lepljivom trakom preko bradavica,ko da je boze mi oprosti felericna ili tek izoperisana.a topalko se sve nesto pravi kul,njega to ne zanima.a maja ko poslednja seljanka,bezi kad se ova priblizi,kao da djevojka ima kugu.a bila mi smesna bebi,sva se zajapurila,pa poskakuje,imala sam utisak da ce se i ona skinuti

Pa sad pred kraj nikome nije milo kada ode u duel. I onom kretenu od Maje nije bas bilo milo sto je u areni. A bas mi zao sto nije ispala... duuuugo nisam videla osobu goreg karaktera nego sto je Maja. Ni manje zene ni veceg baksuza.

Verovatno da ste mlađi vi koji pričate za Maju tako...ta šarenolika je 90-ih godina svojom pojavom iritirala mnoge gledaoce jer nije bilo emisije gde nije gostovala i gde je osim kreštavog glasa u prvi plan isticala njene bujne grudi i boju kose ala kameleon.Ona je jedan od sinonima tog odvratnog vremena 90-ih.Napljuvana je bila zbog podrške Miloševiću i kasnije je jedno vreme bila u totalnoj izolaciji da bi se povampirila kada se "oktobarska revolucija" pretvorila u totalnu farsu i podelu među političarima.
Svaka njoj čast,jeste načitana ali j.beš taj život kada si do sada izmenjala 3 muža,nabila u g.zicu skoro 4 banke a najveće blago ovog sveta nemaš - decu.Uvek je govorila kako joj je pevačka karijera u prvom planu.

pa ko je jos gledao cizme!pitaj muske!! nego sta ono bi sa onom lepljivom trakom preko bradavica,ko da je boze mi oprosti felericna ili tek izoperisana.a topalko se sve nesto pravi kul,njega to ne zanima.a maja ko poslednja seljanka,bezi kad se ova priblizi,kao da djevojka ima kugu.a bila mi smesna bebi,sva se zajapurila,pa poskakuje,imala sam utisak da ce se i ona skinuti

sta se to izdesavalo?nisam gledala!kakva bradavica i 'kuga'?

Nemate pojma ko je Maja Nikolic. Vecina postova su frustracije. Lupetanja do besvesti. Od godina starosti, do toga da nema dece, da "kresti" da je los covek, kurvetina i da ne nabrajam. Nije sve u napisanom i recenom od nekih ljudi. Maja zna sta radi.

Nemate pojma ko je Maja Nikolic. Vecina postova su frustracije. Lupetanja do besvesti. Od godina starosti, do toga da nema dece, da "kresti" da je los covek, kurvetina i da ne nabrajam. Nije sve u napisanom i recenom od nekih ljudi. Maja zna sta radi.

Pa to zemo niko ne spori. Ona će do svog cilja stići makar morala da gazi i preko leševa, i gladne dece, a sve vreme usta će joj biti prepuna Gospoda i moralnih vrlina.
A kod nje je moralno usko povezano sa oralno...

Da li je Marina jela nesto pre nego sto je usla na Farmu??????
Big Mama se zesce obrukala,40 dana je ona sa onom facom blenula kao tele,lizala onu soljicu kafa,pusila i gledala u cakanu kao u boga.....
A maja samo isprovocira i onda se pravi blesava:)

Back