- Poruka
- 73.961
Stidljivo je. Ali baš je dobro, neobično.Izgleda da ne voli da se slikaPogledajte prilog 915374
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stidljivo je. Ali baš je dobro, neobično.Izgleda da ne voli da se slikaPogledajte prilog 915374
Mozda bude danas. Ja asistiram glavnom kuvaruJel si radila ili planiraš?

Evo ovde je objasnila.kako si radila sa krep papirom?
Ja bih isto da vidim te pastelne. Mnogo su mi lepa takva jaja.videla sam, al mi je sad komplikovano, nioti imam krep papir, niti flasu, a i kupila sam ove nemacke boje pa bih da vidim kako ce da ispadnu. pogotovo pastelne.
Ja bih isto da vidim te pastelne. Mnogo su mi lepa takva jaja.

Jao, kako je slatka!

Jao, jadna šarena jaja.
Овако?Ја избељујем само за жуту боју. Волим светло жуту на ускршњим јајима да видим између осталих боја. А без избељивања није тако лепо жута.
sad sam tuzna moja jaja nisu uspela, a nemam vise snage da ih farbamГотово све, само да их премажем уљем, па сликам...
Ја увек прво скувам јаја, онда их бојим.msm, sta da radim sa tolikim jajima. kako dobijes ujednacenu boju. meni uvek ispadnu negde slabije obojena i tako je uvek godinama.....

Супер су!Највише ми се свиђа кад их одмотавам, никад не знам шта ме чека, свако је уникатно и прелепо на свој начин.

da nisi iz vranje?Супер су!
Да, ту жуту волим.![]()