farbanje kose

Koliko ste zadovoljni sa farbama za kosu i koje koristite??

meni najbolje hvata Kuene farba jer mi pocinju sede.....nasla sam predivnu nijansu, srednje lesnik plava, toplih prirodnih braon nijansi....jedno vreme cu se drzati nje......

Ni sa jednom farbom nisam zadovoljna, jer nijedna ne moze da izvuce plavu boju dobro bez blajhanja.
A kad vec unistis kosu blajhanjem, onda je dobra Keune, ali je sada prilicno skupa. Tako da trenutno koristim Londu, i to samo kao pepeljasti preliv, sa hidrogenom od 6%.

Mene Keune proizvode unište totalno .. ! Jednostavno ih moja kosa ne voli ..
Inace ova mi je okej ..

palette.jpg

Devojke da li znate boju kose kakvu ima Marijana Macic u VB sad?Da da, ne gledamo VB :lol: , bitno mi je da znate kakva je boja u pitanju.Tako sam se ofarbala, frizerka mi kombinovala 3 boje, kao cokolade ali sve su mat jer sam se jako plasila da mi ne vuku na crvenkasto tj mahagoni jer to mrzim a prirodno mi kosa zna da povuce na taj ton...Jos sam imala, tj jos uvek imam plave pramenove ispod ove nove boje pa je moglo ko zna kako da ispadne :confused: Ispalo je super al se posle 2 pranja dosta ispralo.Onda mi je stavila preliv tako da mi je sad jos za nijansu tamnija neg prvi put kad me ofarbala-jako mi se svidja!E sad, problem je u tome sto je frizerka rekla da ne moram kao da se farbam neg na svakih recimo mesec dana da stavljamo preliv, a to je 1400 din, sto mi je puno...I sad bih ja kupila ipak neku farbu-takvu al da ja mogu da se ofarbam, ne friz. jer je kod nje 2400 farbanje i preliv kao sto rekoh 1400.Sta mi preporucujete sto se farbe tice?Ako ste me bilo sta razumele... :(

od wellatona sam probala lesnik boju i na mojoj kosi ispadne cokoladno braon...mlecna cokolada....predivna sjajna nijansa i sad cu se malo drzati nje....naravno, stavicu pramenove da mi kosa izgleda zivlje.....

Devojke da li znate boju kose kakvu ima Marijana Macic u VB sad?Da da, ne gledamo VB :lol: , bitno mi je da znate kakva je boja u pitanju.Tako sam se ofarbala, frizerka mi kombinovala 3 boje, kao cokolade ali sve su mat jer sam se jako plasila da mi ne vuku na crvenkasto tj mahagoni jer to mrzim a prirodno mi kosa zna da povuce na taj ton...Jos sam imala, tj jos uvek imam plave pramenove ispod ove nove boje pa je moglo ko zna kako da ispadne :confused: Ispalo je super al se posle 2 pranja dosta ispralo.Onda mi je stavila preliv tako da mi je sad jos za nijansu tamnija neg prvi put kad me ofarbala-jako mi se svidja!E sad, problem je u tome sto je frizerka rekla da ne moram kao da se farbam neg na svakih recimo mesec dana da stavljamo preliv, a to je 1400 din, sto mi je puno...I sad bih ja kupila ipak neku farbu-takvu al da ja mogu da se ofarbam, ne friz. jer je kod nje 2400 farbanje i preliv kao sto rekoh 1400.Sta mi preporucujete sto se farbe tice?Ako ste me bilo sta razumele... :(

Menjaj frizerku:lol::lol::lol:

Necu da menjam :p Kontam da bi kod bilo koga drugog bilo skuplje.Sigurno.A dobar je posao odradila, al j*bg, kosta koliko kosta...Meni je puno da dajem svaki mesec.Zato i zelim klasicnu farbu da prodjem jeftinije a da mi ostane ovakva boja :(

od wellatona sam probala lesnik boju i na mojoj kosi ispadne cokoladno braon...mlecna cokolada....predivna sjajna nijansa i sad cu se malo drzati nje....naravno, stavicu pramenove da mi kosa izgleda zivlje.....

A da stavis sliku te wellaton boju da vidim kakva je?:) Kakva ti je inace boja kose, tj kakva je bila pre farbanja...J*bg, nece ista farba svakom ispasti isto...

Dok sam se farbala u crvene nijanse, Keune mi je bila najbolja... Najmanje se ispirala... Otkada sam presla u plavuse ili Garnier nutrisse ili Goldwell (neka nijansa koju moj frizer zna)... I jako sam zadovoljna... :D

A da stavis sliku te wellaton boju da vidim kakva je?:) Kakva ti je inace boja kose, tj kakva je bila pre farbanja...J*bg, nece ista farba svakom ispasti isto...

moaj kosa je svetlo braon i ispala je tamnija nijansa nego na slici koja je na farbi.....na slici je svetlo, pravi lesnik, a na meni je cokoladno braon....probala sam da se slikam ali i slika laze.....

