Фарма сезона 3

Ko na Farmi najviše zaslužuje pobedu?

• Andrija Djogani - Baki B3

• Bata Zdravković

• Branislav Janković - Bane

• Vesna Vukelić Vendi

• Eva Ras

• Ekrem Jevrić - Gospoda

• Zorana Pavić

• Zoran Pejić - Peja

• Jasmina Ana

• Jovana Pajić

• Katarina Živković

• Marijan Rističević

• Nikola Kostić - Lee Man

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Voditeljka je jako simpaticna uprkos brdu lapsusa...Zbog nje joj ih oprastam ;)
Smatram takodje da ce se izbacivanje Bokija negativno odraziti na produkciju i zanimljivost...

Strašno je simpatična...kad ćuti i sedi.
Nakaza 13 je prvo trebao da dobije batine na Farmi ali pošto je fizički kontakt zabranjen trebao je Marjan da pokaže Nakazi (kada je terao magarca) neku foru tako da bi ga magarac ritn'o po sred te njegove usr*ne ped*rske face.

Strašno je simpatična...kad ćuti i sedi.
Nakaza 13 je prvo trebao da dobije batine na Farmi ali pošto je fizički kontakt zabranjen trebao je Marjan da pokaže Nakazi (kada je terao magarca) neku foru tako da bi ga magarac ritn'o po sred te njegove usr*ne ped*rske face.

Što si ti neki negativan lik,sve ti loše.Aleksandra mi je simpatična,a i u duhu farme je,ovi na farmi lupetaju pa se i ona izlupeta da bude solidarna :D Što se tiče Bokija,njemu je njegova muka nejveća,ne treba ga još zbog toga tući.Ja da tako izgledam bacila bih se kroz prozor,on sigurno nije srećan a ako jeste svaka mu čast,ja bih bila u depresiji.Ajd da je ženski gradjen,al još debeo još ko od brega odvaljen,mada izgled nije bitan,bio mi je simpatičan u VB,sad se uzdigao,baš je antipatičan i nezanimljiv,razmažen,umišlj da je JK,jak mu idol,pesme mu katastrofa.Dobro pa je izašao,nije ni trebao da ulazi.

Što si ti neki negativan lik,sve ti loše.Aleksandra mi je simpatična,a i u duhu farme je,ovi na farmi lupetaju pa se i ona izlupeta da bude solidarna :D Što se tiče Bokija,njemu je njegova muka nejveća,ne treba ga još zbog toga tući.Ja da tako izgledam bacila bih se kroz prozor,on sigurno nije srećan a ako jeste svaka mu čast,ja bih bila u depresiji.Ajd da je ženski gradjen,al još debeo još ko od brega odvaljen,mada izgled nije bitan,bio mi je simpatičan u VB,sad se uzdigao,baš je antipatičan i nezanimljiv,razmažen,umišlj da je JK,jak mu idol,pesme mu katastrofa.Dobro pa je izašao,nije ni trebao da ulazi.

Pobrala je skoro sve same kritike i ti sad meni "što si negativan".
Strašno je zanimljivo pratiti nešto kao onu Nakazu i diviti se njegovim idiotarijama.

Aleksandra je simpatična samo na oko, dok ne progovori. Voditeljka koja ne poznaje maternji jezik, kojoj su rečenice pune onih pauza koje iritiraju, nisam je nikad čula da je izgovorila celu rečenicu bez tih prekida, i onih mm ovo mm ono :roll:

Back