Farbanje kose

eto ti ga sad, računaš đentlmeni smo pa ćemo da priskočimo....ima tamo tema "teget prelif za kosu"...al to ti je kad oćeš da budeš teget, što naravno ne želiš, i ta tema otpada...otpadna tema...ima, zatim, tema iz 2004., al mogu ti daju bod jer izvlačiš teme iz naftalina - znatči, i to otpada...a najbolja je misim..za tebe, za anđelinu u žutoj aljini..naprimerenija i sfe...ae, zdrao ( :

dolph lundgren iz rokija IV, onaj plavušan, gledao sam ga u nekom filmu pre neki dan, ofarbao se u crno..

Poslednja izmena:
Evo da premijerno iskoristim opciju višestrukog citiranja i da vam kolektivno izjavim ljubav
<-ljubav
:heart:

To je bila ta parka, pre nego sto je otisla na LjiS, pocela da sanja Forum i rekla zdravo pameti.
Nedostaje mi.

A Zdravko Čolić?:)
Sad me zvao Pjaf, zamolio me je da ovo napisem; kaze da, mada ne dolazi na diskusije skoro godinu dana, ima obavezu da ti odgovori. Citiram: ''Da, Zdravko Colic se takodje farba'' - kraj citata.

mislim da muskarci ne bi trebali da farbaju kosu,vidi se kada je ofarbana a i nemaju razloga jer njima za razliku od zena lepo stoje sede:)

vidi se da je ofarbana kada ne vode racuna (ne farbaju se redovno), inace moze da bude sasvim neupadljivo. a i ne mislim da svim muskarcima lepo stoji seda kosa - stoji onima koji su bas zgodni/lepi... a vecini samo nepotrebno dodaje godine... moj brat je sed, a u tridesetim je, ali je lep k'o lutka, pa ne smeta... a imam jednog drugara koji se farba (ima 50 godina), i dobro je sto to radi - sa sedom kosom izgleda kao chicha, odmah mu je spicastiji nos, i tanja usta - a ofarban u smedje izgleda jedno 10-15 godina mladje...

Baci sliku brata...Da vidimo da li si subjektivna...:)..

Inace, ako se farba verovatno ima razlog za to...kod onih koji pokrivaju sede...Ne volim kad se klinci farbaju u plavo i blajhaju kosu i bradice...nisam to volela ni kao devojcurak...uvek su izgledali neuredno i prljavo...

haha, slike ne stavljam, ali veruj mi na rec - potvrdjeno od mnogih prijateljica raznih uzrasta i ukusa :)

a blajhanje se meni ne svidja ni na zenama ni na muskarcima... u stvari, cak i ako nadjes dobrog frizera (ovo se odnosi i na muskarce i na zene) i on ti napravi neko umetnicko delo na glavi - neki "dezen", kombinaciju nekoliko boja i slicno - to mora da se kombinuje sa decentnom odecom (citaj jednobojnom) inace izgledas kao pokretni cirkus... i bas je tesko za odrzavanje...

Као, дуга коса, кратко памћење? ;)
Шалим се, само ми обећање да нећеш заборавити упало у око! :)

Човек је заборавно биће. Не може се побећи од природе. :lol:
А иначе, била је и много краћа, па није допринело памети. :lol:
Истина, многооо је била лакша за одржавање. :mrgreen:

Мени не сметају офарбани мушкарци.
Један ми се шатирани чак веома допадао.
Али ми сметају маторци који се фарбају у јако црно, да би прикрили седе. Углавном изгледају смешно.

Imam kolegu koji se "farba" hidrogenom...:lol: .Valjda je prirodno plav ( 'bem li ga, radi unazad 8 godina kod nas, pa ne znam tačno već predpostavljam...)..Elem, to izgleda kao najstrašnije klasje zrelog žita razbacano po ogromnoj glavurdi...Ima blizu 60 godina...:mrgreen:

Moj zakljucak je da muskarac mora da se farba cesce nego zena, jer ocigledno postoji veca kritika ako se primecuje...
Mani ljude ovde, strucnjak ce dobro da ti odradi to , oni znaju te fore sa nijansama, koje su muske , akoje zenske....pepeljaste, da ne ode u plavo, , koliko tacno treba da se sta radi....

Ovo mi sapuce strucnjak za perike, a inace je strucnjak i za musko farbanje....ima iskustva, i kaze da ima puno muskaraca od 25 pa na vise koji se farbaju...jer ih tada najvise pogadja seda kosa, a najvise im treba.....

Svaler od moje rodjake deli sa njom istu farbu za kosu a njen suprug koji je inace sed jos ne moze da provali da su oni zajedno (iako to godinama rade i vise se ne kriju pred drugima)
:hahaha::hahaha::hahaha:

A za muskarce koji se farbaju nemam posebno misljenje. Mislim da svako treba da radi ono sto voli i zeli, kada muskarac radi stvari koje ga ispunjavaju to se lepo odrazava i na njegov izgled:D

Svaler od moje rodjake deli sa njom istu farbu za kosu a njen suprug koji je inace sed jos ne moze da provali da su oni zajedno (iako to godinama rade i vise se ne kriju pred drugima)
:hahaha::hahaha::hahaha:

A za muskarce koji se farbaju nemam posebno misljenje. Mislim da svako treba da radi ono sto voli i zeli, kada muskarac radi stvari koje ga ispunjavaju to se lepo odrazava i na njegov izgled:D

Pa kad nije premazan svim farbama :)

Moj zakljucak je da muskarac mora da se farba cesce nego zena, jer ocigledno postoji veca kritika ako se primecuje...
Mani ljude ovde, strucnjak ce dobro da ti odradi to , oni znaju te fore sa nijansama, koje su muske , akoje zenske....pepeljaste, da ne ode u plavo, , koliko tacno treba da se sta radi....

Ovo mi sapuce strucnjak za perike, a inace je strucnjak i za musko farbanje....ima iskustva, i kaze da ima puno muskaraca od 25 pa na vise koji se farbaju...jer ih tada najvise pogadja seda kosa, a najvise im treba.....

hm da..i ja mislim da su muskarci osetljiviji od zena sto se tice kose
mislim zene size zbog frizure..
i svoje frustracije pricaju svima :lol:
a muskarci pate u sebi...
posebno kada pocnu da je gube..
mislim na kosu..
a ako je nekome lakse u dusi ako svoje sede sakrije
stvarno ne vidim razlog zasto bi to nekom drugom
(ko to gleda sa strane) smetalo...
to je sto se tice farbanja za muskarce u khm, khm..nekim godinama
a sto se tice ovog klinackog farbanja u sve mi boje lepo stoje..
i to mi je sasvim ok...
istrazivanje i izrazavanje sebe...
mada nalazim da u svemu treba znati granicu dobrog ukusa,
pomiriti godine sa..bojama,
(misiiim...ne bih volela da vidim svoga muza sa frizurom DJ Krmka..npr)

Back