Zefirra
Iskusan
- Poruka
- 6.123
Volela bih to da vidim. Nemoj da zaboravish. (:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Postoje samo dva mushkarca kojima je dozvoljeno da se farbaju: Minja Subota.
Eto.
Nema drugog, to sam se zeznuo.

Sad me zvao Pjaf, zamolio me je da ovo napisem; kaze da, mada ne dolazi na diskusije skoro godinu dana, ima obavezu da ti odgovori. Citiram: ''Da, Zdravko Colic se takodje farba'' - kraj citata.A Zdravko Čolić?![]()

Sta mislite o tome da muskarac redovno farba kosu? Ne zato sto je gay, ni zbog trenda, vec zbog dobrog izgleda
mislim da muskarci ne bi trebali da farbaju kosu,vidi se kada je ofarbana a i nemaju razloga jer njima za razliku od zena lepo stoje sede![]()
..

Necu da zaboravim.![]()

Пост написан 29.9.2007.
Канда је ипак, заборавио...

Сад џаба... Нисам је фарбао одавно.
Сада је дуга, природна и помало таласаста.![]()

Као, дуга коса, кратко памћење?
Шалим се, само ми обећање да нећеш заборавити упало у око!![]()

.Valjda je prirodno plav ( 'bem li ga, radi unazad 8 godina kod nas, pa ne znam tačno već predpostavljam...)..Elem, to izgleda kao najstrašnije klasje zrelog žita razbacano po ogromnoj glavurdi...Ima blizu 60 godina...

Svaler od moje rodjake deli sa njom istu farbu za kosu a njen suprug koji je inace sed jos ne moze da provali da su oni zajedno (iako to godinama rade i vise se ne kriju pred drugima)
A za muskarce koji se farbaju nemam posebno misljenje. Mislim da svako treba da radi ono sto voli i zeli, kada muskarac radi stvari koje ga ispunjavaju to se lepo odrazava i na njegov izgled![]()

Moj zakljucak je da muskarac mora da se farba cesce nego zena, jer ocigledno postoji veca kritika ako se primecuje...
Mani ljude ovde, strucnjak ce dobro da ti odradi to , oni znaju te fore sa nijansama, koje su muske , akoje zenske....pepeljaste, da ne ode u plavo, , koliko tacno treba da se sta radi....
Ovo mi sapuce strucnjak za perike, a inace je strucnjak i za musko farbanje....ima iskustva, i kaze da ima puno muskaraca od 25 pa na vise koji se farbaju...jer ih tada najvise pogadja seda kosa, a najvise im treba.....