L'Oreal Preference (Berlin, ili Chicago, mada su ih sada izbacili, tj. ne zovu se vise tako), ili Revlon, No1, onu bez amonijaka...bolja mi je bila ova Lorealova, vredi dati za nju kintu, makar samo zbog onog feeeenomenalnog pakovanja za kosu, nakon farbanja

Ja se farbam vec nekih 6 godina... trenutno koristim garnier... menjam frizuru i boju kose kao raspolozenje,pa ne dam brdo para na skupe farbe...ne izdrze dovoljno dugo jer se brzo prefarbam.... ali mi se chini da su te ok...

Već duže vremena se farbam u plavo, i uvek istom farbom, Keune 1000. Zadovoljna sam efektima koje postižem s obzirom da mi je kosa prirodno tamnosmeđa.

(Samo) nakon jednog farbanja mi je kosa ispala jako plava, mogu slobodno reći vrišteće plava (i volela bih da takva bude uvek), a pre neki dan kada sam se ofarbala, boja se jako slabo primila :(

Da li bi neko znao da mi kaže šta je to što utiče na intenzitet i primanje farbe za kosu? (da napomenem da se nikad ne farbam u vreme kada imam ciklus, jer sam čula da se tada farba uopšte ne prima)

3 godine sam se farbala u crveno, a pre toga godinu dana u crno :D
od letos sam prestala.
previše mi se oštetila kosa+mi se boja ispirala. tako da sam posle 15 dana bila narandžasta :l
sad koristim kanu.
mnogo je zdravije, hrani kosu, boja je kao prirodna i ne ispira se:heart:
:manikir:

Ja sam prirodno onako mis plava. I farbam se Garnierom 100% koje u poslednje vreme nigde nema. A od ostalih farbi ne znam sta da uzmem, preporucite mi nesto, jer ostale Garnier kad sam probala- nije to to.
I da, imam jos jedno pitanjce.
Skoro sve farbe koje su kao za svetlo plavu boju ili daju neku zuckastu, boju meda ili ako su za bas posvetljivanje onda su grafitne i daju onaj sivkasti ton koji ja bas ne volim.
Jel ima neka plava farba koja daje onu bebi plavu? Znaci ni zutu ni grafit sivo plavu boju?

ja sam se farbala svim farbama sa naseg trzista, isto mi se ispiraju (plavetno crna), sve su to iste hemije..
sada se farbam fani farbama za kosu, najjeftinije su, isto mi traju kao i garnier i palette.

eto.

ima li neka od vas iskustva sa l'oreal casting farbama?
sa plavim nijansama pogotovo
interesuje me jer se nisam nikada farbala, davno san samo pramenove izvlachila i pre jedno 3 god sam pochela da koristim neki gel za posvetljavanje kose iz avona...

ali vishe ga ne proizvode i ja sad ne znam shta cu:neutral:...

bojim se da ne zeznem kosu jer mi je bash onako bebeca, sva svilenkasta i lepa za sad:)
frizerka mi je josh davno preporuchila te casting, ali kod nas tada nisu bile plave nijanse, samo crne i tamno smedje...

inache prirodna boja mi je neshto tamno plava, vishe vuche na neshto sivkasto-pepeljasto, a leti kad posvetli imam onako pramenove boje zita...bar koliko se secam:mrgreen:

Koliko ste zadovoljni sa farbama za kosu i koje koristite??

meni najbolje hvata Kuene farba jer mi pocinju sede.....nasla sam predivnu nijansu, srednje lesnik plava, toplih prirodnih braon nijansi....jedno vreme cu se drzati nje......

Ja koristim Palet farbe i uvek je sve bilo ok...međutim zadnji put mi se farba isprala:eek:...pošto imam dugu kosu farbam samo izrastak ali ovo me je baš iznenadilo da mi se posle drugog pranja ispere farba tj. kao da se nisam ni farbala:think:...mora da je neki surgat od prozvoda koji se pravi ko zna gde a nama ga uvaljuju u originalnoj kutiji...poludela sam:besna:

ima li neka od vas iskustva sa l'oreal casting farbama?
sa plavim nijansama pogotovo
interesuje me jer se nisam nikada farbala, davno san samo pramenove izvlachila i pre jedno 3 god sam pochela da koristim neki gel za posvetljavanje kose iz avona...

ali vishe ga ne proizvode i ja sad ne znam shta cu:neutral:...

bojim se da ne zeznem kosu jer mi je bash onako bebeca, sva svilenkasta i lepa za sad:)
frizerka mi je josh davno preporuchila te casting, ali kod nas tada nisu bile plave nijanse, samo crne i tamno smedje...

inache prirodna boja mi je neshto tamno plava, vishe vuche na neshto sivkasto-pepeljasto, a leti kad posvetli imam onako pramenove boje zita...bar koliko se secam:mrgreen:
I jesi se farbala? Utisci?
Hoću i ja da menjam :mrgreen:

Back