suza_kg
Aktivan član
- Poruka
- 1.328
oduvek i zauvek lorealove farbe.... prezadovoljna sam, koristim ih od sedamnaeste godine... kosa mi je uvk super....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kazu da je "Garnier" povoljna, a dobra farba...
Koliko ste zadovoljni sa farbama za kosu i koje koristite??
meni najbolje hvata Kuene farba jer mi pocinju sede.....nasla sam predivnu nijansu, srednje lesnik plava, toplih prirodnih braon nijansi....jedno vreme cu se drzati nje......
Devojke da li znate boju kose kakvu ima Marijana Macic u VB sad?Da da, ne gledamo VB, bitno mi je da znate kakva je boja u pitanju.Tako sam se ofarbala, frizerka mi kombinovala 3 boje, kao cokolade ali sve su mat jer sam se jako plasila da mi ne vuku na crvenkasto tj mahagoni jer to mrzim a prirodno mi kosa zna da povuce na taj ton...Jos sam imala, tj jos uvek imam plave pramenove ispod ove nove boje pa je moglo ko zna kako da ispadne
Ispalo je super al se posle 2 pranja dosta ispralo.Onda mi je stavila preliv tako da mi je sad jos za nijansu tamnija neg prvi put kad me ofarbala-jako mi se svidja!E sad, problem je u tome sto je frizerka rekla da ne moram kao da se farbam neg na svakih recimo mesec dana da stavljamo preliv, a to je 1400 din, sto mi je puno...I sad bih ja kupila ipak neku farbu-takvu al da ja mogu da se ofarbam, ne friz. jer je kod nje 2400 farbanje i preliv kao sto rekoh 1400.Sta mi preporucujete sto se farbe tice?Ako ste me bilo sta razumele...
![]()
od wellatona sam probala lesnik boju i na mojoj kosi ispadne cokoladno braon...mlecna cokolada....predivna sjajna nijansa i sad cu se malo drzati nje....naravno, stavicu pramenove da mi kosa izgleda zivlje.....
A da stavis sliku te wellaton boju da vidim kakva je?Kakva ti je inace boja kose, tj kakva je bila pre farbanja...J*bg, nece ista farba svakom ispasti isto...
Necu da menjamKontam da bi kod bilo koga drugog bilo skuplje.Sigurno.A dobar je posao odradila, al j*bg, kosta koliko kosta...Meni je puno da dajem svaki mesec.Zato i zelim klasicnu farbu da prodjem jeftinije a da mi ostane ovakva boja
![]()
Koliko ste zadovoljni sa farbama za kosu i koje koristite??
meni najbolje hvata Kuene farba jer mi pocinju sede.....nasla sam predivnu nijansu, srednje lesnik plava, toplih prirodnih braon nijansi....jedno vreme cu se drzati nje......
I jesi se farbala? Utisci?ima li neka od vas iskustva sa l'oreal casting farbama?
sa plavim nijansama pogotovo
interesuje me jer se nisam nikada farbala, davno san samo pramenove izvlachila i pre jedno 3 god sam pochela da koristim neki gel za posvetljavanje kose iz avona...
ali vishe ga ne proizvode i ja sad ne znam shta cu...
bojim se da ne zeznem kosu jer mi je bash onako bebeca, sva svilenkasta i lepa za sad
frizerka mi je josh davno preporuchila te casting, ali kod nas tada nisu bile plave nijanse, samo crne i tamno smedje...
inache prirodna boja mi je neshto tamno plava, vishe vuche na neshto sivkasto-pepeljasto, a leti kad posvetli imam onako pramenove boje zita...bar koliko se secam![]()